Jeg blev henvist af min tandlæge til Louise da en tand på min protese blev ved med at falde af, Efter en grundig undersøgelse blev det konstateret at de godt kunne reparere den gamle prote... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele forløbet fra at få taget aftryk til helprotese, til muligheden for at vise en helt ny perlerække, forløber i en venlig atmosfære hos et behageligt personale. Louise, fra smilets by, fortæller g... Ver mais
A empresa respondeu
Kom og var meget nervøs efter at have fået hele overmunden ud. Mega bange, men det var der ikke grund til, meget meget professionel møde med personale. Alt min skræk forsvandt, da Louise fik sat m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu færdigbehandlet og har fået en ny tandprotese med titaniumgane i overmund. Hele forløbet har hele vejen været super professionelt. Jeg kan varmt anbefale Rene' la Cour. Har hele vejen fø... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MinTandtekniker ejes af Louise Viborg og Rene´ la Cour som begge er autoriserede Kliniske Tandteknikere (behandlere). På laboratoriet arbejder vores uundværlige Tandtekniker Kirstina Froberg Nielsen. MinTandteknikers hovedafdeling ligger i Park Alle´ i hjertet af Aarhus, hvor næsten alle bybusser holder lige udenfor vores hoveddør. Vi har desuden en behandler-afdeling i Skejbycentret, så hvis du ankommer i bil og gerne vil have nem og gratis parkering, så kan du behandles her.
Informações de contato
Park Alle´ 15, 1. tv., 8000, Aarhus C, Dinamarca
- +45 86134343
- aarhus@mintandtekniker.dk
- mintandtekniker.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Service i top
Det er altid en god oplevelse at komme på klinikken. Trygt og omsorgsfuldt

Resposta da MinTandtekniker Aarhus/Skejby
Jeg har lige hentet min lille protese…
Jeg har lige hentet min lille protese idag.
Hele forløbet har været så trygt og informationsrig.
Jeg fik en pose med, med en speciel børste, speciel tandpasta og fik al den information jeg havde brug for. Jeg fik også at vide at jeg endelig skulle komme hvis der var det mindste med den.
Servicen er virkelig i top.
Jeg giver dem den største anbefaling!

Resposta da MinTandtekniker Aarhus/Skejby
Det var været en rigtig god oplevelse…
Det var været en rigtig god oplevelse tak for jer

Resposta da MinTandtekniker Aarhus/Skejby
Jeg fik den fineste behandling
Jeg fik den fineste behandling, som jeg har fået gennem alle de mange år jeg er kommet hos Min Tandtekniker

Århus afdelingen
Super service. Fantastisk arbejde. Man føler sig rigtig tryg og godt tilpas. Personalet tager sig god tid til at forklare hvad der skal ske. Kæmpe ros herfra.
Venlig hilsen Betina Andersen
Yderst anbefalelsesværdig
Min kone blev behandlet af Rene.
Meget professionel og detalje orienteret. Tilmed yderst venlig og serviceminded.
Der er er en behagelig atmosfære i klinikken.
Bedste anbefaling herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.