Mobylife

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service av dem på Stockholmskontoret! Tecknade våra Abonnemang samt kör-journaler av Mia på Stockholms kontoret. Vi är jättenöjda tack 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening- Til tross for at det var en LG G7 tlf ( mye telefon for en rimelig penge! I Norge kjøper majoriteten de aller dyreste mobiltelefoner da de stort sett er primitivt merkebevisste -... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

bra service, men krångligt att skriva ut porto för telefon, fick vänta länge på min telefon önskat att jag erbjudits en lånetelefon, man kan ju se att jag skött telefonen och mina åtaganden. jag är n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med hanteringen! Trots att jag under reparationstillfället fick meddelande om att reparationen skulle ta längre tid än förväntat p.g.a. att det saknades reservdelar, så fick jag tillbaka m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mobylife är ledande i Norden på service och reparationer av mobila enheter. Hos oss får du snabbt, enkelt och säkert en auktoriserad reparation med originaldelar och bibehållen fabriksgaranti. Dessutom lämnar vi alltid 3 månaders garanti på reservdelar och utfört arbete.

Informações de contato

Todas as avaliações

(1.133)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra service.

Resposta da Mobylife

Tusen tack för att ni ville dela med er av er upplevelse, det uppskattar vi verkligen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni hade inte gjort vid problemet.

Hej Malin,

Tack för din feedback!

Jag kan se att de gick igenom tester som vi gjorde här på verkstaden och att vi rengjorde dem för att förbättra ljudet. Om detta inte hjälpte så skulle vi hemskt gärna kika på dem en gång till. Du får väldigt gärna skriva lite mer i felbeskrivningen, om felet är konstant eller om det är sämre i vissa situationer eller med vissa appar. Ju mer information ju lättare är det för våra tekniker att återskapa problemet. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Är jätte nöjd

Hej Anna,

Vad roligt, är du nöjd så är vi nöjda :-)
Tusen tack för att du ville dela med dig av din erfarenhet!

Ha en fin dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt bra jobb det som tog tid var…

Snabbt bra jobb det som tog tid var butikens sega jobb innan dom fick iväg telefonen

Resposta da Mobylife

Tusen tack för ditt fina omdöme Karl, det uppskattas!
Jag kan se att det totalt sett tog ganska lång tid som du säger, och ändå var bara telefonen här på verkstaden i en och en halv dag.
Vi är jätteglada att du blev nöjd med reparationen och att kameran nu fungerar som den ska.

Ha en skön dag,

Snabbt och bra!

Snabb och bra service. Precis som de ska vara inga konstigheter.

Hej Jenny,

Vad härligt! Som du själv skriver, så är det precis så som det SKA vara, och även så vi vill uppfattas.
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. TACK!

Ha en toppen-bra dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bristfällig felsökning

Bristfällig felsökning. Fick tillbaka telefonen två gånger med enbart en fabriksåterställning gjord.

Hej Jon-Peter,

Tusen tack för din feedback, det uppskattas verkligen.
Eftersom vi är en auktoriserad verkstad har vi diverse krav på oss från producenternas sida.
För att få lov att reparera ett garanti-fel så krävs det att felet visar sig under tiden telefonen befinner sig på verkstaden, vilket tyvärr inte hände vid de två första tillfällena.
Jag hoppas att felet åtgärdades efter senaste kretskortsbytet och att telefonen nu fungerar som den ska, annars erbjuder vi tre månaders garanti på det utförda arbetet, och ursprungsgarantin fortlöper som normalt :-).

Ha en fin dag!

Snabb hantering

Snabb hantering, bra lösning!

Hej Anders,

Vad skönt att höra att du blev nöjd :-)
Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ja Jag hoppas att min kamran fortsätter…

Ja Jag hoppas att min kamran fortsätter funka normalt nu och att det inte uppstår nått

Hej Linett,

Tack för det fina omdömet :-)
Vi håller också tummarna för att allt fortsätter fungera som det ska!
Eftersom du valde en auktoriserad verkstad så fortsätter garantin som normalt om det skulle vara något annat, och vi erbjuder alltid tre månaders garanti på vårt arbete.

Ha en strålande dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Min telefon har varit inne 2 gånger och…

Min telefon har varit inne 2 gånger och bytt det mesta i den utan att det fungerar. Jag vill få kontakt direkt med er.

9 de janeiro de 2020

Hej Birgitta,

Jag bad en av mina kollegor att ta kontakt med dig efter du hade skrivit, och jag fick till svar att de pratade med dig samma dag.

Beklagar att vi inte lyckades lösa ärendet första gången.
Ta gärna bort ditt telefonnummer från omdömet så att inte obehöriga får tag på det. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sjukaste jag varit med om

Sjukaste jag varit med om, jag fattar inte hur samsung kan lita på dessa som "legit" verkstad, lämnade in min gear sport på garantin, på grund av att displayen hade en svart fläck. 2 veckor senare får jag ett mejl, där de påstår att smart klockan varit med om ett oauktoriset ingrepp, näe jag frågar hur det är möjligt säger dem, att locket på baksidan inte är original del. När jag förklarar att det inte är möjligt, säger dem "våra arbetare är experter", därefter kan man inte säga något. Pratade både med netonnet och dem, resultat blir att jag ska betala en bra summa, för undersökningen och att bli tagen för en lögnare. Varför skulle jag ens lämna in en produkt på garantin om så var fallet, jag är inte någon idiot direkt.Vi får väl se när jag har produkten i mina egna händer igen.

3 de dezembro de 2019

Hej Deniz,

Jag förstår att du blev besviken att vi inte hade möjlighet att hjälpa dig denna gången.
Våra tekniker är specialiserade inom specifika märken och modeller. Upptäcker vi att det finns delar som inte är original, så får vi tyvärr inte erbjuda reparation. Detta är riktlinjer från producenterna, och detta måste vi som auktoriserad verkstad följa.
Var och när klockan har fått en ny baksida kan vi inte se, men vi kan se att det inte var den som sattes på vid tillverkningen.
Kan det ha hänt innan den kom i din ägo? Var det kanske en fyndvara eller liknande? Vi vill ju självfallet inte anklaga någon för att vara oärliga, men vi måste samtidigt utgå från det vi kan se.
Om du är helt säker på att du inte själv har bytt eller bett någon annan, så måste jag hänvisa dig tillbaka till din återförsäljare.
Oftast öppnas enheterna i en miljö som inte är skyddad mot statisk elektricitet, vilket kan orsaka skador som visar sig långt senare. Även kvaliteten på reservdelarna brukar vara sämre än original, vilket gör att enheten lättare kan få funktionsfel. Därför bortfaller all garanti om enheten har varit på en ej godkänd serviceverkstad.
Jag hoppas detta gav lite klarhet i beslutet från vår sida, annars är du välkommen att skriva till mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag,

Med vänliga hälsningar, Pia @mobylife

Rahastusautomaatti

Rahastusautomaatti! Kyselin sähköpostilla kuluneen latausliittimen takuuavaihtoa (kattaako takuu sen (takuu voimassa)) ja myös kosketusnäytön ongelmista (Nokia 8).

Vastaukseksi tuli: "Kiitos viestistänne. Laitteen voi toimittaa meille huoltoon tarkistettavaksi. Jos laitteessa on valmistusvika ja takuu voimassa, niin voimme korjata sen takuuna. Muussa tapauksessa teemme teille sen korjauksesta kustannusarvion.".

Arvelin tarkastuksen maksavan, mitä tietoa ei sivustolta löydy suoraan. Vasta valitessa "muu vika" saa arvioksi "Vian selvitys ja korjausarvio+lähetyskulut" (25+5). Ei liene laillinen tilanne pimittää hintatietoja?

Lähetin uuden mailin, jossa penäsin kuuluuko latausliitin takuun piiriin vai ei. Sain täydellisesti saman vastauksen, kuin ensimmäiseen viestiin tuli, välilyöntejä myöden. Käyttävät nähtävästi vakiovastausta, mitään tietoa ei anneta ilman maksua. Soittaminen maksaa myös (oli takuu voimassa tai ei).

En voi suositella mitenkään yritystä, jonka palveluasenne on täysi 0 ja mielessä on vain rahan nyhtäminen asiakkailta. Asioinnista jäi se kuuluisa "pa**** maku" suuhun. Olisin voinut puhelimen lähettää latausliittimen vaihtoon, vaikka takuu ei sitä kattaisikkaan, mutta tällaisella asiakaspalvelun laadulla jää lähettämättä.

Ennemmin ostan uuden puhelimen ja heitän vanhalla vesilintua tai sitten korjaan sen itse (takuu on voimassa enää muutaman kuukauden), kuin lähetän tuonne.

2 de dezembro de 2019

Resposta da Mobylife

Hei ja kiitos palautteestasi! Valitettavasti on aina hankala sanoa, että onko kyseessä takuunalainen vika näkemättä laitetta ja siksi pyydämme lähettämään laitteen huoltoon tarkistaaksemme sen.
Pahoittelumme, ettei sivuiltamme löytynyt helposti tietoa laitteen tarkastusmaksusta. Laitan tästä tietoa eteenpäin, että saisimme hinnat järkevämmin näkyviin.

Ystävällisin terveisin,
Jussi

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bedrövlig verkstad först hittades inget…

bedrövlig verkstad först hittades inget fel två veckor senare konstaterades fuktskada ,då gäller inte garantin.En telefon som är tre månader gammal borde ersättas av garantin.Någon fuktskada tror jag inte på eftersom jag aldrig utsatt telefonen för fuktig miljö.

30 de novembro de 2019

Hej Lars-Erik,

Vad tråkigt, jag förstår att du är besviken.

När vi undersökte enheten invändigt så fann vi tyvärr spår efter vätska.
Som auktoriserad verkstad så måste vi följa riktlinjerna från producenterna, däribland att garantin inte gäller vid fuktskada.
Fukt tränger sig in till kretskortet där alla viktiga komponenter sitter. Vid små mängder är det är vanligt att enheten kan fungera ändå, men fukt har en tendens att långsamt sprida sig, vilket gör att fler och fler funktioner påverkas över tid. Eftersom fukt sprider sig så kan vi aldrig vara säkra på att problemet blir löst när vi enbart byter ut vissa delar, det kan även bli värre om vi skulle reparera en fuktskadad enhet. Eftersom vi är en yrkesstolt och auktoriserad verkstad så har vi lovat tillverkarna att säkerställa en mycket hög kvalitet på våra reparationer, och på grund av dessa omständigheter så kan vi inte erbjuda reparation av fuktskadade enheter.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, vi uppskattar all feedback så att vi kan bli än tydligare framöver.

Jag önskar dig en fin dag.
Med vänliga hälsningar, Pia @mobylife

Föredömligt snabb service

Föredömligt snabb service. Lämnade in den trasiga telefonen den 16/11 och fick tillbaka den den 20/11, som ny.

Resposta da Mobylife

Vad härligt att höra att du blev nöjd med servicen och snabbheten Elisabeth. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Det värmer i vintermörkret.
Vi önskar dig en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drengens huawei bærbar har været…

Drengens huawei bærbar har været indsendt. Ordre nr. 9795739
1. gang.
Som kunde er jeg i butikken hvor den er købt, får den der nulstillet. Vi ser tiden an.
2. gang er hvor problemet fortsat er der, aflevere jeg den igen... gør opmærksom på det er samme fejl, og den bliver indsendt til jer.
Da den kommer retur, er det NØJAGTIG samme ting i har foretaget jer (på papiret jeg har modtaget står der ihvertfald det). Kæden hopper af for mig allerede der, da jeg slet ikke får indtryk af at i har læst det indledende butikken har gjort eller skrevet omkring den bærbar. I gjorde jo det samme!... Vi tager hjem med en computer jeg er overbevist om vil få samme problem indenfor kort tid igen(lever dog i en meget lille forhåbning om at det har løst sig). Jeg kontakter power og får også bekræftet at arbejdsbeskrivelsen fra jeres side er den samme som jeg fik lavet første gang.
3. gang.
Vi indsender den igen med samme fejl. Denne gang er jeg dog løbende bedre opdateret med sms og mails end jeg overhovedet har været de foregående gange. Thumps up på det.
Der bliver meddelt vedr. manglende reservedele, de ankommer, og bundkort m.v. bliver udskiftet Bærbar kommer retur indenfor rimelig tid.
DOG da jeg nu liiige har tændt den, så møder jeg mobylife på min skærm, og den ber om en adgangskode. DAMMIT!!!!... Først har vi problemer, vi henvender os, og hvorfor skal tilliden til produktet også ødelægges ved at i ikke sørger for at få den nulstillet og klargjort inden den forlader jeres butik. Det forstår jeg ikke, og vil blot udtrykke min utilfredshed over jeres mangel på at gennemføre tingene både første gang og ved aflevering, så man som kunde kan stå tilbage med et fuldendt indtryk af en reperations sag. Så roser har jeg endnu ikke tilovers.
I skrivende stund er det lykkedes mig at sætte en nulstilling igang, men skulle det give kvaler, så er det JERES skyld at jeg går til butikken IGEN og har problemer med computeren. Igen over noget fuldstændig unødvendigt!

Hej Thomas,

Beklager din frustration i denne sag.

Jeg har kigget på sagen og jeg kan se at vi blot opdaterede computeren første gang, ligesom du siger. Efter opdatering klarede den vores kvalitetskontrol, derfor mente vi at problemet var løst.
Anden gang skiftede vi rigtig mange dele, men hvorfor den ikke var klargjort, er jeg nødt til at undersøge nærmere, det er naturligvis ikke sådan det skal være.
Tak fordi du gør os opmærksomme på dette.

Jeg håber virkelig at nulstillingen gik godt og at du ikke får flere problemer nu, ellers er du velkommen at tage kontakt til mig via mail, på trustpilot@mobylife.com.

Med venlig hilsen, Pia @Mobylife

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag är jättenöjd med reparationen men…

Jag är jättenöjd med reparationen men det tog lång tid, 2 vackor att hämta..men allt funkar sa bra..

Hej Julius,
Härligt att höra att du blev nöjd med reparationen, men jag förstår att det är länge att vara utan. Vår ambition är att reparera och skicka ut telefonen samma dag som den kommer in till verkstaden. I ditt fall kan jag se att vi tyvärr saknade reservdelar och att helgen ställde till det lite också. Vi i fick in telefonen en fredag och skickade tillbaka den på torsdagen i veckan efter.
Låt oss hoppas att den fungerar som den ska nu så du slipper vara utan igen.
Tack än en gång för ditt omdöme och ha en fin dag!

Snabb och bra service.

22 de novembro de 2019

Hej Britt-Marie,

Vi tackar och bockar för de vänliga orden.
Med vänliga hälsningar, Pia @Mobylife

Bra kommunikation

Bra kommunikation, snabba och löste mitt problem snabbt

21 de novembro de 2019

Tack Martin,

Det var härlig läsning för oss. Det är precis så vi strävar efter att uppfattas. :)

Önskar dig en härlig helg!

Mobil reperation

Bra och snabb service, väldigt trevliga.

21 de novembro de 2019

Resposta da Mobylife

Härligt att höra - stort tack Mattias!

Hoppas att telefonen fortsätter att fungera som den ska nu.

Ha en underbar dag.

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, att prata med kundtjänst var som att lyssna på ett inspelat band. Noll kundfokuserat.

19 de novembro de 2019

Resposta da Mobylife

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Det känns självfallet tråkigt att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar. Vårt mål är att svara tydligt och vänligt på alla typer av frågor och funderingar som våra kunder har.
För att vi ska kunna förstå vad som gått snett och kunna förbättra vår kundupplevelse ytterligare hade jag uppskattat massor om du ville skicka ett mejl till oss (trustpilot@mobylife.com) med lite förtydligande på vad som skett och hur vi brustit. Vill du ringer vi gärna upp dig om det känns lättare.
Stort tack på förhand.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gick lika snabbt som vanligt

Gick lika snabbt som vanligt. Men det enda som jag skulle önska mer av är utifall att det är något som jag, som konsument kan göra åt saken istället för att skicka iväg den.
Personalen på Telia var mer än hjälpsamma, säger inget om det. Men det enda konkreta för mitt problem som jag fick var att jag kunde ta och använda tryckluft på burk. När jag frågade sedan om jag kunde använda Isopropanol + tops för att göra rent USB-C uttaget kunde dom ej svara på detta.
Hade det som sagt stått något på följesedeln/arbetssedeln som jag kan göra för att åtgärda problemet så hade ni fått en 5:a utan tvekan.

18 de novembro de 2019

Hej Mikael,
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du känner dig nöjd och att felet blev avhjälpt. Sen är det tyvärr lite lurigt att kunna ge råd kring hur man själv rengör uttag och annat på en mobil eftersom man vid fel hantering och för vassa verktyg riskerar att göra mer skada än nytta. Fickludd och annat kan vara lite lurigt om det pressats hårt, så var försiktig och undvik vassa metallverktyg om du vill prova själv nästa gång.
Ha det fint.