Beställde sent på kvällen och glömde bort det. kom fram i bra skick och förpackningen var ordentlig så inget att klaga på.
Köpte en i veganskt läder och den ser ganska minimalistisk ut vilket jag gillar. Har använt den nästan varje dag och den ser fortfarande bra ut. trodde inte den skulle hålla så bra tbh.
Canvas och läderkombon känns välgjord. Inte för tung heller vilket jag tänkte på innan. funkar för både jobb och resa.
SCAMSIDA! Verkar bra till en början med jättefina bilder på produkterna men när väskan väl kom hem stämde den inte överens med bilden, även flera detaljer som vi fastnat för fanns inte, kändes plastig... Ver mais
LLL Assets ltd, WeWork 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, Irlanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Den gör jobbet, så enkelt är det. Ingen konstig design eller onödiga grejer.

Resposta da Min Ryggsack
Köpte en Pokémon väska till min systerdotter och hon vägrar ta av sig den lol. Det säger väl allt.

Resposta da Min Ryggsack
Det är en sån väska man inte tänker på men ändå använder hela tiden. bara passar in i rutinen.

Resposta da Min Ryggsack
Den är inte superstylad men det är just därför jag gillar den. Enkel och passar till det mesta.

Resposta da Min Ryggsack
Tog en ryggsäck i vintage stil och ja den ser stabil ut. inget överdrivet, bara clean.

Resposta da Min Ryggsack
Den stöldsäkra modellen känns ganska praktisk. Jag slipper oroa mig lika mycket när jag är ute vilket är skönt.

Resposta da Min Ryggsack
Köpte en till min son och han började använda den direkt i skolan. verkar hållbar.

Resposta da Min Ryggsack
Valde en barnväska till min kusin och hon gillade designen direkt. kvaliteten verkar okej också.

Resposta da Min Ryggsack
Materialet känns okej, inte premium men inte billigt heller. någonstans mittemellan.

Resposta da Min Ryggsack
Köpte en skolväska till min lillebror och han gillade den direkt vilket är ovanligt. han klagar annars på allt lol.

Resposta da Min Ryggsack
Tog en mindre ryggsäck för snabba ärenden och ja den är smidig att bära. inget krångel.

Resposta da Min Ryggsack
Gillar att den inte känns tung även när jag packar mycket. gör den enklare att använda varje dag.

Resposta da Min Ryggsack
Gillar att den inte ser för sportig eller för formell ut. ligger någonstans mitt emellan.

Resposta da Min Ryggsack
Ryggsäcken i läderlook ser faktiskt ganska clean ut. Har haft den både till vardag och jobb och den passar in överallt. ganska mångsidig ändå.

Resposta da Min Ryggsack
Min dotter behövde en skolväska så vi tog Spiderman versionen. Färgerna är starka och har inte bleknat än vilket jag var lite orolig för.

Resposta da Min Ryggsack
Den är enkel, funktionell och lätt att bära. ibland räcker det.

Resposta da Min Ryggsack
Tyget känns mjukt men håller formen ändå vilket jag inte var säker på innan. funkar bra till vardagen.

Resposta da Min Ryggsack
Jag valde en liten i läder för vardagen och den funkar bara. Känns inte klumpig alls vilket jag gillar.