Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een nieuwe Samsung A55 besteld, deze bevalt tot nu toe prima. De website is overzichtelijk en de bestelling ging ook goed. De telefoon is ook snel afgeleverd. Op dat moment was Mobielmarkt de goedko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede smartphone met goede basics. De website raadde vervolgens deze telefoon aan. Hun customer service team he... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares
  2. Loja de acessórios para Celulares
  3. Atacadista de Acessórios Eletrônicos
  4. Empresa de Eletrônicos
  5. Loja de Eletrônicos

Welkom bij MobielMarkt, uw vertrouwde bestemming voor mobiele telefoons, tablets, accessoires en meer, tegen onverslaanbaar lage prijzen. Onze reis begon in 2022, geworteld in de handel, distributie en groothandel van mobiele telefoons. Na jaren van succes in de B2B-sector, hebben wij, een team met een rijke ervaring en diepe passie voor technologie, besloten om onze horizon te verbreden. Het resultaat? Mobielmarkt - een direct-naar-klant platform dat de manier waarop u over elektronica denkt, verandert. Bezoek ons op https://mobielmarkt.nl en ontdek een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de nieuwste apparaten tegen prijzen die de concurrentie overtreffen.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

28 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TELEURGESTELD IN DE MOBIELMARKT .

Twee maal een mail gestuurd d.d.7-8-2024 geen antwoordt gekregen , telefonisch contact gehad met een engels sprekende meneer d.d.8-8-2024 , maar ik wil in het nederlands mijn probleem voorleggen .
Die meneer zei dat als zijn collega terug zou zijn mij terug zou bellen !
Dat is nog niet gebeurd !

8 de agosto de 2024

Hebben een bestelling gedaan

Hebben een bestelling gedaan, ontvangen het artikel in een totaal andere kleur. Nu probeer ik een retour ticket te ontvangen om deze te retourneren zodat ik alsnog de juiste kleur kan ontvangen. Ze geven aan mij een retour ticket toegestuurd te hebben, echter nog steeds niks ontvangen en als ik dit aangeef word ik genegeerd en ineens zijn ze via geen enkele weg te bereiken... fouten maken is menselijk maar je verwacht wel dat er een oplossing komt maar helaas tot op heden nog niks vernomen.

23 de julho de 2024

Heel goed tot nu toe

Heel goed tot nu toe, een goede advies gekregen, sbelle levering (afgezien een vreselijke Postnl bezorger), mijn dochter tevreden met haar eerste mobieltje. Nog geen ervaring qua ondersteuning op lange termijn, wij zullen zien.

9 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top !

Was niet thuis bij bezorging. Dus pakketje ging retour. Zelfde dag nog een mailtje met de vraag wanneer ze hem weer op konden sturen zodat ik hem zo snel mogelijk weer had.

26 de junho de 2024

Betrouwbaar bedrijf

Mobielmarkt was nieuw voor mij. Dus eerst bij de revieuws gelezen...uiteindelijk besteld en nu super blij mee! De prijs was doorslaggevend mobielmarkt was de voordeligste èn snel geleverd zonder verzendkosten. 2 dgn had ik het mobiel in huis.

30 de maio de 2024

Hele goede service

De service van Mobielmarkt was erg goed, prettig en snel. Initieel was per ongeluk een verkeerd model geleverd. Door het snelle handelen, is er direct nadat deze was geretourneerd het juiste model geleverd. Dat ging erg snel en daarmee was de tablet op tijd voor de verjaardag van mijn dochter.

21 de maio de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.