Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een uiterst klein voorwerp (doorsnede slechts 6mm) in Resin Ultra Detail laten printen en wat ben ik blij met het resultaat. De details zijn superscherp geprint en met een mooi glad oppervlak,... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The quality is good but I have to say that some of the products are badly described/too small. I mean paying 26 euros for a dragon that is a large creature and should be at least a huge creature is... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een aantal stls laten printen. Prijs kwaliteit ben ik erg tevreden over, snelle levering ook. Hele fijne uploader die jou gelijk de prijs per item geeft, deze lijkt echter problemen te hebbe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de miniaturas
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de maquetes

Miniature Makes is een 3D Printservice waar je gemakkelijk je eigen model kan uploaden. Je krijgt van ons direct een prijs te zien bij de uploader. Hierna is het alleen nog een kwestie van bestellen, en wij ga voor jou aan de slag met het printen van je modellen. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen met resin. Deze techniek is uitermate geschikt voor kleine modellen met veel detail. Hierbij kan je denken aan miniaturen voor tabletop games. Maar het is ook mogelijk om bij ons met filament te laten 3D printen, deze techniek wordt ook wel FDM genoemd. Deze techniek is geschikt voor grotere modellen. Dit zou terrain kunnen zijn voor je favoriete tabletop game. Maar ook de handgreep voor je keukenkastje. Kortom, je kan met 3D printen zeer veel. En wij willen het zo makkelijk mogelijk maken zonder een model te hoeven e-mailen. Gewoon uploaden en direct bestellen. Wij doen de rest.

Informações de contato

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Helemaal top,

Helemaal top,

Zeer snelle en nette levering goede prijzen en de print zelf ziet er perfect uit . Dit was mijn 1e bestelling hier maar ik kom hier in het vervolg zeker terug.

10 de maio de 2024

Dag Frank

Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling tot de volgende keer!

Hele goede service

Hele goede service. Er wordt goed met je meegedacht en ze geven goede adviezen. De kwaliteit van het product is goed en daarnaast wordt het snel en goed verzonden. Ik raad het zeker aan. Tot de volgende bestelling!

3 de maio de 2024

Beste,

Dankjewel voor fijne review dit word zeer gewaardeerd!
Tot de volgende keer!

Mooie prints

Mooie prints, geen warping, supports netjes verwijderd, weinig schuurwerk te doen voor het painten.

19 de abril de 2024

Beste Dirk

Dankjewel voor de review!
Veel plezier met het beschilderen van de mini's!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

They responded to my needs with the…

They responded to my needs with the most sufficient way, and the layout, I ordered was super smooth and cool. Thanks a lot miniature makers, and for sure I will order again in the future!

20 de abril de 2024

Hello Makis

Thanks for the awesome review, we hope to see you soon for more cool prints!

Kind regards

Fast Shipping and great service

The shipment was fast, the treatment was grateful and the service excellent! Im so happy with this company and I will repeat for sure

18 de abril de 2024

Hello Alex

Thank you for the kind review.
We hope to see you back soon!

Allard | Team Miniature Makes

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en uitstekende service

Goede kwaliteit prints, uitstekende service, snelle levering, korte levertijden, denken mee, zeker aanbevolen en ik kom snel weer terug!

15 de abril de 2024

Dag Mike

Fijn om te lezen dat naar wens is!

Tot de volgende keer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top prints en top service

Uitstekende kwaliteit prints (uiterst gedetailleerde en dunne DnD miniatures) die perfect veepakt en schadevrij verzonden en ontvangen zijn! Heel tevreden!

14 de março de 2024

Beste Martijn

Heel veel plezier met de mini's!

Indrukwekkend goed

Ik was sceptisch over de kwaliteit gezien de lage prijzen maar ik besloot het er op te wagen en te bestellen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan want ik ontving de modellen met indrukwekkend snelle levering, netjes verpakt met een vriendelijk kaartje en de modellen zelf zijn van fantastische kwaliteit. Mijn vriend en ik zijn het er over eens dat deze webshop gevaarlijk is: we gaan veel vaker bestellen!

12 de março de 2024

Resposta da Miniature Makes

Dankjewel voor de uitgebreide review.
Ben blij dat alles naar wens is!
Hoop dat we nog veel mogen printen voor je!

Super snel en vriendelijk

Super snel. Schattige verpakking met persoonlijke note en small surprise. Super!

11 de março de 2024

Resposta da Miniature Makes

Dankjewel voor deze lieve review!
Fijn dat dit gewaardeerd word!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en binnen de verwachting met een klein minpuntje.

Een bijzondere snelle levering waarvoor acte. Dat gebeurt niet altijd bij andere zaken. De kwaliteit van de print en van het materiaal is wat ik er van had verwacht en gewoon goed. De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is dat her en der flash van support struts op vervelende plekken zit. Desalniettemin zal ik jullie zeker aanraden aan derden als ze wat willen laten printen en jullie in de toekomst weer gebruiken.

7 de março de 2024

Resposta da Miniature Makes

Dankjewel voor de review en de feedback!
Fijn om te horen dat alles verder naar wens was!

Aanrader!

Denken goed mee, goede communicatie, vlotte en goede verzending, producten zijn precies zoals besteld en een zeer nette prijs.

6 de março de 2024

Resposta da Miniature Makes

Fijn om dit te lezen en bedankt voor het compliment!

Mooie 3D prints en goede service

DnD minis waren snel geleverd en zien er zeer goed uit. Er was wel een klein probleem met de order maar dit werd snel en goed opgelost

26 de fevereiro de 2024

Resposta da Miniature Makes

Dankjewel Dennis voor de review, fijn dat je het zo hebt ervaren!

Geweldige service!

Als Blender-hobbyist leek het mij leuk om een paar zelfgemaakte 3d-modellen te laten printen. De rok van één van de karakters was echter wat te dun - MM hebben het model toen zelf handmatig aangepast zodat deze mini tóch goed geprint kon worden.

De uiteindelijke miniatures zijn heel mooi geworden, zo gaaf om het eindresultaat te zien! Dank jullie wel voor de goede service!

27 de fevereiro de 2024

Hey Myrthe,

Bedankt voor je reciew! Wat tof dat jij zelf de modellen hebt ontworpen. Ik hoop dan ook dat we vaker van jouw modellen mogen printen. Ze zien er erg gaaf uit. :)

Snel, gedetailleerd en goedkoop

Aangenaam verrast door de prijs kwaliteit verhouding!
Ik heb bij een andere partij al eens Hero Forge miniaturen laten printen maar de miniaturen die ik bij Miniature Makes heb laten printen waren behalve goedkoper ook nog eens netter afgewerkt.

19 de fevereiro de 2024

Hey,

Dankjewel voor je review en je complimenten. Worden wij natuurlijk zeer blij van om zoiets te lezen.
Ik wens je veel plezier met de mini's en hopelijk tot een volgende keer! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en super gedetailleerd

Snelle levering en de mini’s zijn echt super gedetailleerd. Beter dan ik had durven hopen dus ben echt heel blij. Bij een mini mist er wel een stukje cape, maar waarschijnlijk is dit afgebroken omdat het gewoon een te dun, te breed en te uitstekend stukje was. Overigens wel heel netjes afgebroken, dus totaal niet storend. Al met al super blij en heel veel zin om te gaan verven.

Edit: Na het schrijven van deze review en verder zelf geen contact opgenomen te hebben met Miniature Makes, hebben ze de beschadigde mini opnieuw geprint en opgestuurd. Echt super! Klantenservice van de bovenste plank!

19 de fevereiro de 2024

Hey Fenna,

Dankjewel voor je review. Het was uiteraard niet de bedoeling dat de mini afgebroken aan zou komen. Fijn om te horen dat je blij bent met onze oplossing. :)

We hopen je graag nog eens wat voor je te printen.

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen. Goede kwaliteit en snel geleverd!

15 de fevereiro de 2024

Hey,

Dankjewel voor de review en dat je tevreden bent met ons. Vinden we leuk om te horen. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering van mooie…

Super snelle levering van mooie HeroForge miniaturen, Bedankt!

12 de fevereiro de 2024

Hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je mini's.
Ik wens je er nog veel plezier mee. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb 2 adapters voor een VR bril laten…

Heb 2 adapters voor een VR bril laten printen, zodat mijn oude headsetband weer op de VRbril past.
Het item is super netjes geprint, netjes afgewerkt en in twee dagen al verstuurd.
Ik was benieuwd of de fitting past kwa maatvoering, maar het past als gegoten! Topwetk, erg blij mee.

12 de fevereiro de 2024

Hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de adapters en dat alles past. Veel plezier er mee en misschien tot een volgende keer! :)

Ricardo | Miniature Makes

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.