Banner for Mise en Place BE

2. Networking de Negócios
  3. Organização de Eventos e Cerimonial
  4. Recrutamento
  5. Serviço de recrutamento

Mise en Place is een Belgische hospitality partner die instaat voor de volledige personeelsorganisatie van cateraars, hotels en evenementen. Wij bieden complete ontzorging: van selectie en planning tot opleiding en opvolging. Alles wordt van A tot Z geregeld. Het verhaal startte in 1994 in Maastricht, als eerste speler in de Benelux. Sinds 2002 zijn we actief in België en groeiden we uit tot een vaste waarde binnen de hospitalitysector. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en begeleid, zodat ze zelfstandig meedraaien in zowel bediening als keuken. Voor onze relaties betekent dit rust, continuïteit en een sterke service, ook op de drukste momenten. We bouwen aan duurzame samenwerkingen, met focus op lange termijn en vertrouwen.

Gedreven door mensen, gebouwd op kwaliteit.
We brengen mensen samen in een omgeving waar ze kunnen groeien, bijleren en zichzelf ontwikkelen. Want sterke service begint bij sterke mensen. Daarom investeren we in opleiding, begeleiding en voorbereiding. We kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit en bouwen aan duurzame samenwerkingen, met focus op vertrouwen, verantwoordelijkheid en resultaat.

Onze belofte

Kwaliteit en zekerheid, elke service opnieuw.

Kwaliteit en zekerheid, elke service opnieuw.
Wij leveren medewerkers die voorbereid en inzetbaar zijn vanaf het eerste moment. We selecteren streng, leiden op en volgen actief op. Loopt er toch iets mis? Dan schakelen we snel en zoeken we meteen een oplossing. Zo blijft jouw service draaien, zonder zorgen.

Informações de contato

Promotion box for Mise en Place BE

Betrouwbaar personeel voor elke service

Van selectie tot opvolging. Sterke service, elke keer.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

15 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Truly amazing how individuals can come…

Truly amazing how individuals can come together and grow, have fun and make money all together.
Mise en Place is the place to be to grow as a person, but also to make friends along the way. Don't miss out!

1 de junho de 2026

Hi Kiany,

Thank you so much for this amazing review! We absolutely love hearing that you’re growing as a person, making friends, and having fun while earning money with us. That is exactly what the Mise en Place community is all about!

Keep up the great energy, and we'll see you at the next shift!

Geweldige service

Geweldige service! Zeker aan te raden!

2 de junho de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor deze fijne review!

Geweldig om te lezen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoveel méér dan enkel een studentenjob

Zoveel méér dan enkel een studentenjob. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn geweest zonder MeP!
Ik heb hier mijn beste vrienden leren kennen, onvergetelijke herinneringen gemaakt, aan enorme evenementen meegeholpen, en mezelf zooooveel ontwikkeld en beter leren kennen.
Als er één ding is wat ik je kan beloven, is dat je geen spijt zult krijgen van je tijd bij MeP!

26 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Heel mooi verwoord. Dankjewel om dit te delen!
Fijn om te horen dat je tijd bij MeP je zoveel mooie herinneringen, vriendschappen en ervaringen heeft gebracht. Daar doen we het voor!

We wensen je nog heel veel succes en hopelijk volgen er nog veel mooie momenten! 💚 #workwithfriends

Super toffe studentenjob

Super toffe studentenjob. Altijd andere plaatsen om te werken wat super tof is en je leert ook veel studenten kennen!! Kantoor Antwerpen is geweldig :)

19 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Dankjewel voor je lieve woorden, Oumaima!
Zó fijn om te horen dat je het werken via ons als afwisselend en gezellig ervaart. En stiekem worden wij ook altijd blij van de sfeer in Antwerpen.

Nog heel veel plezier op de komende jobs & merci om deel uit te maken van het team! 💚

Leuke sfeer!

Fijne en flexibele flexijob!

2 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Flexibel werken én terechtkomen in een toffe sfeer, da’s exact waar we elke job opnieuw op inzetten.

Leuk dat jij dat ook zo ervaart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele aangename werkgever met veel…

Hele aangename werkgever met veel doorgroei mogelijkheden. Een hele hechte samenwerking per kantoor.

13 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor je fijne woorden, Nina!
Supertof om te lezen dat je de doorgroeimogelijkheden en de hechte samenwerking zo positief ervaart. Daar zetten we elke dag hard op in, samen met onze teams in alle kantoren. Merci om deel uit te maken van het verhaal!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great company that focuses on trained staff

Great company that focuses on clear communication. Delivers high quality hospitality staff.

8 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Thank you for the kind words. Great to hear that our focus on communication and trained hospitality staff stood out. We truly appreciate the feedback.

Een prachtfeest

We hadden geluk met de mooie locatie en het prachtige weer voor een onvergetelijk trouwfeest.
Toch mag er ook wel een stevige pluim gegeven worden aan het personeel van Mise en Place dat voor de bediening zorgde. Heel vriendelijk, aanwezig (wanneer nodig) en attent.
Een geolied team met een zeer efficiënte verantwoordelijke met oog voor warme gastvrijheid.
Dankjewel

24 de abril de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat ons team heeft kunnen bijdragen aan zo’n bijzondere dag. We geven jullie complimenten met veel plezier door aan de collega’s die aanwezig waren. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

Work with friends

Super fijne plek om te werken! Veel doorgroeimogelijkheden en plezier op de job! Ik werk er ondertussen bijna 3 jaar en mijn collega’s zijn niet enkel collega’s maar echt goede vrienden. Veel mooie toekomst perspectieven :D

5 de maio de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor de fijne woorden. Heel leuk om te lezen dat je je hier al zo lang goed voelt en zowel plezier als groeikansen ervaart. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan de toekomst. #workwithfriends

Au top!

Mise en place m'a permis de prendre confiance en moi à travers différentes missions variées. J'ai eu une super expérience, et gagné de l'argent tout en apprenant et en m'amusant.

13 de março de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Merci pour ce beau retour. Nous sommes ravis d’apprendre que ces différentes missions vous ont permis de gagner en confiance tout en passant une belle expérience. Merci pour votre engagement et votre enthousiasme.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

meer als €100 betaald voor het…

meer als €100 betaald voor het gevraagde tenue om vervolgens nooit ingepland te worden. neem dat geen extra mensen aan als jullie geen job kunnen aanbieden.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt om dit te delen. Jammer om te horen dat je ervaring niet verliep zoals verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend aanvoelt.

Inderdaad, wij bieden een kledijpakket aan voor medewerkers die deze kledij zelf nog niet hebben, zodat iedereen correct en professioneel aan opdrachten kan starten. Spijtig genoeg hebben we soms ook rustigere periodes waarin er minder opdrachten beschikbaar zijn. Momenteel zitten we wel in een drukke periode, dus er is zeker werk beschikbaar.

Mocht je dit niet meer willen verderzetten, dan kunnen we ook altijd bekijken om je kledijpakket terug over te kopen. Neem gerust even contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mise à l’écart de certains travailleurs au profit d’autres

Ce sont les mêmes personnes qui travaillent constamment, y’a pas de rotation

1 de janeiro de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Merci pour votre retour. Nous comprenons que ce n’est pas agréable d’avoir l’impression qu’il y a peu d’opportunités de travail.

Dans le secteur de l’événementiel et de l’hospitality, il y a parfois des périodes plus calmes et d’autres plus chargées. Certaines missions demandent également des accréditations spécifiques ou davantage d’expérience. Pour ce type de missions, nous faisons souvent appel à des étudiants qui travaillent avec nous depuis plus longtemps et qui disposent déjà de ces qualifications.

Vous restez évidemment toujours le/la bienvenu(e) chez Mise en Place. En ce moment, nous traversons par exemple une période beaucoup plus chargée avec à nouveau de nombreuses opportunités de jobs.

Duidelijk en behulpzaam

De instructies waren zeer duidelijk. Er was ook goede communicatie met de keuken en het personeel. De maîtresses waren zeer lief en behulpzaam.

18 de abril de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk verliep en dat je je goed ondersteund voelde door het team ter plaatse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Weinig jobs, veel gecanceld

Leuk bedrijf, helaas wordt de helft van mijn jobs gecanceld en zijn de chefs uitermate onvriendelijk.

22 de abril de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer opdrachten gecanceld worden, zeker als je hier tijd voor vrijhoudt. Binnen de eventsector zijn we soms afhankelijk van last-minute wijzigingen, waardoor opdrachten onverwacht kunnen wegvallen.

Wat de samenwerking op locatie betreft: onze medewerkers werken steeds samen met externe cateraars en hun teams, waardoor de ervaring van event tot event kan verschillen.

Respectvolle samenwerking blijft voor ons wel heel belangrijk. Daarom mag je ons altijd contacteren om te laten weten over welke relatie of locatie het ging, want respectloos gedrag tegenover onze medewerkers tolereren wij absoluut niet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voor het eerst een Heel groot event…

Voor het eerst een Heel groot event moeten moeten doen waar ik Helemaal geen rust had en niet echt Tijd om te leren wel lieve medewerkers en kwerd goed geholpen

18 de abril de 2026

Resposta da Mise en Place BE

Bedankt voor je feedback. Een eerste groot event kan inderdaad overweldigend zijn, zeker wanneer alles snel gaat. Fijn om te horen dat je goed geholpen werd door de collega’s ter plaatse. We nemen je opmerking rond begeleiding en inwerktijd zeker mee zodat nieuwe medewerkers zich nog beter ondersteund voelen tijdens hun eerste opdrachten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.