Mijn ervaring met Farrier Blanche was helaas niet positief. Ik betaalde €117,97 voor drie zonnebrillen, maar ontving geen verzendbevestiging of track & trace. Meerdere berichten bleven onbeantwoord, t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ben al redelijk lang klant van micelare maar kwam er achter dat jullie puur alles 1 op 1 copy pasten van andere zonnebrillen merken zoals Red prestige, James oro etc… Jammer dat jullie dit doen, de... Ver mais
Heb een aantal weken terug een zonnebril besteld, waarvan ik niet kreeg wat ik in eerste instantie dacht (een zonnebril met chrome glazen i.p.v. op de website zwarte glazen). Hierbij dacht ik dat ik m... Ver mais
Ik heb een bestelling gedaan #25491MCE waarbij ik 2 brillen heb besteld. Helaas heb ik er maar 1 ontvangen maar wel 49€ betaald. Inmiddels heb ik contact opgenomen en ik heb ook al reactie gehad. De e... Ver mais
Detalhes da empresa
A provider of luxury eyewear sunglasses. We craft unique eyewear that pushes the boundaries.
Informações de contato
Van der sterrweg 15-100, 1784 NR, Den Helder, Holanda
- info@micelare.com
- micelare.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Scam
Scam, nooit wat ontvangen 55 euro kwijt. Geen reactie op de mail
Ik heb nog altijd mijn bril niet…
Ik heb nog altijd mijn bril niet ontvangen. Ondertussen al 5 mail gestuurd en nog steeds geen antwoord gehad !!! Ben totaal niet content. Ik wil mijn geld terug
I just got my 3rd pair and I love them
I just got my 3rd pair and I love them! I've been a customer for a few years already and never deceived by this brand. Fast shipping and fantastic customer support!
De bril was precies wat ik zocht
De bril was precies wat ik zocht, de frame voelt stevig aan. Ik zal zeker vaker aankopen doen hier. 🔥 Top
Zuivere Helderheid en Elegantie
De MICELARE zonnebril biedt ongeëvenaarde helderheid en stijl. De lenzen blijven altijd kristalhelder, terwijl het lichte en elegante frame maximaal comfort biedt. Ideaal voor elke zonnige dag – je ogen verdienen het beste.
Ik kan mooie zonnebrillen echt enorm…
Ik kan mooie zonnebrillen echt enorm waarderen. De brillen van Micelare (ik heb er nu 2. De authentic & prestige) zijn supergoede kwaliteit en zien er prachtig uit. Al veel complimentjes gekregen!
Super blij met me nieuwe Micelare…
Super blij met me nieuwe Micelare zonnebril.
😎❤️
Mooie brillen snelle levering…
Mooie brillen snelle levering kwalitatief goeie brillen.
super blij mee!
Zonnebril
Ik heb laatst een zonnebril besteld, de zonnebril is stevig en is van goeie kwaliteit. De prijzen zijn betaalbaar, voor al voor zo’n zonnebril. Ik ben blij!!!
Kwaliteit van de brillen zijn goed
Top product
Je bent gek als je niet besteld!
Ik heb altijd één vast model wat ik draag van dit top merk! Ik draag de bril nu al een aantal jaar en vanwege de goede service kan ik altijd terecht als er iets mis mee is. Ik raad een ieder ook zeker aan om bril aan te schaffen anders mis je vd zomer de puntjes op de i met je outfit
Luxe uitstraling en top kwaliteit!
Luxe uitstraling en top kwaliteit!
Mijn ervaring bij Micelare
Laatst bij Micelare besteld enige minpunt was dat de site soms minder snel laadde, maar buiten dat was de site overzichtelijk mooi assortiment zag gelijk wat ik wilde. De levering was op tijd, bril is ook van goede kwaliteit en ik ben zeker van plan om terug te komen:) echt een aanrader!
Prijs kwaliteit verhouding = Geweldig
Super blij mee. 3e zomer achter elkaar dat ik bij Micelare bestel en altijd tevreden😎 Top kwaliteit voor een fractie van de prijs van designer brillen. Je bent gek als je 400 betaald voor een bril!!!