waardeloos! echt zo verschrikkelijk: bijna alles wat door de overheid en/of gemeentes wordt gemaakt is waardeloos. mijn vriend heeft ernstige klacht en wordt door zijn huisarts verzocht een foto te u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een app die beter niet gemaakt had kunnen worden. Wat mij betreft een aanfluiting. Installatie in ieder geval niet waard. Simpele zaken kan je niet aanpassen zoals een apotheek verandering. Had eea ge... Ver mais
De meest waardeloze site die er bestaat. Uitermate frustrerend dat niets werkt en het totaal niet overzichtelijk is. Een aanfluiting. Helaas geen keus om deze tool niet te gebruiken. Dit is al zeker 1... Ver mais
- Kan mijn klacht niet terugvinden in het overzicht van mogelijkheden - afspraken-historie is niet actueel bijgewerkt en vermeldt geen info over inhoud van het contact. - labuitslagen zijn niet actu... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Medicijnen bestellen met herhaalrecept…
Medicijnen bestellen met herhaalrecept is ineens niet mogelijk. Verkeerde apotheek is niet te wijzigen en de mail gegevens die erbij staan zijn onjuist. Je gaat links en rechts de hele website door maar komt uiteindelijk nergens. Ook geen contact informatie van Gezondheid.net te vinden. Aanpassingen moet je zelf maar zien op te lossen. Dit is niet faciliteren maar frustreren van gebruikers. Wie is hier eigenlijk verantwoordelijk voor?
Incompleet dossier en klantonvriendelijk
Onvoorstelbaar slecht, dossier in het geheel niet compleet en wat een tijdverspilling om zaken uit te zoeken. Probeer maar eens een bericht achter te laten voor jouw huisarts of apotheker. Volg de handleiding maar, dan kloppen de aanwijzingen niet. Ik zal nog een poging wagen op een PC, maar heb daar weinig vertrouwen in. Een bedrijf die niet bereikbaar is (wil), de huisarts alleen telefonisch bereikbaar is, wat een verbetering! Ik wil de bugs aanleveren, maar heb geen clue hoe!
Onbetrouwbaar en onvolledig
Onbetrouwbaar. Bij 'bijzonderheden' staat een ernstige aandoening die ik helemaal niet heb. Hoe kan dit?!
De uitslag van bloedonderzoek is bekend bij mijn huisarts, maar staat niet in mijngezondheid.net. Hoe kan dit?
Nergens staat aangegeven wat te doen als data in dit systeem niet kloppen of ontbreken. Ik kan zelf niks aanpassen. Terwijl het over mijn gezondheid gaat. Te bizar voor woorden.
Als het zo doorgaat trek ik mijn toestemming voor dit systeem in.
Waste of time and money
confusing and useless. One day I'm able to ask doctor a question through that platform, the next day" function is not offered", and the messages I have sent are gone. Half of my documentation is gone too, with various tests, scans, and ultrasounds, I paid for all these, so why I can't access them? What If I want to move out and simply need to download my documentation? Nobody cares, and there is no way to report problems and receive effective help, it's incredibly frustrating and makes me want to give up on my health.