A empresa respondeu
Yllättävän pitkä toimitusaika. Valkaisuliuskat tulivat parin viikon päästä ja pääsin kokeilemaan. Nyt viimeinen liuska käytetty ohjeiden mukaisesti ja hampaat vaalentuneet hieman. Odotin kuitenkin par... Ver mais
Escrito pela empresa
Tervetuloa Minunkaunishymy.fi-sivustolle, alkuperäisten Crest Whitestrips -valkaisuliuskojen asiantuntijalle! Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle parhaat ja tehokkaimmat hampaiden valkaisuliuskat, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadustaan ja tuloksistaan. Etsitpä sitten säteilevän valkoista hymyä erityistä tilaisuutta varten tai haluat vain lisätä päivittäistä itsevarmuuttasi, Minunkaunishymy.fi on oikea paikka sinulle.
Minunkaunishymy.fi:ssä löydät laajan valikoiman Crest Whitestrips -valkaisuliuskoja jokaiseen tarpeeseen ja mieltymykseen. Suosituista Crest 3D White Professional Effects -liuskista aina mietoihin Crest 3D White Sensitive White -liuskoihin, meillä on kaikki. Helppokäyttöinen verkkosivustomme tekee täydellisen tuotteen löytämisestä ja tilaamisesta yksinkertaista.
Valitse Minunkaunishymy.fi ja selvitä, miksi niin monet tyytyväiset asiakkaat luottavat meihin hampaiden valkaisutarpeissaan. Alkuperäisten Crest Whitestrips -liuskien, nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta saat varmasti säteilevän valkoisen hymyn. Vieraile verkkosivustollamme ja tilaa jo tänään!
Basepoint Business Centre | Rivermead Drive | Westlea | Swindon | SN5 7EX | Great Britain, SN5 7EX, Swindon, Reino Unido
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Minulla oli erittäin positiivinen kokemus Minunkaunishymy.fi‑palvelusta. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Tuotteet saapuivat ajallaan ja olivat juuri sellaisia kuin luvattiin. Prosessi oli selkeä alusta loppuun, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Voin lämpimästi suositella palvelua kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta toimijaa.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Toimii todella hyvin. Valkaisi jo ekalla kerralla paljon. Tein 10päivän kuurin ja se oli riittävästi minulle, kun en halua liian valkoisia. Ei vihlo eikä mitään, toisaalta minulla ei ole herkät hampaat. Suosittelen ehdottomasti!

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Tilaaminen oli helppoa ja selkeää. Tuotteet tulivat nopeasti suoraan postilaatikkoon. Sain selkeät ohjeet sähköpostiin tuotteen käytöstä ja ominaisuuksista. Tuote toimi myös juuri niin kuin oli luvattu ja jopa hieman paremmin. Olen todella tyytyväinen kaiken kaikkiaan

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Super hyvä tulos. Hampaat vaaleni selkeästi, omista melko kellertävistä hampaista. Nopea toimitus. Yksi tähti lähti siitä, että aiheuttaa hampaissa herkkyyttä kylmälle ja kuumalle käytön ajan.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Olen tilannut tuotteita useamman kerran ja lähetykset ovat aina tulleet nopeasti perille. Tuotevalikoima on aika hyvä ja kattava. Tuotteet on laadukkaita ja erityisesti hammasliuskat toimii yhtä hyvin kun ammattilaisen tekemä valkaisu. Olen saanut paljon kehuja valkoisista hampaistani. Jopa hammaslääkäriltä.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Liuskat olivat helppo käyttää ja antoivat minulle vaaleamman hymyn.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Liuskat toimineet tosi hyvin ja asiakaspalvelu ihanan ystävällistä! 🌞💛 Kiitos!

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Toimivat tuotteet, supernopea toimitus. Suosittelen vahvasti :)

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Olen käyttänyt ennenkin tätä tuotetta ja yhtä hyvin toimii kuin ennenkin 😊 kauniit valkoiset hampaat saa nopeasti.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Мені все сподобалось, замовлення прийшло швидко, все було якісно та швидко

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Minulla oli 10 päivän tehovalkaisu. Hampaat muuttuivat selvästi valkoisemmiksi ja saan kehuja valkoisesta hampaistani. Parempi valkaisuteho,kun hammaslääkärin tekemänä.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
toinen tilaus ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Tilaukseni oli nopea toimitus. Hampaissa näkyi todella jo 3 käyttökerran jälkeen muutos.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Käyttö ohjeet selkeät, harmi, että kun olin käyttänyt jo suurimman osan teipeistä, tuli viesti, että niitä voi turvallisesti pitää yli 30 min. Ja että hampaat voi pestä hammastahnalla käsittelyn jälkeen. Alku ohjeissa ei tätä tietoa ollut.

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Valkaisu liuskat todella toimivat ! Jo parin päivän käytön jälkeen selvä ero. Toimitus oli nopea ja iso plussa siitä, kun tuli suoraan omaan postilaatikkoon. Lämmin suositus!

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Aluksi en saanut luvattua hintaa tuotteelle, mutta toisella kerralla onnistuin. Sama oli ed kerralla

Hampaittenvalkasu
Aika hyvin vaalentanut ja vienyt keltasuutta pois hampaista mutta ei kovin äkillistä muutosta

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Tilaus toimitettiin nopeasti, hyvät ja aidot tuotteet. Suosittelen

Resposta da Minunkaunishymy.fi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.