Een leren jas besteld, maar de realiteit was een nepleren jas. Mail gestuurd, zoals aangegeven op de site voor een retour, maar geen reactie. Dit is duidelijk bedrog. Toch voortaan beter lezen.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heb de artikel die Ik besteld had na 6wk eindelijk gehad. Maar het bleek te klein te zijn. Wilde het item terugsturen maar nergens kan ik een adres of iets vinden. Al meerdere mails gestuurd maar geen... Ver mais
Eigenlijk -10 sterren. Iets besteld, wilde dit tijdig annuleren zoals beschreven volgens hun site. Krijg ik dag erna ineens mail dat het verzonden is... blijf mailen en krijg na dagen steeds weer h... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Nog steeds niets ontvangen.
Geen goederen ontvangen, geen reactie op mijn mails. Maar zij hebben wel de gore moed om een recensie te vragen.
Besteld op 28 november 2025
Besteld op 28 november 2025. Vervolgens een verzend bevestiging ontvangen, per email op 2 december 2025. De track and tracé nummer die vermeld staat is onjuist. Het pakket word tot op heden nog niet herkend. Helaas heb ik wel betaald, dus ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.
Het contact op nemen met het bedrijf modanoma is dan ook onmogelijk. Niet bestellen dus!
Een leren jas besteld
Een leren jas besteld, maar de realiteit was een nepleren jas.
Mail gestuurd, zoals aangegeven op de site voor een retour, maar geen reactie.
Dit is duidelijk bedrog.
Toch voortaan beter lezen.
De retourvoorwaarden lieten al enige twijfel zien.
Kan ik deze klacht ergens neerleggen.
Er staan 2 namen van dames in Amsterdam vermeld, maar ook twijfelachtig.
Zeer slechte kwaliteit kleding
Heb via de site kleding gekocht, dacht dat het een Nederlands bedrijf was. Uiteindelijk de (slechte) reviews gelezen. Levering duurde lang, uiteindelijk de kleding gekregen, treurige kwaliteit. Heb niks teruggestuurd maar direct in de kledingcontainer gegooid. Weer een ervaring rijker
De laarzen kwamen best binnen een ok…
De laarzen kwamen best binnen een ok termijn binnen. Maar mn dochter pastte ze niet. Na meerdere mails heb ik nog 2 maanden maar opgegeven. Nog steeds geen retourcode ontvangen. Wat een slecht bedrijf!
Ik heb kleding besteld
Ik heb kleding besteld. Dit liet erg lang op zich wachten. Na meerdere keren email contact te hebben gehad, en men beweerde dat het pakket onderweg was..maar er enige vertraging was...werd er aangegeven dat het pakket geleverd was...niet dus!! Het bedrijf heeft naar zeggen contact gehad met de leverancier maar deze beweren ook dat het pakket is geleverd. Nergens is het pakket te vinden of een briefje dat het ergens anders ligt l
Ik krijg mijn geld dus niet terug. Dus NOOIT BESTELLEN hier! Want ze zeggen gewoon het is geleverd..maar dat is dus niet zo..
Hele slechte ervaring!!
Rotzooi
35.95 euro voor een jurk , met gewoon super slechte kwaliteit alie en shein nog niet eens waard , stof compleet doorzichtig.
Verschillende jurken
Een prachtige jurk besteld.. krijg ik een compleet andere jurk! Hij lijkt er nog niet eens op.
En na meerdere mailtjes en telefoontjes nog steeds geen contact. Wat een afzetters.
Helaas ook ik ben slachtoffer gevallen…
Helaas ook ik ben slachtoffer gevallen voor deze scammers/oplichters.
Bedtelling geplaatst en afgerekend nooit niets ontvangen.
Niet eens antwoord op mijn mailtjes.
👎🏼👎🏼👎🏼
Oplichters,en je word via de mail aan…
Oplichters,en je word via de mail aan het lijntje gehouden
Fake artikelen
Geen retour mogelijk, enkel op eigen kosten terugzenden naar China !
Fake artikelen
Geen retour mogelijk, enkel op eigen kosten terugzenden naar China !
GROTE OPLICHTERIJ
GROTE OPLICHTERIJ. WAAROM WORDT ZOIETS NIET AANGEPAKT ?
PAS OP OPLICHTERIJ!!!!!!
PAS OP OPLICHTERIJ!!!!!!
ze versturen een papiertje zodat het lijkt alsof er een pakketje binnenkomt maar dat is niet zo.
Pas op met bestellen hier.
Pas op met bestellen hier.
Je denkt dat het uit 020 komt .
Maar dat is dus niet zo.
Nog steeds niets ontvangen.
Oplichters!!
Oplichters!!! Slofjes besteld voor dochtertje. Niks binnen, geld kwijt. Hoop dat deze lui aangepakt worden gezien de reacties hier.
Oplichters
Oplichters
September besteld nooit keer wat gehoord
Ik heb 2 artikelen besteld nooit wat…
Ik heb 2 artikelen besteld nooit wat ontvangen. Verscheidene mails gestuurd. Nul reactie. Voelt als oplichting
Pas op niet bij bestellen… en voorkom ellende
Heel slecht bedrijf als je dit een bedrijf kunt noemen.
Lapt elke regel aan zijn laars wat betreft de Nederlandse wetgeving.
Helemaal als je een order binnen 24 uur hebt willen annuleren.
Zijn niet te bereiken en als je googled kom je 3 a 4 verschillende e-mail adressen van hun tegen en geen van alle e-mail adressen wordt op gereageerd.
Zelfs niet het e-mail adres wat bekend staat als je via klarna een order besteld.
Dus kijk uit mensen voordat je hier überhaupt iets besteld.
En kijk ook even naar de voorwaarden als iets retour wilt sturen.
Retour sturen kost al gauw rond de 11 euro.
Waar je het naar toe stuurt is ergens in China.
Zo moet je dus eeuwen wachten voor je je geld terug krijgt.
Dus met andere woorden mensen ontmoedigen om iets terug te sturen.
Waardeloze webwinkel, kan hier niets tegen gedaan worden?
Zoals ik er hier meer lees meer dan 6 weken wachten op mijn bestelling, tussendoor al een keer gemaild met de vraag waar mijn bestelling blijft en gelijk aangegeven dat ik gelukkig voor achteraf betalen heb gekozen. Ik heb normaal maat M maar ik denk dat ik hier voor XS had moeten kiezen, de T shirts zijn veel te groot en de kwaliteit is waardeloos, zeker voor dat geld!
Inmiddels 3 mails gestuurd dat ik het retour wil sturen maar geen reactie en met Klarna kom ik ook niet verder. Wat moet ik nu doen, ik ga zo i zo niet betalen, heb voldoende bewijs dat ik contact heb gezocht maar geen reactie terug ontvang. Mijn contact en mail heb met amorea.nl, is dat ook van Moda Amsterdam.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.