Mittnamnhalsband Avaliações

1.314
O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1. Tog för lång tid med leverans så jag fick beställa från annat ställe, 2. Ville göra en retur, får ingen retursedel, står inte att man ska skicka spårbart eller dylikt. 3. Dom tar inte bort be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så jäkla dåligt jag fick bara ett halsband när jag beställde två stycken och de tog typ än månad och sa att de skulle ta 2-3 veckor och dom säger att dom görs i Sverige fast nej de gör dom inte dom gö... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev ti... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.314)

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hon kommer aldrig ta av halsbandet!

Visste inte vad jag skulle köpa till frugan på årsdagen men ni hade precis det hon älskade..
Fin halsband med barnets namn.. Kan inte bli bättre.
Snabb leverans på det så det var ju perfekt.

1 de julho de 2021

Otroligt fint halsband

Otroligt fint halsband jag köpte. Så enkelt och fint.
Lite lång leverans men var kring morsdag samt pandemi så jag förstår att det tog extra tid! :)

1 de julho de 2021

100% njöd

Jag har beställt flera gånger nu och har alltid varit njöd med mina beställningar. Super fina!

17 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är väldigt fina smycken

Det är väldigt fina smycken som stämmer bra med bilder man får i webben. Jag köpte tidigare en armring i silver som blev svart på första gången jag hade den på mig men jag vill ge er en andra chans och hoppas på bättre kvalitet den här gången.

17 de junho de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt att shoppa

Enkelt att shoppa, vara som motsvarar förväntningarna. Tar några veckor att få din vara vilket är lite tråkigt men det är förståeligt med tanke på att de är personligt anpassade.

2 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smycken levererades utan gravyr!

Smycken levererades utan gravyr!
Är det inte hela poängen med er affärsidé?
Dåligt är bara förnamnet.

27 de maio de 2021

Hej Mikael!

Jag beklagar att detta har inträffat. Jag har kontrollerat ditt ärende och kan se att vi har redan skickat dig en lösning i ditt fall. Jag hoppas att det kommer att lösas så snart som möjligt och att smycket kommer att ge mycket glädje.

TA GÄRNA BETALT FÖR NÅGOT NI INTE LEVERERA

Har sagt det innan ni skulle ha haft minus stjärnor

Beställde för ett halsband som skulle vara present betalde för express ,sen skulle jag skriva å fråga en annan sak å då "plötsligt" upptäcker dom att nä f-n det halsbandet kommer inte komma fram i tid om jag inte hade skrivit å frågat om något annat så hade jag aldrig fått reda på detta förutom den dagen det hade varit för sent ,så nä där blir det aldrig mer handla å jag hoppas ingen annan gör det heller

24 de maio de 2021

Hej Kim!

Vi ber om ursäkt en gång till för situationen. Jag har kontrollerat din beställning och kan se att vi skickade ett mejl till dig den 26.05, men vi har fortfarande inte fått något svar från dig.
Vänligen svara på vårt mejl för att kunna hjälpa dig vidare.

Tack på förhand!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Förtjänar inte ens en stjärna.

Förtjänar inte ens en stjärna.
Min armband gick sönder. Troligtvis ett produktionsfel. Dålig service. Får inte skicka tillbaka det för att lagas. För kort garanti.
Borde fått ett nytt armband men blev istället erbjuden ett nytt för ett för högt pris.

20 de maio de 2021

Resposta da Mittnamnhalsband

Hej Sebastian! Vi kunde tyvärr inte hitta din beställning med detaljerna som du har skickat oss. Vi kommer att kontakta dig via e-mail.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja tydligen både ris och ros till detta Företag

Ja tydligen både ris och ros till detta företag ,
Men jag vill nog ändå varna för att beställa fred den här typen av företag problemen för en del är oändliga ,
Jag fick besked om att min beställning hade slarvats bort av PostNord , men jag har fått betala till Klarna
Som troligen också har betalat detta företag för produkter som inte levererats , se till att ni inte har nått
annat att pyssla med om ni beställer av dom här och betalar via klarna , har ni all tid i världen så kan ni kommunicera med dom här och Klarna i nått halvår , sen får ni betala i alla fall Lycka till !

18 de maio de 2021

Hej Jan-Inge!

Vi ber om ursäkt för det inträffade, men vi har kontrollerat din beställning och ärendet som vi har och det ser ut att vi har inte fått ett svar från dig sen februari. För att kunna hjälpa dig med beställningen/ Klarna fakturan behöver vi ett svar fråm din ände. Jag har nu skickat till dig e-mailet en gång till och vi ber dig att svara så kommer vi att hjälpa dig med glädje.