Mimozabedrijf Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartstikke tevreden over jullie werk! Een hele goede sterke team waarbij ieder zijn taak heeft om de klus snel af te maken. Ze weten absoluut waar ze mee bezig zijn en werken zeer zorgvuldig. Ook comm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Familiebedrijf Mimoza heeft voor ons een cinemawall gebouwd. Kenmerken zoals, werken erg netjes, voegen woord bij daad toe, vriendelijk, erg bescheiden, hardwerkende mensen, met als gevolg dat het res... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De beste jongens ooit! ( vader en zoons) Na lang zoeken naar iemand die de style kon bouwen die wij wilden hebben kwamen wij terecht bij Mimoza! Vanaf dag 1 dat we in contact raakte betreft de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mimozabedrijf levert top kwaliteit cinewalls, echt vakmanschap, waarbij ze rekening houden met elke detail. Tot aan de laatste puntjes bleven ze communiceren met ons. Wij zijn erg blij met onze ci... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira

"Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met jarenlange ervaring? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de bouw en bieden een breed scala aan diensten aan. Naast onze bouwwerkzaamheden, verkopen wij ook elektrische sfeerhaarden en akoestische panelen in verschillende kleuren. Onze sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in zowel inbouw- als 3-zijdige modellen en bieden een prachtige aanvulling op elk interieur. Onze akoestische panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en helpen bij het verminderen van geluidsoverlast. Onze specialiteit is cinewalls, een innovatieve manier om een thuisbioscoop te creëren. Onze cinewalls zijn ontworpen om een optimale kijk- en luisterervaring te bieden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij bieden topkwaliteit tegen lage prijzen en staan bekend om onze uitstekende service. Onze klanten zijn onze nummer één prioriteit en wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met onze producten en diensten. Bezoek ons op www.mimozabedrijf.nl om ons volledige assortiment te bekijken en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!"

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

104 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisch werk geleverd

Fantastisch werk geleverd! Fijne communicatie, goed contact en mooi resultaat. Een aanrader! Voor klussen in de toekomst zullen wij weer contact opnemen met Mimoza. Een aanrader dus!

25 de setembro de 2023

Zeer professioneel maatwerk

Mimozabedrijf.nl zijn zeer professionele vakmannen die bij ons binnen 1 dag een prachtige cinewall + lichtkoof met inbouw spotjes gebouwd hebben.

Er wordt vakkundig geadviseerd over wat mooi staat en wat past in de woning. En er wordt keihard gewerkt

Zeer tevreden !!!

22 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg blij en tevreden met het werk…

Heel erg blij en tevreden met het werk van Mimozabedrijf. Ver boven mijn verwachtingen en ze hebben heel goed mee gedacht met een oplossing naar een probleem op de muur. Probleem is niet meer te zien alleen een prachtige cinewall! Super snel en geweldig mooi. Bedankt 😃

3 de setembro de 2023

TOP BESTE WERK

"Ik heb onlangs Mimoza Bedrijf ingeschakeld om een prachtige cinewall voor ons te plaatsen en ik ben zeer onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Binnen slechts één dag hadden ze de cinewall geïnstalleerd en het resultaat is absoluut adembenemend. Wat Mimoza Bedrijf onderscheidt, is hun oog voor detail en hun vermogen om unieke en kwalitatief hoogwaardige sfeerhaarden, akoestische panelen en andere producten te creëren. Ik ben echt blij met het resultaat en ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Bedankt, Mimoza Bedrijf, voor het leveren van topkwaliteit en het maken van mijn ruimte echt speciaal!" 🌟🔥👌🏼

2 de setembro de 2023

Boven verwachting

Wij hebben een top communicatie ervaren met mimozasnelbouw. Wij hebben deze klussers gevonden via instagram. Dit is een erg respectvolle en betrouwbare team die ons zeer goed geholpen hebben 💪. We hebben een super luxe uitstraling in ons woonkamer dankzij deze ervaren klussers! Zij waren ook binnen 1 dag al klaar met ons ingewikkelde cinewall! Dank jullie wel voor het realiseren van ons cinewall. Ik ben erg tevreden.

27 de agosto de 2023

Best team ever!☆☆☆☆☆

Ik was echt onder de indruk van de diensten van Mimoza bedrijf!Ze hebben binnen één dag een fantastische cinewall geplaatst.De snelheid en efficiëntie waarmee ze werken is echt top.Ik ben blij dat ik voor Mimoza bedrijf heb gekozen en zou ze zeker aanbevelen aan anderen!

26 de agosto de 2023

Genius werk geleverd !

Ongelofelijk mensen deze heren zijn geen grap ze werken niet alleen perfect maar ook snel binnen 1 dag . Ik geloofde het zelf niet. SUPER LIEVE MENSEN ze krijgen mij uiterste respect . Voor de mensen die iets moois willen hebben deze mensen weten wat ze doen ' ik vertrouw ze blind vooral met de werk die ze leveren. Heel netjes en schoon superblij !!! Echte pro S.

25 de agosto de 2023

Highly recommended!

We are incredibly satisfied with them! Their work is absolutely neat and they are very trustworthy, communicative and engaging. Their eye for detail is out of this world. They also did not hesitate to help us out with a few other practical issues we couldn’t figure oyt ourselves aside from the project we hired them for. Our living room feels like home again! Thank you🙏

24 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een goed bedrijf zeer tevreden over…

Wat een goed bedrijf zeer tevreden over het werk wat ze hebben uitgevoerd!! Vanaf dag 1 goed uitleg gegeven en goed werk verricht. Als je op zoek bent naar betrouwbare vakmensen dan raad ik iedereen dit mooie bedrijf aan !! In de toekomst ga ik Mimoza zeker nog een keer inschakelen !!

21 de agosto de 2023

Beste ervaring

"Ik ben echt onder de indruk van het bedrijf dat mijn cinewall binnen één dag heeft geplaatst. Ze werkten als een machine om het project snel en efficiënt af te ronden en leverden een prachtig resultaat. Ze waren betrouwbaar en kwamen hun beloftes na. Daarnaast waren ze uitstekend in communicatie, wat ik erg waardeerde. Ik zou Mimoza zeker aanbevelen aan anderen!"

13 de agosto de 2023

Prachtige wall!

Vandaag is onze prachtige klassieke wall geplaatst door drie toppers. Bedrijf heeft drie beste kenmerken die je niet gauw bij een andere kan vinden namelijk.

- Binnen 1 dag klaar
- Zorgvuldig en met structuur aan het werk
- Zeer vriendelijk personeel

12 de agosto de 2023

Mimoza is the best

Jongens hebben het goed aangesloten en in 1 dag Alles is netjes afgeleverd hij,doet alles perfect, Wij raadden iedereen Mimoza aan!

Groeten,

Janssen Antoinette

11 de agosto de 2023

De beste jongens ooit!

De beste jongens ooit! ( vader en zoons)
Vanaf dag 1 dat we in contact raakte betreft de tv wand was er goed en duidelijk contact. Altijd bereikbaar en behulpzaam in het meedenken van kleuren bijvoorbeeld!
Wij hebben absoluut geen spijt en raden iedereen aan die een spectaculaire tv wand wil!
Zie foto van het resultaat!
Groetjes Fatiha uit Zaandam

10 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik raad Mimoza 100% aan. Zeer tevreden!

Ik heb Mimoza totaal bouw online gevonden en ik had geen betere keus kunnen maken.

Vanaf het eerste contact zijn ze zeer proactief geweest in het meedenken over de klus.

Ze hebben de volledige Badkamer en wc gerenoveerd, een aangepaste cinewall geplaatst naar mijn wensen en nog vele andere klussen in het huis gedaan.

Ze hebben alles in overleg gedaan ook als we tegen onvoorziene problemen aanliepen en hebben alles op alles gezet om met creatieve oplossingen de klus te klaren.

De prijs was veruit de laagste vergeleken met andere aannemers terwijl dit niks afdoet aan hun kwaliteit en professionaliteit.

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik Mimoza heb gevonden en voor hun heb gekozen. Ik heb een hele prettige ervaring gehad met het verbouwen van mijn woning door hun en ik zal ze in de toekomst zonder twijfel weer inschakelen bij andere klussen.

Ik raad Mimoza ten harte aan!

6 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste resultaat. Bedankt Mimoza!!!

De mannen van Mimoza waren exact op afgesproken tijdstip aanwezig bij mij thuis en zoals afgesproken binnen een dag klaar. Ik was verbaasd, want ze waren zelf eerder klaar dan afgesproken. Het meest fijne vond ik dat ze met mij mee hebben gedacht met de cinewall en het nog mooier hebben gemaakt dan ik in eerste instantie voor ogen had. Van de gehele verbouwing binnen mijn huis, moet ik bekennen dat ik de cinewal het mooiste vindt! Mannen, oprecht bedankt voor jullie werk. Wat ben ik jullie dankbaar!! Blijf het goede werk vooral doen! Gelukkig zijn er ook cinewal makers die geen torenhoge prijzen vragen maar oprechte prijzen hanteren!

4 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mimoza beste totaal bouwbedrijf!!

Na lang zoeken maakte ik mijn keuze om door Mimoza mijn Cinewall te late n maken. Ik had geen betere bedrijf kunnen uitzoeken...De juiste en beste keus!!! De heren zijn professioneel en werken keihard door om het perfecte resultaat te bereiken .
Ze leveren het resultaat zoals besproken. Binnen 1 dag heb ik mijn droom Cinewall..!!! Zoek je een klusbedrijf dan is Mimoza echt een aanrader!!!

1 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.