Vi fik en magnettavle i fødselsdagsgave til vores søn. Dog blev den ved med at falde ned, også selvom vi fulgte instruktion samt anvendte ekstra klistertape. Efter blot én mail til minimags, fandt d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik leveret en beskadiget tavle med en ridse ned langs tavlen, jeg kontaktede kundeservice og fik tre valgmuligheder, jeg valgte at få en ny tavle, da denne tavle kom havde den dog små sorte pletter... Ver mais
Har købt minimags nye magnettavle med egetræsramme. Tavlen havde en skønshedsfejl/skade i det ene hjørne. Efter en oprettelse af reklamation til minimags var der hurtigt svar og lynhurtig løsning sam... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk magnettavle som indbyder til læring og leg. Vi købte magnettavlen fra Minimags og fulgte den udførlige DIY Guide: "Lav din egen MagBoard-løsning med MDF" Vi bruger tavlen med vores datter... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Med fokus på leg og læring tilbyder MINIMAGS selvklæbende magnetiske kridttavler til børn i et flot design. Vi har også magneter, samt vokskridt i mange farver, som kan bruges på vores kridttavler. Der er uendelige mange muligheder for sjov leg, for børn og voksne. MINIMAGS er stiftet af Caroline, mor til to skønne og nysgerrige børn. MINIMAGS blev født ud af min passion for at skabe et rum, hvor kreativitet og læring flyder sammen i en legende og fantasifuld atmosfære. Som mor har jeg set, hvor berigende det er for mine børn, især min treårige søn, at dykke ned i den magnetiske verden af udforskning og opdagelse. Vores mission er at bringe denne magi ind i hvert hjem gennem innovative og inspirerende produkter. Disse produkter er ikke blot sjove, men de styrker også børns motoriske færdigheder og kreativ tænkning, mens de tilbyder et nemt, frit og tilgængeligt rum for børnene at gå på opdagelse i. Vores magnetiske kridttavler, magneter og vokskridt inviterer både børn og voksne til at udforske, skabe og lære sammen. Vi tror på, at de bedste læringsoplevelser opstår, når fantasien får frie tøjler og kreativiteten kan udfolde sig uden grænser. Vi er her for at inspirere, udfordre og skabe plads til, at børn kan udforske vores magiske, magnetiske verden. Desuden er vores produkter designet til at integrere sig naturligt i hjemmets indretning, hvilket gør dem perfekte til både køkkenet og børneværelset, hvor de kan samle familien til sjove og kreative stunder uden digitale forstyrrelser. Hvert produkt fra MINIMAGS inviterer til at udforske og skabe glæde og gode stunder sammen med børnene, og fremmer læring gennem kreativ leg.
Informações de contato
Edithvej 9, 3660, Stenløse, Dinamarca
- kontakt@minimags.dk
- minimags.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg havde en super god oplevelse med…
Jeg havde en super god oplevelse med Minimags! Jeg bestilte en tavle til mine døtre, leveringen var bare spot on!
De har bare leget og leget med tavlen og magneterne uafbrudt. Fantastisk produkt og levering 😊

Resposta da Minimags
Magnettavle falder ned og er nu ikke…
Magnettavle falder ned og er nu ikke til at sætte op igen. Vi har magnettavle fra anden hjemmeside, som fungere perfekt. Oplyst kontaktmail på hjemmeside fungere ikke. Øv.

Magneter til selvklæbende plade
Magneter til selvklæbende plade
Nemt at bestille online og hurtig levering

Resposta da Minimags
Til trods for at have fulgt den ellers…
Til trods for at have fulgt den ellers noget omfattende installationsguide, er der luftbobler efter få dage
De medfølgende kridt kan ikke vaskes ordentligt af, selvom vi vaskede grundigt med det samme. Det betyder at tegne funktionen reelt bliver lidt uduelig, hvilket er ærgerligt.

Fint produkt
Fint produkt, og en kundeservice der yder sit, for at tilfredsstille kunden.

Fantastisk kundeservice
Jeg oplevede en helt fantastisk kundeservice. Hurtig svar og en meget god behandling. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette firma. Hvor er det dejligt, når man kan komme i personlig kontakt med firmaet.

Resposta da Minimags
Virkelig god underholdning til ungerne
Virkelig god underholdning til ungerne. Let at sætte op, og er dekorativ samtidig. !

Genial underholdning
Vi fik vores virkelig flotte magnettavle hjem, og den er blevet brugt af våde store og små lige siden. Den er ikke kun sjov at lege med men også flot at se på!
Helt vild nem at sætte op!

Resposta da Minimags
Kvalitet og hurtig og venlig betjening
Hurtig og meget venlig betjening Fik vejledning sendt på mail, virkelig tjekket Alt i alt super produkter og betjening

Super lækker kvalitets tavle
Super lækker kvalitets tavle, som er nem at sætte op, hvis man blot følger guiden👏🏻 Masser af mulighed for kreativ udfoldelse og så skønt at den er nem at rengøre og gøre klar til nye ideer.

Fantastsik kridttavle
Fantastisk kridttavle som ikke bare byder ind til kreativitet, men også er flot at kigge på! Vores søn på 3 elsker at tegne og sætte magneter på tavlen. Vi skal nu til at lære alfabetet med hjælp af bogstave magneter. Leg, læring og hygge beskriver tavlen meget godt.🤎❣️♥️

Resposta da Minimags
Genial tavle med mange muligheder for kreativ udfoldelse
Vores børn elsker at være kreative hvilket magboardet i den grad indbyder til!
Herhjemme er den i brug dagligt af vores børn på 6, 3 og 1 år.
Stor anbefaling til mange timers sjov og kreativ leg til alle aldersgrupper

Resposta da Minimags
Fantastisk magnettavle som indbyder til læring og leg
Vi bruger tavlen med vores datter på 4 år til at øve bogstaver/tal og vores mindste på snart 2 år bruger vi den til at øve finmotorik.

Jeg elsker vores magnettavle
Jeg elsker vores magnettavle! Den giver anledning til meget lærerigt leg 🤩

Resposta da Minimags
Perfekt til leg og læring 😊
Vores drenge er så glade for deres tavle 😍 vi bruger den hver dag til både leg og læring. F.eks. skriver vi tal eller bogstaver på tavlen og vores søn skal så sætte passende magnet på det rigtige tal/bogstav. Mulighederne er så mange. Vi er meget glade vores minimags tavle 😊

Helt fantastisk 😍
Vores datter er simpelthen så glad for Minimags, og det er helt tydeligt, at hun er i sit eget lille kreative univers, når hun leger 🤩
Det kan varmt anbefales! 5️⃣⭐️

Resposta da Minimags
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.