2,8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigere levering end forventet, som gav mig en udfordring, med hvor varen skulle leveres.
- Dette blev dog rettet, super serice!

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har købt Mikelo højskab til…

Har købt Mikelo højskab til badeværelset.

Måtte efterfølgende ud og købe vinkelkrog til at hænge skabet op med, da dette ikke var med i pakken.

Dette synes jeg er for dårligt, ikke mindst pga at vinkelkrogen de angiver der skal bruges, ikke er standardmål.

29 de novembro de 2025

Spejl faldt ned

Købte spejl fra Mikelo. Dårlig lys så jeg måtte sætte sølv folie på væggen bare for at få lidt mere lys. Efter 7 måneder faldt spejlet ned. Heldigvis skete der ikke noget med håndvasken. Limen der holdt de 2 beslag på bagsiden kunne ikke holde mere. Nu ryger den ud, kvittering er væk. Godt ringere en ringe

3 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt et spejl med led lys og ur…

Jeg har købt et spejl med led lys og ur i hos Jem & Fix fra firmaet Mikelo. Da jeg får det hængt op er lyset dårligere end den glødepære det afløste. Jeg kontakted så J&F to forskellige steder og fik bekræftet at det var meget dårligt lys, og de ikke forhandlede dem mere. Jeg fik oplyst leverandør og kontaktede så Mikelo. Det var så en partivare som de ikke fik igen, men jeg kunne aflevere varen igen, eller få den ombyttet. Nu havde jeg jo pillet det gamle ned og smidt ud, og var ikke interesseret i at skulle lave flere huller i fliser end nødvendigt, så det var ikke en god ide. Jeg henvendte mig igen, og fik så at vide at det ikke var meningen at spejlet/lyset, skulle bruges i spejlet. Det var til at lyse rummet op med. Det stod der så ikke lige noget om på emballagen, ved købet. Men jeg kunne jo så købe en lampe mere, til at lyse op så jeg kunne se at barbere mig, var beskeden.
Så jeg kan kun støtte op om dem der har skrevet om firmaet, at man nok skal finde en seriøs løsning, i stedet for restlageret fra discount produktioner.
Når man køber en vare må det forventes at der på emballagen står, at tingene ikke kan bruges til at lyse med selv om det er en lyskilde, og at der kræves yderligere tilkøb, for at få noget til at virke ordentligt.

5 de junho de 2020

Køb ikke !!!!!

Halifax bademiljø fra Mikelo. Dyr i forhold til kvalitet. Mangelfuld montagevedlejning. Meget "dingel" når møblet er hængt op. Kan ABSOLUT IKKE anbefales.

26 de janeiro de 2020

bademiljøer fra Mikelo

meget dårlige Badeværelsesmøbler Pisa 85 badmiljøfra Mikelo Som man kan købet i bilka varehuse kan ikke tåler fugtighed i badeværelse og håndvask er dårlige kvalitet.
som sagt Badeværelsesmøbler fra Mikelo dårlige kvalitet.
hold jer væk fra Badeværelsesmøbler fra denne firmaet Mikelo
MVH
A.M

14 de outubro de 2014

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais