Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze 3 katten willen alleen nog Orijen sixfish net als A. Nummer 4. Snel contact opgenomen om de bestelling te versnellen. Dag erna al een zak thuisbezorgd. TOP. Overigens ook een gunstige prijs. Mooi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg prettige website met snelle verzending (rond 22h in de avond besteld en volgende dag in huis). Onze kat eet alleen brokken van een specifiek merk dat niet goedkoop is. Met de abonnement optie krij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De service is uitstekend en snel. De accessoires (zoals onder andere voer- en drinkbak) zijn van goede kwaliteit en bovendien ook zeer stijlvol. Onze labrador heeft zeer gevoelige darmen en daarom i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topervaring met Milo! De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Wat mij vooral opviel is dat de prijzen iets lager liggen dan bij vergelijkbare sites. Daarnaast ben ik supertevreden over... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop
  2. Loja de suprimentos para animais de estimação

Milo is een snelgroeiende en de klantvriendelijkste online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer en kattenvoer. Milo combineert het gemak van online shoppen met de persoonlijke aandacht van de lokale dierenwinkel. Het bedrijf is ontstaan omdat de oprichters een winkel zochten waar de winkelervaring recht deed aan de bijzondere positie van onze huisdieren in ons leven. Je kan bij ons terecht voor hondenvoer, kattenvoer, snacks, mandjes, voerbakjes, hondenpoepzakjes, kattenbakvulling en nog veel meer! Bestellingen voor 22:00u heb je morgen in huis. Daarnaast kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag! Je kan bij ons ook kiezen voor een abonnement waardoor je nooit meer onverwachts zonder voer zit. Zo kan je zorgeloos houden van je huisdier!

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

117 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Perfect

Snel geleverd en goede prijs

2 de janeiro de 2024

Resposta de Milo

Bedankt voor je review en tot snel!

Hele fijne winkel

Heel erg snel geleverd, toservice

27 de dezembro de 2023

Beste Debora,

Ontzettend bedankt voor de review en het compliment! We hopen je snel weer te zien voor al je huisdierbenodigdheden.

Mvg,
Thomas van Milo.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

helaas had ik een deel van de producten…

helaas had ik een deel van de producten over vanwege het overlijden van onze hond. Ik kon de onaangebroken verpakking zonder enig probleem terugsturen en kreeg snel mijn geld terug. Zij namen de verzendkosten voor hun rekening. Top Milo, bedankt!

1 de dezembro de 2023

Resposta de Milo

Bedankt voor je uitgebreide review. Nogmaals gecondoleerd met je verlies. Je kan ons altijd een berichtje sturen of bellen!

Handig en snel!

Handig en snel!
Heerlijk zo'n herinnering en dat je direct kunt bestellen🙂👌

4 de dezembro de 2023

Resposta de Milo

Beste Yolan, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de herinnering goed voor je werkt! Het wordt volgend jaar alleen nog maar beter 😊

Verzending gaat snel

Verzending gaat snel, in mijn geval werkte @DHL niet mee, kon Milo niets aan doen, maar ze hebben zelfs op zaterdag gereageerd op mijn bericht. Aanrader! Ik heb een abo (al wat langer), en alles gaat precies op tijd! Als dhl meewerkt. Maar ze gaan nu ook met postnl in zee, en dat gast in mijn buurt beter. Aanrader dus!

1 de dezembro de 2023

goed advies

29 de novembro de 2023

Resposta de Milo

Bedankt voor je review An, voor goed advies kan je altijd bij ons terecht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en accuraat een doos pillen voor…

Snel en accuraat een doos pillen voor de hond geleverd. Wat wil je nog meer?

28 de novembro de 2023

Resposta de Milo

Bedankt voor je review, Anna! Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Fijne dag, en hopelijk tot ziens!

Prima verzorgd

Prima verzorgd. Mooi op tijd.

28 de novembro de 2023

Resposta de Milo

Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad! Bedankt voor je review, en hopelijk tot de volgende keer :)

Sterrenservice!

Alle 5 sterren meer dan verdiend! Er zat een scheurtje in de verpakking van de hondenbrokken die ik online besteld heb bij Milo. Ik kreeg dezelfde dag een bericht terug op mijn email met een uitgebreide uitleg en een zeer sympathieke oplossing Dat is sterrenservice wat gedeeld mag worden.

30 de novembro de 2023
Avaliação não solicitada

Beste Xander,

Ontzettend bedankt voor je review! We doen altijd ons uiterste best om de beste klantervaring te creëren. En als er iets fout gaat, gaan we verder dan anderen om het op te lossen. Het is fijn om te horen dat je onze service ook zo hebt ervaren! We hopen dat dit het begin is van een duurzame en gelukkige relatie 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De renske brokken werden snel geleverd…

De renske brokken werden snel geleverd in een grote doos.
Zeer tevreden

3 de novembro de 2023

Beste Teunia,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met de levering. We hopen je snel weer te zien!

Super goede klantenservice!

2 de novembro de 2023

Beste Cordula,

Bedankt voor je review, en super om te horen dat je onze klantenservice zo hebt ervaren! Hopelijk tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijzen en snel geleverd.

27 de outubro de 2023

Beste Renate,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te zien!

Top!

Snelle levering en mijn pup vindt het gekozen product erg lekker! Overzichtelijke webshop!

27 de outubro de 2023

Beste Karlijn,

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt. We wensen je puppy smakelijk eten!

Altijd optijd geleverd

Kat is blij met het eten en het wordt altijd optijd geleverd!

25 de outubro de 2023

Beste Julia,

Bedankt voor je review, en we zijn blij dat we je als klant mogen hebben! 😊

Milo Klantenservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.