Modatal Avaliações 103

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al lange tijd klant bij Modatal en ben zeer tevreden! Ze hebben altijd mooie, nieuwe en kwalitatieve producten. De service is echt een 10: vriendelijk, behulpzaam en ze reageren snel op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Om te beginnen ben ik heel tevreden over de kwaliteit, beter ga je niet rap vinden. Levering verloopt ook zonder problemen en als je vragen hebt stuur je ze op whatsapp waar ze binnen de dag op antwoo... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top kwaliteit, ik bestel hier al letterlijk 8+ jaar. Gewoon exact net als het originele, met doos dustbag, bon etc. Dus de kwaliteit is perfect. Het enige minpunt is dat verzending vroeger veel snelle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top kwaliteit kleding en voor een goede prijs de klantenservice helpt je ook erg goed bij vragen overal een goede website om je kleding te bestellen ik raad het voor iedereen aan!

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

103 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good quality and fast shipping!

Very good quality and fast shipping!

Resposta de Modatal

Hartelijk dank voor je feedback! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Topp

Snelle levering en top kwaliteit

Resposta de Modatal

Super om te horen, dankjewel!

Très satisfaite!

Jusqu’à maintenant, très satisfaite !

4 de outubro de 2025

Great company!

Top service

Kwaliteit is top. Spullen zijn netjes en goed ingepakt aangekomen binnen 3 dagen tijd. Contact met modatal is zeer gemakkelijk en snel via whatsapp. Gewoon in het kort een top winkel💪

Resposta de Modatal

Super bedankt voor je vertrouwen en fijne feedback

Top kwaliteit en betrouwbaar

Top kwaliteit en betrouwbaar

Resposta de Modatal

Hartelijk dank voor je feedback! Wij wensen je veel plezier met je aankopen!

Super

Het product dat je besteld is super mooi zoals op de foto’s en als er iets is ze antwoorden ook snel via whatsapp top!!

18 de setembro de 2025

Resposta de Modatal

Super bedankt voor je review! Superfijn dat je tevreden bent met de producten en onze service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best quality for those prices I really…

Best quality for those prices I really love Modatal everything that I bought was perfect en last very long 😍😍

2 de outubro de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vaste Klant (jaren)

Ik ben een Vaste Klant bestel al jaren bij Modatal, hele leuke artikelen als er iets is met m'n bestellen zoeken ze altijd een oplossing om eruit te komen kortom ik ben tevreden vandaar al jaren Klant!

Resposta de Modatal

Wat fijn om zo’n trouwe klant te hebben! Dankjewel voor je jarenlange vertrouwen!

Wszystko ok

Wszystko ok, polecam jeszcze skorzystam nieraz

2 de outubro de 2025

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Dankzij de bedrijfs chat op watsapp wist ik precies welke maat ik moest bestellen en binnen 2 dagen had ik het al in huis! Erg goede en mooie kwaliteit. Ik raad het iedereen aan.

25 de setembro de 2025

Resposta de Modatal

We staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

geweldige schoenen is niet de eerste…

geweldige schoenen is niet de eerste keer dat ik bij hun haal. op whatsapp heel vriendelijk personeel en optijd reactie ontvangen en het pakketje ook optijd gekregen

Resposta de Modatal

Thanks voor je terugkerende support en complimenten, dat betekent veel voor ons!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT MEER

Ik wilde twee paar schoenen bestellen, mijn pakketje ging blijkbaar retour. In eerste instantie geloofden ze me niet, moest ik 3 maanden wachten. Vervolgens vroeg ik geld terug, maar werd niet gedaan. Ze beloofden om alsnog te sturen (na 3 maanden nogmaals) en om eerlijk te zijn extra shirtje als goedmaker. Toen had ik ze eindelijk binnen, maar na letterlijk 4 keer aandoen waren de schoenen al gescheurd. Kwaliteit is super slecht, schoen is gevuld met piepschuim ofzo. Ik vroeg om tegemoetkoming maar antwoord was 'verkeerd gedragen of ergens gestoten' terwijl deze nooit met die reden beschadigd kan worden. NOOIT MEER EN IK RAAD HET IEDEREEN AF!

1 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PAS OP! KOOP HIER NIET!

ABSOLUTE OPLICHTERIJ – KOOP HIER NIET!

Wat een complete aanfluiting! Besteld: een Canada Goose jas en een zogenaamde “Louis Vuitton” tas. De jas was al kapot bij het passen! Knopen vielen er direct af, het logo zat los, en de afwerking was belachelijk slecht. De tas? Na een paar dagen dragen helemaal gescheurd. Dit is pure troep, niets anders dan goedkope dropshipping rommel uit China!

Voor €60 kun je al A-kwaliteit replica’s krijgen die 1 op 1 zijn en niet eens te onderscheiden van het echte werk. Maar deze prutsers verkopen inferieure B-kwaliteit die niet eens de moeite waard is.

En alsof dat nog niet genoeg is:
• Retourneren? VERGEET HET MAAR! Ze accepteren simpelweg geen retourzendingen, zelfs als het product al beschadigd is bij ontvangst.
• Dikke importkosten! Na levering krijg je ook nog een rekening voor flinke importkosten die je moet betalen.

Trap niet in deze oplichting! Bespaar je geld en zoek zelf betere producten als je voor replica’s gaat. Dit bedrijf verkoopt niets anders dan neppe rotzooi met een inkoopprijs van $20. Pure oplichterij, zero klantenservice, zero kwaliteit!

10 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.