Ik werd bijgestaan door Chiara. De contactmomenten waren beperkt tot het hoogst nodige zonder te veel gedoe maar ze was zeer professioneel en heeft uiteindelijk het vonnis kunnen terug brengen naar de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het was mijn eerste ervaring met het gerecht of politie. Jullie hebben me met geduld bijgestaan en al mijn vragen beantwoord waardoor ik rustiger in de zaak ben kunnen gaan. Ook op de politierech... Ver mais
Ze hebben meteen contact met me gezicht en me op de hoogte gehouden als er iets van meer info van het parket kwam.
Vanaf het eerste contact via WhatsApp, steeds snelle en duidelijke communicatie. Ook verder verloop per e-mail, duidelijk en snel. Het contact met de advocaat verliep ook perfect. De advocaat, Thoma... Ver mais
Detalhes da empresa
U hebt een dagvaarding ontvangen voor een verkeersovertreding? U moet voor uw boete op de politierechtbank verschijnen? Via Mijnboete krijgt u direct juridisch topadvies en hulp voor uw boete. Laat uw dagvaarding en uw boete niet liggen en neem contact op met ons. Onze ervaren specialisten in het verkeers-en strafrecht helpen u gratis verder, van een eerste advies over uw zaak tot de verdere afhandeling. Kies voor gemoedsrust met een partner voor verkeersovertredingen en boetes die uw zaak ter harte neemt.
Informações de contato
Suikerrui 5, 2000, Antwerpen, Bélgica
- +32 (0)3 369 28 10
- info@mijnboete.be
- mijnboete.be
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Opschorting door uitmuntend onderzoek…
Opschorting door uitmuntend onderzoek uitspraak cassatie
TOP****
Jessy Bursens
Niet alleen een TOPadvocate
maar ook een mens met een hart,
iemand die geduldig luistert,
en al je vragen helder beantwoord.
Dit doet ze niet in hoogdravend vakjargon
maar in begrijpbare menselijke taal.
Dankzij haar het voor mij best mogelijke vonnis gekregen,
dat was me alleen niet gelukt.
DANK je wel, Jessy.
Super tevreden
Ze zijn heel correct en enorm behulpzaam en vriendelijk had van in het begin een goed gevoel erbij. Ze hebben hun best gedaan dikke merci
Heel goede communicatie tussen advocaat…
Heel goede communicatie tussen advocaat en klant. Er wordt geluisterd naar u en samen met je besproken hoe het zal verlopen. Ik ben heel tevreden.
Meesterlijke verdediging
Mijn dossier was eerlijk gezegd vijf voor twaalf door mijn eigen persoonlijke nalatigheid. Toch hebben Manon en meester Tom Vanbergen bijzonder snel geschakeld en mijn zaak met een schitterende verdediging aangepakt.
Dankzij hun expertise, doortastendheid en vlotte communicatie werd een super resultaat bekomen. Alles werd snel en professioneel afgehandeld.
Heel dankbaar voor deze sterke ondersteuning... absolute aanrader.
Buitengewoon fijne en deskundige juridische bijstand
Buitengewoon fijne, deskundige en geruststellende juridische ondersteuning. Op elk moment een zeer vlotte, heldere en duidelijke communicatie.
Een glashelder en overtuigend betoog van de zeer bekwame raadsvrouw. Als zodanig een zeer gunstige uitspraak van de rechter.
Heel professioneel en goed voorbereid.
Zeer vlotte en vriendelijke…
Zeer vlotte en vriendelijke communicatie,
Ik kon door omstandigheden niet aanwezig zijn op de zitting de advocaat heeft hiervan bewijzen opgemaakt waardoor het geen probleem was.
Ik kreeg nadien een bericht dat ik vrijgesproken was van de aanklacht (snelheidsovertreding) dit door een fout in het meettoestel.
Dit heeft advocaat Jessy Bursens uitgezocht en aangevochten.
Ik had geen betere keuze kunnen maken.
Professioneel afgehandeld.
Vriendelijke en correcte advocaten
Correct en snelle hulp van de advocaten daar. Altijd vriendelijk en met de juiste adviezen. Ik ben heel dankbaar voor alle hulp!
Snelle antwoorden
Snelle antwoorden, duidelijke feedback, medelevend, gewoon goede mensen
Van begin tot einde heb ik een…
Van begin tot einde heb ik een bijzonder positieve ervaring gehad, dankzij een zeer professionele en toegewijde begeleiding.
Zowel mevrouw Sara Deleuze als meester Berth hebben uitstekend werk geleverd. Hiervoor wens ik hen, evenals het bedrijf, oprecht te bedanken.
Correct advies
Aanrader
Zeer goede, korte opvolging. Enorm vriendelijke werknemers. TOPADVOCAAT!
Boete
Ik ben zeer tevreden met de beslissing. Chiara heeft mij uitstekend geholpen. Zij weten precies wat ze moeten doen en doen er alles aan om u te helpen. Een echte aanrader.