Jeg har bestilt mange forskellige krydderier ved Mill & Mortar, og jeg er kæmpe fan. De er simpelthen så lækre. Derudover er der hurtig levering. Jeg kan kun anbefale dem.
A empresa respondeu
Jeg modtog produktet som ønsket, og der var ikke nogen problemer med leverancen. Udover det, så er produktet et af god kvalitet, og jeg bruger det ofte.
A empresa respondeu
Krydderierne er så gode - er super til ovn grøntsager, dip og ikke mindst gør den kedelige hytteost til en stjerne…. Vil ønske man kunne få alle jeres lækre produkter i refill poser… Man får helt... Ver mais
A empresa respondeu
Formålet med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad. Vi udvælger vores krydderier efter et princip, vi kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer at vi går efter: – Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet – Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og vi ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer – Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt. Men kvalitet er også at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge råvarerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud på køkkenhylden.
Staktoften 22C, 2950, Vedbæk, Dinamarca

Resposta de Mill & Mortar
Meget lækre krydderier af højeste kvalitet og god information om dem.

Resposta de Mill & Mortar
Elsker jeres opskrift på dressing til kålsalat
Med brug af Cabbage Karma… mums
Dejlige produkter..

Resposta de Mill & Mortar
Ctron peber er essentiel. Sikke en duft og smag. Bruger den flittigt.

Kvalitetskrydderier.
Som altid gode krydderier med masser af smag.

Resposta de Mill & Mortar
Rigtig gode og smagfulde krydderiblandinger.

Resposta de Mill & Mortar
Hurtig levering. Fine beskrivelser af indhold og inspiration til retter med dem.
Dyre..men investeringen værd.
Disse skønne krydderier gør min madlavning så meget bedre ...og så er de smukke at have stående.

Resposta de Mill & Mortar
Masser af smag. Bruger ikke uforbeholdent store mængder krydderier med henblik på at opnå den ønskede intensitet i smagsindtrykkene.

Hurtig levering 👍🏻
Stor positiv oplevelse med krydderierne, som fuldt lever op til forventningerne, dejlige smag i dem alle .

Resposta de Mill & Mortar
Jeg er så stor fan af jeres krydderier, madlavning har fået en helt ny dimission, men masse af ny smag.

Resposta de Mill & Mortar
Jeg køber kun øko mandler hos Mill&Mortar, da kvaliteten helt i top.
Deres krydderier er jeg lige begyndt på, og det glæder mig, at de også er økologiske.
Levering lige til døren.
Stor anbefaling herfra.

Resposta de Mill & Mortar
Fantastisk kundeservice. Lækre krydderier, selv min mand elsker elsker dem og han er ellers svær at imponere.

Resposta de Mill & Mortar
Happy roots er et meget spændende krydderi, som vi har brugt til forskellige grøntsager. Blandt andet til butternut squash ovnbagt. Det er lidt stærkt,men det kommer selvfølgelig an på mængden man bruger og vi bruger en del, da vi godt kan lide spicy mad.
Men spændende muligheder og fedt at det findes.

Resposta de Mill & Mortar
Nem bestillingsprocedure, hurtig levering og ikke mindst et super godt produkt! lever til fulde op til mine forventninger. Har allerede haft de første smagsoplevelser med min Chipotle chili Mums siger jeg bare!.....tumbs up herfra, vender helt sikkert tilbage

Resposta de Mill & Mortar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.