Misterlamp Oslo Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nettsiden framstår som norsk, men de driver med drop-shipping. Varene er ikke CE-merket, og er dermed ulovlig å selge i Norge. Norsk elektriker har sett på en lampe vi kjøpte, og sa den absolutt ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vegglampe som skulle ha en skjerm i sort glass. Da jeg mottok lampen var skjermen av sortlakkert metall som gir et helt annet uttrykk. Jeg ønsker full tilbakebetaling av innbetalt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette brandet driver såkalt, Drop-shiping. Dvs. de gir seg ut for å være en norsk nettside og merke, men så driftes siden fra et annet land og varene sendes fortrinnsvis fra Kina. Jeg kjøpte to l... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dette er ren svindel

Dette er ren svindel. Kjøpte lysekrone til nesten 9000kr. Den ankom veldig forsinket etter flere purremailer fra oss. Når elektriker kom for å montere, nektet han å gjøre det siden han hadde mange bekymringer rundt kvaliteten til lysekronen. Vi kontaktet Misterlamp som tilbydde 15% rabatt for å beholde lampen. Vi sa nei, og krevde returadresse. Fikk den, sammen med et tilbud om 20% rabatt og advarsel om at lysekronen kunne bli skadet under transport, og konsekvensene av dette. Vi sendte lysekronen tilbake til Kina og sendte bekreftelse på retur til Misterlamp. De tilbyr så 30% rabatt! Etter 3mnd kommer pakken i retur til oss der det står at den har blitt «refused» av mottaker. Vi kontakter kredittkortselskapet vårt som heldigvis gir oss full refusjon etter å ha få sett all vår kommunikasjon med Misterlamp. Nettsiden er per idag lagt ned. ALDRI kjøp noe fra disse menneskene!!

18 de setembro de 2025

Svindel

Svindel.
Jeg trodde jeg handlet av et norskt firma men varene kom fra Kina. Jeg kjøpt 2 lamper og returnerte den ene. Betalte 4 - 500 kr for dette. Varen lå lenge i Kina uten å bli hentet - for deretter å bli sendt tilbake til meg.
Hold dere unna dette firmaet.

20 de agosto de 2025

Ikke CE-merket - ulovlig å selge i Norge

Norsk elektriker har sett på en lampe vi kjøpte, og sa den absolutt ikke måtte monteres. Den var ikke godkjent, og bruk kunne gi stor risiko for brann.
Styr unna!!!!!

15 de agosto de 2025

Brannfarlig!

Fikk lampa og den virket grei, helt til boksen inni eksploderte og tok fyr, fikk ikke pengene tilbake pga 30 dagers policyen deres, noe som er tull i henhold til norsk kjøpslov! Styr unna!

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestille 2 stk lamper fra dem uka før…

Bestille 2 stk lamper fra dem uka før Black week. Fikk dem første i januar. I tillegg til at det var veldig forsinket, var begge lampene ødelagt. Sendte i retur til kina 21 januar og har enda ikke 21.3 mottatt penger tilbake. Måtte også betale frakt retur på 380kr, så håber inderlig at de tilbakebetalere de også. Aldri kjøp av de, de er ikke norske firma. Advarsel mot dem

12 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drop-shiping - Styr unna!

Jeg kjøpte to lamper der det var feil på den ene. Ble møtt med det var utenfor de 30 dagenes returrett, selvom dette var en reklamasjon, og de ville ikke hjelpe meg ytterligere.

Styr unna!

11 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vegglampe i sort glass ble en i sortlakkert metall.

Jeg ønsker full tilbakebetaling av innbetalt beløp fordi produktet ikke er iht. beskrivelsen, men har fått et tilbud om 20%.

Mitt mål vil være å stenge ned nettsiden deres så andre slipper å gå i samme fella, det kan jeg bruke mye ressurser på.

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Angrer ikke kjøpet ditt, refunderer ikke beløp

Lang leveringstid, dyp bekymringsverdig kundeservice, sender ikke ut angreskjema ved kjøp. Når du informerer om at du vil angre kjøpet, forteller hvorfor og gir beskjed at de ikke forholder seg til angrerett, så nekter de fortsatt å refundere beløpet for kjøpt vare. Enda du gir beskjed om at du sender varen i retur.

Fordi om de blir informert om alt dette, vil de fortsatt ikke refundere og angre kjøpet.

Ikke kjøp varer hos denne bedriften. Som de andre skriver, så er dette svindel, useriøst og ikke en bedrift som vil forholde seg til norsk lov.

16 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

It is a drop shipping website!!!

It is a drop shipping website!!!!
They are not a real company is Norway. They buy from Ali express (the lamp cost 300 nok there) and they pretend it is discounted from 1200 nok to 600 nok!
It is a scam. DO NOT BUY THERE

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er ren og skjær svindel

Dette er ren og skjær svindel. Kinaprodukter på sitt verste. Skulle være malt glass men viste seg det var plast og påklistret farger. Elendig kundeservice som bare blah blah blah så du gir opp.

6 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kunderservice og kvalitet på produktet.

Har kjøpt lampe til gave til mor ved to anledninger da hun virkelig likte lampene her. Den første hun fikk begynte å flasse et par mnd etter kjøp, så den har "nakne" punkter uten gullbelegg. Nr 2 fikk hun til bursdagen nå i april, og den vil ikke lade så har ikke hatt lys i seg siden starten av mai. Hun har sendt mail men får kun beskjed om at "det var synd, her er 15% avslag på neste kjøp!". Det blir aldri mer kjøp herfra, spesielt ikke når kundeservicen er så elendig når noe først går galt.

1 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk lampe med kuppel som ikke…

Fikk lampe med kuppel som ikke passer over lyspære. Kontakter kundeservice og løsningen var å kjøpe et adapter slik at det var mulig å sette inn mindre lyspære. Ingen refusjon.

13 de outubro de 2024

Dette er ren svindel!

Dette er ren svindel!
Synd at ikke slikt kan bli stoppet!
Klarna støtter dessverre disse.
De annonserte en lampe til halv pris på facebook. Lampen hadde kostet 1200.
Lampen jeg fikk var direkte fra Kina og tilsvarende lampe kan du få for 200 kr. Retur ville kostet nærmere 500. Jeg skulle få refundert 50%. De finner bare på en hel masse tull. De lover å komme tilbake til saken og så skjer det ingenting.

9 de janeiro de 2024

Complete chinese SCAM

Complete chinese SCAM!
My advice - do not ever order anything from them!
I placed my order beginning of February, so now its 4 months and I have received 2 damaged lamps out of 4 ordered.
They do not answer to my e-mails (I have sent 10 allready) and if you try to call to the given contact number, you can only reach the voice mail.

3 de junho de 2024

Bare svindel

Bare svindel, ødelagte varer og ingen respons annet enn svada robot svar. Styr unna, ikke bestill noe!!

1 de março de 2024

Treig levering, øydelagt vare

Det tok ein månad å få lampa (Bauhaus pendellampe) i posten. Då ho endeleg kom, var holet i skjermen skeivt plassert og noko i pæresokkelen øydelagt slik at lampa hang skeivt.

13 de abril de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais