Virkelig god oplevelse hos Miho.dk! Jeg er super tilfreds med både kundebetjeningen og produkterne. Kundeservicen er virkelig god, og man føler sig godt hjulpet hele vejen. Produkterne er læk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig lækre nyheder fra Deepondé. Især deres maske er god! 🤩 Det føles som et ordentlig fugtboost. Jeg bruger den gerne dagen inden jeg skal til noget, så min hud får lov at blive ekstra fug... Ver mais
Det som jeg finder helt særligt ved MIHO er, at Sidsel med med omsorg og dedikation til sit fag nøje har udvalgt hvert eneste produkt. Det gør, at jeg som kunde føler mig tryg i forhold til de prod... Ver mais
Ikke nok med, at jeg har fået den bedste personlige rådgivning af Sidsel, som virkelig har taget sig tid til at sætte sig ind i mine hududfordringer – hun har også fundet produkter, der rent f... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informações de contato
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super skønne produkter til meget fair…
Super skønne produkter til meget fair priser. Hyggelig hilsen med pakken og små prøver. Jeg har fundet det eneste sted jeg behøver at købe hudplejepeodukter ❤️🌿
Bedste produkter jeg har prøvet
Håndplukket magi uden jeg skal bekymre mig og ingredienslisten. Kæmpe anbefaling
Vanvittigt god kundeservice
Vanvittigt god kundeservice og virkelig lækre produkter. Jeg har fået virkelig god, kompetent service over mail, og følte mig meget lyttet til. Er nu endt med en helt perfekt hudplejerutine, med produkter der kun gør gode ting for min hud.
Helt vildt gode og effektive produkter…
Helt vildt gode og effektive produkter - og helt eminent rådgivning. Jeg kommer snart tilbage😊
Gode produkter :-)
Super kundeservice og hurtig levering
En fornøjelse at handle hos MIHO
En fornøjelse at handle hos MIHO - nøje udvalgt af produkter og hurtig levering. Dejligt med små håndskrevet hilsner der følger med min ordre <3
Kæmpe anbefaling herfra :)
Meget tilfreds kunde
Har bestilt herfra flere gange og har hver gang været tilfreds med min ordre og leveringstiden hos Miho.
Jeg får tit en personlig hilsen og eventuelt vejledning til de produkter jeg bestiller med l ordren, hvilket er en dejlig tilføjelse til kundeoplevelsen.
Super god service og en fantastisk…
Super god service og en fantastisk vejledning fra Sidsel. Jeg er SÅ glad for mine produkter. 🤩
Skønne produkter verificeret af ejeren
Skønne produkter verificeret af ejeren, så jeg kan stole på, at de virker og ikke er fyldt med kemi. Hurtig levering. Altid en prøve eller gave i pakken.
Kvalitet og nøje udvalgte produkter
Elsker at handle hos MIHO, fordi jeg ved at produkterne der kan købes, er nøje udvalgt af en forsker inden for hudpleje og allergi. Service niveauet er så højt, produkterne er virkelig god kvalitet, og så er der virkelig hurtig levering. Og så elsker jeg de små håndskrevet hilsner der følger med min ordre 😍
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Jeg føler mig tryg og sikkert guided til de bedste produkter!
God hjemmeside der vejleder til de…
God hjemmeside der vejleder til de rigtige produkter. Hurtig levering.
Ny favorit!
Skønne produkter som ankom med en personlig hilsen grundet en lille forsinkelse på leverancen. God og personlig kundeservice! Kommer helt klart til at handle hos MIHO igen!
Meget lækre produkter anbefalet af…
Meget lækre produkter anbefalet af Sidsel som ved hvad hun snakker om.
Særligt hyggeligt med et personligt kort og en overraskelse vedlagt.
Kan varmt anbefale MIHO
Så fint
Så fint
Modtog pakken 3 dage efter bestilling. Kunne se at den var afsendt samme dag som bestilling. Tusind tak,Her handler jeg igen. 🤩
Virksomhed med et fantastisk koncept
Skønne produkter fra en virksomhed med et fantastisk koncept. Du kan stole på at alt hvad du køber fra MIHO er god og sund kvalitet.
Fin personlig hilsen fulgte med i pakken.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.