Artikelen komen gewoon van AliExpres
Zeer slechte ervaring met deze webshop gehad.
Bij het bestellen kreeg ik geen bestelbevestiging, dus heb een dag later gemaild of ik deze alsnog kon krijgen. Dagenlang kwam er geen reactie. De bestelling kwam overigens ook niet, dus ben dagenlang blijven mailen. Pas 3 weken later kreeg ik een e-mail terug metr dat ik nog even moest wachten op mn bestelling.
Blijkt dat de artikelen gewoon van AliExpres komen, en dus ook een levertijd hebben van meerdere weken. Dat wordt niet duidelijk vermeld.
De webshop zegt hier zelf over dat ze optreden als een bemiddelingsplatform en dat zij niet zelf de verkoper zijn. Dat is onzin, want je betaald wel rechtstreeks aan Miralo. Zij zijn dus de verkopende partij en hebben dus verantwoordelijkheid over de levering en de afhandeling daarvan.
Van bemiddelen komt weinig terecht, want op e-mails wordt niet gereageerd.
Wat ook opvalt; Op de website staat "Beoordeling door klanten 4.9 van 5 - 3845 beoordelingen" Die beoordeling zijn nergens te vinden. En dat lijkt me ook wat onrealistisch voor een webshop die op dat moment pas 2 weken in de lucht was. Ook daar wordt bij navraag niet op gereageerd.