MIHO Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse hos Miho.dk! Jeg er super tilfreds med både kundebetjeningen og produkterne. Kundeservicen er virkelig god, og man føler sig godt hjulpet hele vejen. Produkterne er læk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækre nyheder fra Deepondé. Især deres maske er god! 🤩 Det føles som et ordentlig fugtboost. Jeg bruger den gerne dagen inden jeg skal til noget, så min hud får lov at blive ekstra fug... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det som jeg finder helt særligt ved MIHO er, at Sidsel med med omsorg og dedikation til sit fag nøje har udvalgt hvert eneste produkt. Det gør, at jeg som kunde føler mig tryg i forhold til de prod... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke nok med, at jeg har fået den bedste personlige rådgivning af Sidsel, som virkelig har taget sig tid til at sætte sig ind i mine hududfordringer – hun har også fundet produkter, der rent f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. também em
  3. Day Spa
  4. Fornecedor de Produtos de Beleza

Escrito pela empresa

Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

44 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

MIHO min MIHO 🌟

Min hud er stjerne glad og det er jeg med.
Super lækre produkter, hurtig ekspedition og et personlig kort og gratis produkter med i pakken - jeg fortæller alle der gider høre om MIHO

29 de novembro de 2024

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning, fantastiske produkter og fantastisk kundeservice.
Jeg havde lidt udfordringer med en manglende creme og problemer med selve pakken. Men Sidsel var lynhurtig til at svare og fik sendt en ny pakke. Jeg skal ikke købe hudplejeprodukter andre steder end hos MIHO!

1 de novembro de 2024

Kvalitet og unik rådgivning

Sidsels råd og vejledning er i en klasse for sig: hun er vanvittig kompetent, god til at lytte og skræddersy hudpleje.
Min sensitive hud er “gladere” og ser sundere ud, end den har gjort i mange år (er +50).
Da min teenagedatter kontaktede MIHO og Sidsel for råd og vejledning, fik hun både forklaring og forståelse for sin huds udfordringer og en skræddersyet plejerutine. Det fungerer.
Sidsel er en ildsjæl og det mærker du som kunde. Kæmpe tak!
Sarah og Kirsten

22 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kæmpe fan af Miho

Jeg er kæmpe fan af Miho! Det er fantastisk at kunne prøve forskellige produkter, og Miho gør det muligt med sine nøje udvalgte og testede sortiment til gode priser. Jeg elsker også at modtage mails med gode tilbud og nyttige råd om produkterne og deres aktive ingredienser. Sidsel, som er indehaver, har desuden været utrolig hjælpsom og imødekommende, når jeg har haft spørgsmål – hun virker yderst kompetent og gør det nemt at finde de rigtige hudplejeprodukter. Masser af stjerner herfra!

15 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne produkter og fantastisk og…

Skønne produkter og fantastisk og personlig service! Havde aldrig drømt om at få så god service på en webshop! Sidsel er hjælpsom ud over det sædvanlige, og jeg har endelig fundet en creme der gør en forskel takket være Sidsel. Tusind tak for dig Sidsel og dit gode projekt!

4 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdensklasse kundeservice og produkter…

Verdensklasse kundeservice og produkter der rent faktisk holder hvad de lover 👌 fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive hvor fantastisk denne webshop er 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟………. Sidsel er fantastisk i sin rådgivning, hun giver sig god tid, hun er ærlig og meget empatisk og så har hun altså bare styr på det med huden. 👌🫶🏻❤️ så kæmpe kæmpe anbefaling herfra.

5 de novembro de 2024

Kæmpe anbefaling

Fantastisk god og kompetent kundeservice. Lækre produkter til virkelig gode priser. Modtog pakken indenfor få dage. Kæmpe anbefaling herfra.

31 de outubro de 2024

Endnu en ordre til mig

Endnu en ordre til mig - super gode produkter til fornuftige priser, og dertil pakket lækkert ind, og lækre prøver med. Thumbs up herfra!

31 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan slet ikke komme mig over kundeservicen😊

Min anden anmeldelse indenfor kort tid - men når Sidsel skriver og spørger ind til hvordan produkterne fungerer og svarer retur på tilsendte spørgsmål og fotos, er jeg bare nødt til at erklære mig 100% fan. Ud over at have købt til min teenager har jeg også købt til mig selv og det er lækre og prisvenlige produkter og super service 👌

4 de novembro de 2024

Fremragende!

God kundeservice og hurtig levering. Sidsel gav mig en super vejledning i at finde de rette produkter til min tørre, pigmenteret og solskadet hud. Mange TAK for det! Elegant indpakning vedlagt små prøver samt et kort med personlig hilsen, i hvilken rækkefølge jeg skal bruge produkterne. Fornuftige priser. Det er første, men ikke sidste gang jeg køber hos MIHO.

21 de outubro de 2024

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais