Waardeloos bedrijf. Smartwatch besteld, zou de volgende dag geleverd worden. Nou mooi niet dus. Kwam pas dagen later aan, toen de verjaardag van onze dochter al voorbij was. De kwaliteit van... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het artikel kwam niet op tijd ondanks belofte na de bestelling volgende dag te verzenden. (Vermoedelijk drop-shipping). Eenmaal ontvangen kleine drie weken later blijkt het een waardeloos produ... Ver mais
Afijn nu 2 weken verder zou allemaal geregelt moeten zijn zou mijn aangetekende kosten terug krijgen en zou geen punt zijn ,echter nog niks vernomen en niet uit het systeem gehaald ,ze vonden het n... Ver mais
Detalhes da empresa
Verkoop van smartphone accessoires tot mode. Altijd gratis verzending binnen Nederland en naar Belgie. Betaal met iDeal, Creditcard of Achteraf met Klarna.
Informações de contato
Bachplein 472, 3122 KP, Schiedam, Holanda
- 0850805053
- klantenservice@mixon.nl
- mixon.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Niet te vertrouwen 🤔 2x smartwatch…
Niet te vertrouwen 🤔 2x smartwatch besteld en betaald. Zou de volgende dag geleverd worden, ondanks dat ik meerdere keren heb gemaild wacht ik
nog steeds. Het is al meer dan een week geleden
Site is niet te vertrouwen
Site is niet te vertrouwen. Oordopjes weken geleden besteld en niks ontvangen. Telefoonnummer niet bereikbaar en reageren niet op mail. Hier niks bestellen.
Ik heb micro SD kaart besteld een week…
Ik heb micro SD kaart besteld een week geleden.Volgende dag thuis-niks,email met anulleren besteling gestuurd,geen antwoord. Ik heb contact opnemen met Consumentenbod,ACM ConsuWijzer en paar andere instanties als KvK. Volgende dag heb ik email gekrijgen met tract and trace nummer en ik heb pakket ontvangt. Jammer dat bestaat geen goede communicatie met deze webshop.
12 mei bestelt nu 18 mei nog niks…
12 mei bestelt nu 18 mei nog niks binnengekregen contact gezocht met de klantenservice maar niks gehoord hoop dat ze nog contact opnemen of ons geld terug krijgen.
24 april een telefoonhoesje besteld en…
24 april een telefoonhoesje besteld en tot nu toe niets ontvangen. Gemaild via de bevestigingsmail, via de website, telefonisch contact gezocht en een bericht achter gelaten. Maar niks noppes nada..
1 ster is nog te veel waardering...
Had ik deze reviews maar eerder gezien
Had ik deze reviews maar eerder gezien. Het is wachten tot er iets komt, geen updates na bevestiging, geen reactie op e-mail...
Deze site is een scam niet hun…
Deze site is een scam niet hun vertouwen ik kocht een sd kaart en de site zij dat ik het de volgende dag zou krijgen maar het is nu 2 weken geweest. Niks bestellen van deze site. En de andere mensen die 5 sterren geven zijn bots zodat je hun kan vertrouwen. Maar niet geloven deze mensen zijn SKAMMERS!!
Ondanks de pogingen van andere kopers
Ondanks de pogingen van andere kopers
om met hun verhaal de bedrijfsvoering te verbeteren,
wil dit nog niet lukken...
De betaling wel, maar het bericht dat
je artikel is opgestuurd duurt bij mij nu
ook al bijna twee weken.
Kijk, en dan vele weken later stort Klarna
het geld weer vanzelf terug!
Dat is dus mooi opgelost!
Opluchting
Uiteindelijk heeft klantenservice gereageerd.
Ik heb mijn bestelling ontvangen!!
Goede zaak.
Wellicht dient in het operationele proces aanpassingen te worden gedaan.
Wellicht dat het goed gaat komen.
Ik heb sd kaart besteld en betaald ik…
Ik heb sd kaart besteld en betaald ik zou het volgende dag krijgen niets gekregen geen e mail gehad telefonisch onbereikbaar
Zelfs 1 ster is teveel voor deze bedrijf!!!!!
Artikel besteld en betaald maar niets ontvangen
19 april 2024 vóór 23:00 uur een artikel besteld
(Lightning Aux 2 in 1 audio adapter ) en betaald via ideal. Tot nu, 29 april 2024 niets ontvangen. Twee keer gemaild. Geen reactie!
Betaald, niet geleverd.
Ik wacht al sinds 25 maart op een pakketje voor mijn kinderen. Het zou de volgende dag geleverd worden. Het is nog steeds niet verstuurd. Klantenservice is niet bereikbaar. Volgens mij word je goed opgelicht door dit bedrijf!
Één ster is nog teveel voor dit…
Één ster is nog teveel voor dit "bedrijf". Ik wacht al sinds 22 maart op überhaupt de verzending van mijn product. De klantenservice is onbereikbaar, mails worden niet beantwoord, telefoonlijn is buiten gebruik.. pure pauper dit.
Wacht al 9 dagen tevergeefs op levering
Op 19 maart een telefoonhoesje besteld, op 28 maart nog altijd niet ontvangen ondanks de belofte "morgen in huis". Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, per mail wacht ik nog op antwoord.
Niets ontvangen wel betaald daarna geen reactie meer
Een telefoonhoesje besteld.
Helaas na maand niets ontvangen. Heb toen een mail gestuurd met de vraag of het nog komt ander graag geld retour. Geen antwoord op mijn mail aan de klantenservice. Na weer twee weken wachten weer een mail gestuurd met het verzoek het geld te retourneren maar tot op heden niets vernomen. Nou blijkt op het zelfde adres nog een firma te zijn nl Baxio.nl. Het zijn dus volgens mij oplichters. Bestel hier niet, zijn oplichters!!!
Slechte kwaliteit
Eerst ging mijn bestelling al mis, en na vele pogingen tot contact ( waar continu ook super laat antwoord op kwam) toch mijn bestelling verzonden, draadloze universele oortjes, het geluid etc is meer dan prima! Het opladen is alleen een drama, de oplaad case reageert niet en me oortjes blijven zoeken naar Bluetooth verbinding inplaats van gewoon op te laden, ik ben pas krap 3 maanden verder… zeer teleurstellend en ik bestel hier ook absoluuuuut niet nog een keer
Ik heb 16 maart een hoesje besteld zou…
Ik heb 16 maart een hoesje besteld zou de volgende dag bezorgt worden een week later nog niks in huis. E-mail gestuurd maar niks terug gekregen. Dit was de eerste keer maar ook de laatste keer dat ik daar wat bestel. Ga maandag aangifte doen van oplichting.
Oplichters!!
De positieve recensies komen van vriendjes van dit bedrijf. Bestel hier niet, zijn oplichters!!!
Slecht !
Telefoonhoesje besteld. Zou de volgende dag geleverd worden.
Niets ontvangen na 2 dagen en dus maar een mailtje gestuurd. Geen reaktie.
Na een week opeens een annulering binnen.... ??? Geen enkele communicatie.
.correcte handelswijze
Artikel viel tegen, teruggestuurd en....keurig binnen redelijke termijn aankoopbedrag teruggestort op onze rekening
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.