Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Ver mais
Skorna var utmärkta Glömde skriva FIRA 25 på min senaste beställning då jag fyllde år ! Skrev till er om detta och önskade att ni skulle ändra detta . Tyvärr har ni inte gjort det ! Skorna är utmär... Ver mais
Visste vad jag ville ha och beställa är enkelt. Förr använde ni Klarna som jag gillar som betalningsalternativ men nu var den möjligheten borta! Varan kom som den skulle allt okej!
Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Ver mais
Hallandsvägen 19, 26936, Båstad, Suécia
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Skorna var utmärkta
Skorna är utmärkta , båda paren !!
Men är besviken över servicen!

Passade inte min smala fot. Ingen stadga. Sladdrigt skinn

Resposta de Minfot i Båstad AB
Mycket variationer bra precis! Fått bra hjälp via mail jag är nöjd! Och självklart har indikerat till mina jobbkompisar.

Resposta de Minfot i Båstad AB
Är alltid lika nöjd! Snabba leveranser och bra kvalitet på skor och strumpor! 😅

Resposta de Minfot i Båstad AB
Snabb leverans och bra kvalitet på skorna. Jätte nöjd

Resposta de Minfot i Båstad AB
Jag har redan svarat. Ni verkar inte ha någon koll. Lite tjatigt

Resposta de Minfot i Båstad AB
Fick inga SMS om att paketet fanns att hämta!!!! Vilket betyder att paketet returnerades!
Kommer inte att beställa något från er i fortsättningen

Resposta de Minfot i Båstad AB
Sköna och bekväma skor! Både min man och jag är helt nöjda.

Resposta de Minfot i Båstad AB
Jättefina strumpor. Härlig kvalitet.
Tack! Ni är bäst!

Resposta de Minfot i Båstad AB
Lätt att beställa och få det levererat.
Lite klurigt när dejtingen var Klarna som jag skulle betala via.
Jag tyckte inte om formen på sulan i skon. Den gick in en bit som om man skulle ha lagt i en sula några storlekar mindre. Man kände kanten när man gick och det var inte skönt alls.
Mycket skön men hade behövt halvt nummer större

Resposta de Minfot i Båstad AB
Jättebra service! Jag upplevde att mina rosa och lilafärgade strumpor var något större än mina blårandiga trots samma storlek🤷♀️

Resposta de Minfot i Båstad AB
Min favorit skor och perfekt 🤩

Resposta de Minfot i Båstad AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.