Mobilpart.se Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skickade in min telefon till försäljning. Längre än så kom jag inte. Fick aldrig några pengar för telefonen, enligt PostNord har telefonen levererats till företaget.. har försökt få tag på företage... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp inget ifrån dom! Varning! Dom säljer kopior. Köpte Samsung hörlurar och fick billiga kopior som inte ens funkade. Trasiga hörlurar. Blev erbjuden nya lurar tackade nej ville reklamera produkten fi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr är de kriminella numera, beställde Iphone den 25 september, 27 september fick jag att paketet fått en postnord länk, men de lämnar aldrig in paketet, och de har fortfarande inte gjord det. Väld... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrägeri!!! Köp ej hos dem!! Beställde en iphone 11 pro max, tog telefonen hem med en skärm som kunde slockna själv eller att styra saker själv. Och det skulle vara i ny skick. Kontaktade dem, de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på inköp/sälj av begagnade mobiler och surfplattor. Vi säljer även helt nya telefon som köps in i större partier för att på så vis kunna pressa priset till dig som kund. Våra begagnade mobiler köper vi in ifrån privatpersoner och företag som valt att köpa nya telefoner. Därefter så felsöker vi dem, byter ofta ut det som krävs och lämnar 12 månaders garanti som trygghet till dig som kund!

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

618 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Oseriös företag

Oseriös företag, kollade på deras hemsida hur mycket ger de för iPhone 12 pro 256gb det var 10000kr då skickade jag mobilen, Efter att de har fått telefonen fick ett mejl att priset har sjunkit ner till 9400kr jag sa okej, sen fick ett avtal som jag skrivit under och det står att betalning tar 1-3 dagar , efter tre dagar ficka ett mejl att de kan inte köpa telefon pga de har inte pengar på kontot.

5 de outubro de 2021

Hej Fahal!

Som sagt, det finns alltid två sidor av myntet. Du har skickat mängder av telefoner till oss helt nya i kartong och vi har val att denna gången avböja att köpa din telefon då vi påtalat flera gånger att vi behöver se kvitto på telefonerna du skickar till oss. Det handlar alltså inte om att vi inte har pengar på kontot.

När vi påpekat och bett om att få kvitton redovisade så har du sagt att vi ska skicka tillbaka telefonerna dig. Det är ett måste för oss att ta reda på telefonernas ursprung innan vi köper in dessa.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Telefonen motsvarade inte mina…

Telefonen motsvarade inte mina förväntningar alls.

3 de outubro de 2021

Hej Jakob!

Du har köpt en telefon utav oss i mycket bra skick, tråkigt att du är missnöjd. Tycker dock omdömet är missvisande mot andra kunder, du får det att låta som att vi skickat dig en telefon som legat i en sandlåda.

Telefonen har tre-fyra små repor i displayen, vilket man förstår att telefonen kan ha när man läser skickbedömningen, jag citerar hemsidan - "Mobilen kan ha lätta tecken på tidigare användning"

Nåväl, hoppas att du får en underbar trevlig söndag så återkopplar vi när vi mottagit din retur och makulerat din order.

Ha det fint!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

100%

Jag är 57 år ock har ett snitt på 1.5 nya mobiler varje år !! Det var lite oroligt att köpa en beg mobil men det var långt över förväntan snabb leverans o info helt korrekt beskrivning … den är som ny!!
Tänk att det fortfarande finns seriösa Handlare… All heder åt er ..jag kommer tillbaka mvh RG

2 de setembro de 2021

Besviken och förbannad

Köpte en iPhone X och batteriet var dåligt. Skickade på lagning och fick tillbaka. Batteriet fortfarande dåligt och mobilen stängde av sig efter några minuters användning. Skickade den igen på lagning men fick tillbaka den med samma problem. Då ville jag reklamera och skickade tillbaka den igen. Då plötsligt hävdade Mobilpart att skärmen är spräckt vilket den inte var när jag skickade den!! De hävdar nu att jag själv orsakat felet på den och att de inte tar tillbaka den i retur. Nu har jag fått den åter och den är helt förstörd! Så jag har kastat pengarna i sjön bokstavligt talat och känner mig grundlurad.
Uppdatering och svar till Mobilpart nedan:
Ja det stämmer att mobilen hade små små, knappt synliga, sprickor på insidan av glaset i hörnen när jag köpte den. Helt ok på en begagnad mobil och inget som störde bildskärmen. Det var inte det som var problemet, utan problemet var att den stängde av sig efter kort tids användande. De sprickor du menar är de som finns först NU, som ingen vet hur de uppkommit. De fanns INTE de flertalet gånger den skickades för reparation och det vet ni också! Därför kan det omöjligt vara orsaken till problemet med att den stänger av sig.
Caroline Johansson

25 de agosto de 2021

Hej Caroline,

Anledningen till att vi inte tar din telefon i retur är p.g.a. att din telefon är sprucken. Vi har även konversationen med dig där du berättar för oss att telefonen har sprickor som du själv nämner det. Därav tar vi inte din telefon i retur, då vi inte kan ta en telefon i retur som har skador som kunden själv orsakat.

Telefonen var krossad på både bak och framsida sista gången vi mottog din telefon.

Om det uppkommit skador under transporten så är det ingenting som vi kan stå för, det hoppas jag du förstår. Kontakta gärna postnord om det är så att telefonen har blivit skadad under transporten.

Dålig koll

Bra kontakt MEN som sinar när dom inte gör ett ordentligt arbete. Skickat tillbaka på garantin 3 gånger för samma fel plus flera fel än innan dom började försöka laga den. Det har nu gått över två månader och jag har fortfarande inte den hela mobilen jag betalade för!

17 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.