Minierne.dk Avaliações 108

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en weekendseng og nogle uldfutter. Leveret efter forventningen og produkterne er som forventet. Jeg blev positivt overrasket over, at futterne var pakket ned i weekendsengens kasse - det e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi ventede vores dreng i Juli måned, og i Februar handlede vi alt vi skulle bruge ind til en god start for ham hos Ønskebørn/Minierne. Priserne er skarpe, og servicen samt nærværet er i TOP - og... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et bakkebord til vores Nomi stol, men fik tilsendt en forkert vare. Jeg sendte en mail til deres kundeservice og fik svar allerede 10 minutter efter. De ville sende den rigtige vare afste... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Loja de Móveis Infantis

Sobre Minierne.dk

Escrito pela empresa

Minierne.dk - Alt til baby & børn 0-7 år 👶👧👦

Minierne.dk finder du et stort udvalg af baby- og børnevarer fra en lang række af kvalitetssikrede og kendte mærker 🛍 Vi forhandler både babytøj, børnetøj, babysko, børnesko, legetøj, interiør, tilbehør og babyudstyr. Vi har derfor lidt af hver, så du nemt kan finde alt det du mangler ét samlet sted 😍

Hurtig levering, fri fragt fra 399,- og Klik & Hent

Når du shopper på Minierne.dk kan du altid forvente hurtig levering til pakkeshop, til døren eller til erhverv 🏃🏻‍♀‍🏃🏻‍♂‍💨📦📫 Vi sender ordre alle hverdage - bestil inden kl. 12:00, så sender vi din ordre samme dag 🙏 Desuden tilbyder vi fri fragt til pakkeshop på alle ordrer over 399,- og mulighed for gratis Klik & Hent i vores fysiske ØnskeBørn Næstved butik 🤩 Vi tilbyder samtidig 30 dages fuld returret - også i butikken. Du kan derfor nemt købe en vare online og få den byttet i vores fysiske butik.

Følg os på Facebook og Instagram

Hvis du vil følge med i alle de lækre nyheder, som vi løbende får på shoppen, deltage i konkurrencer, være den første til at se gode tilbud m.m. kan du følge os på 👉 Instagram og Facebook 👌

Kundeservice står klar til at hjælpe

Som udgangspunkt står vores kundeservice altid til rådighed i tidsrummet 10:00-16:00, men vi er også ofte at træffe på andre tidspunkter. Du er altid velkommen til at ringe til os på 55 38 21 00, sende os en mail på hej@minierne.dk eller kontakte os via Facebook eller Instagram 🌸

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstrem hurtig levering :-)

24 de setembro de 2021

Hej Leena,
Mange tak for den flotte anmeldelse af Minierne.dk 🙏 Vi er glade for at du modtog din ordre hurtigt og problemfrit 😊 Vi håber på at se dig igen på Minierne.dk en anden gang 😄
Mvh. Michelle/Minierne.dk

Hej Poul,
Mange tak for den fine anmeldelse 😄 Vi er glade for at høre, at dit køb på Minierne.dk forløb helt uden problemer 👌 Vi håber på at se dig på webshoppen igen en anden gang 😊
Ha' en fantastisk dag ⭐️
Mvh. Michelle/Minierne.dk

Helt perfekt ⭐️

Super fint tøj, rigtig god pris med rabat og ovenikøbet gratis fragt - Jeg er super tilfreds! 😃

3 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Michelle,
Tusind tak for den fine anmeldelse 👌 Dejligt at høre, at du har været super tilfreds med din shopping-oplevelse og din ordre på Minierne.dk 🙌 Vi ser frem til at se dig på shoppen igen en anden gang 😄

Hej Lise,
Mange tak for den fine anmeldelse 🙏 Godt at du hurtigt modtog din ordre og er tilfreds med produkterne 👌 Vi glæder os til at se dig en anden gang på Minierne.dk 😊
Ha' en skøn dag 🌸

Super oplevelse! 🙌

Jeg bestilte en svømmevest til min datter søndag aften, tirsdag morgen ringede posten på døren med den.
Fuldstændig som beskrevet - med hurtig levering og god service. Helt sikkert et sted jeg kommer til at handle mere. 👌
God oplevelse at handle hos jer for første gang. 😄

27 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Jeanette,
Tusind tak for den fine anmeldelse af Minierne.dk 🙌 Dejligt at høre, at du hurtigt modtog din svømmevest og er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at se dig på Minierne.dk igen en anden gang 😄
Michelle/Minierne.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais