Modehuis Jansen Avaliações 156

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klop... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas lees ik nu pas eenzelfde soort ervaring als waar ik in terecht ben gekomen. Slecht product geleverd qua gelijkenis foto, kwaliteit en maatvoering. Inmiddels al 3 mailtjes verder aan ze zonder e... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog nooit online kledij gekocht , nu laten verleiden door mooie website en direct prijs ! Trui van 40 euro , oogde mooi op de website . Geleverd bleek het een ineengekrompen gebreide zak te zijn . Mai... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 stuks kleding besteld, november 2024. Net voor kerst separaat geleverd door onbekende bezorgdienst. Een artikel te behouden, een artikel niet overeenkomstig het aanbod van het product, materiaal en... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

156 avaliações

Respondeu a 22% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedrijf modehuis jansen

Elegante jumpsuit besteld begin november 2024 en een zakvormige jurk ontvangen eind november. Na een aantal keren verzoeken om omwisseling, doen alsof ze je protestmail niet kunnen lezen. Ik zocht het bedrijf op en vond 3 zeer sterk gelijkende internetadressen. Zelfde bedrijfsnaam met vooraan telkens info en achteraan of .com of .nl
Bij het contacteren van alledrie sterk gelijkende info-adressen, kreeg ik alleen antwoord van .nl
Daarin werd beweerd dat zij een ander bedrijf zijn en dat zij geregeld klachten ontvangen van .com
Als buitenlandse krijg ik op een klachtendienst in Nederland geen consumentenrechten.
Maar wat ik helemaal niet begrijp, is dat een bedrijf, dat beweert voor kwaliteit te gaan (zie eigen commentaar op internet) het zomaar pikt dat zij dus geregeld beklad zouden worden door een bijna gelijknamig bedrijf zonder hiertegen maatregelen en/of wettelijk bescherming te zoeken. Of is het misschien toch hetzelfde frauduleuze bedrijf en dekken ze zich zo in.

11 de janeiro de 2025

Beste klant,

Het spijt ons dat u niet de service heeft gekregen die u verwachtte. Hoewel onze webshop inmiddels is gesloten, staan we klaar om uw probleem alsnog netjes op te lossen.

📧 Mail ons op modehuisjansen@gmail.com met uw bestelnummer en een korte beschrijving van de klacht. Dan zoeken we direct een passende oplossing en – indien nodig – verzorgen we binnen 14 dagen een terugbetaling.

A éviter!

A éviter!! Site chinois et retour au frais de l’acheteur en CHINE !! Donc certitude que le client ne remballe pas le produit car prix exorbitant des frais de retour.
Acheté un pantalon soi disant pure laine - très mauvaise qualité et taille ne correspondant pas à la description. J’ai commandé une taille L et reçu une taille 36!! Le vendeur m’a proposé un échange mais avec des frais supplémentaire . Le coût du pantalon était de 39.90 et le même est disponible sur Temu à moins de 10€ . Bref ARNAQUE ET À EVITER

13 de janeiro de 2025

BAGGER BAGGER GELD KWIJT

In een woord Chinese oplichters. Of misschien wel uit Maastricht.
Site blokkeren!!!!!
Je bent je geld kwijt!!!!!

GEWOON NIET DOEN, ZEGT HET VOORT,
DEEL HET MET ANDEREN!!!!!!

22 de fevereiro de 2025

Misleidende goodwill

Een jas besteld, kleuren kwamen niet overeen met de foto op de site en de maat M viel wel erg klein uit. In eerste instantie super vriendelijk contact en bereidheid om mee te werken aan een oplossing. Nu zijn we een maand of 2 verder en geeft men geen thuis meer. Men verschuilt zich achter een laf excuus. Mijn geduld is op en ook mijn goodwill naar het bedrijf. Echt jammer en onbegrijpelijk dat mensen zo hun business willen en kunnen runnen.

20 de fevereiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zijn echte oplichters 1 advies als je…

Zijn echte oplichters 1 advies als je bij online bedrijven geen telefoonnummer staat en eerst dan ff bellen want meestal zijn dat de oplichters ook MODEHUIS JANSEN
HEB NAMELIJK NOG STEEDS MIJN JAS NIET AL 3 MAANDEN WAVHT IK EROP

18 de fevereiro de 2025

Oneerlijke praktijken ?!

Ik heb een bestelling geplaatst op 28/01/2025. Op 18/02/2025 nog steeds niets ontvangen. Ik ontvang steeds dezelfde antwoordmail van de klantenservice met mijn bestelling in steeds dezelfde verzendingsstatus. Geen telefoonnummer beschikbaar op website. Zijn hier oneerlijke praktijken aan de gang of geen goede service ?
Ik snap niet dat deze praktijken maar kunnen blijven doorgaan als ik nu de vele slechte reviews lees.

18 de fevereiro de 2025

Volslagen onbetrouwbaar.

Volslagen onbetrouwbaar.
Stuurde de verkeerde trui en de e-mails met klantenservice leken wel van een chatbot.
Ik heb een melding gedaan bij de consuwijzer. Het is heel makkelijk om daar een melding te doen.
Als genoeg mensen dat doen wordt het bedrijf bestraft.

3 de fevereiro de 2025

Winterjas besteld

Winterjas besteld, na weken en vele mails wachten gekregen. Is eigenlijk een dunne jas en te klein( maten komen niet overeen)
We mogen de jas houden en iets bijbetalen voor grotere maat. Deze bijbetaling lukt niet.
Zien nu dat de jas op een andere webwinkel te koop staat.
Oplichters zijn het..

13 de fevereiro de 2025

Oplichters, met retouradres in China

Eerst krijg je veel mails dat je bestelling eraan komt.
Na weken wachten eindelijk ontvangen, veel te groot.
Om te retourneren moet je eerst foto's maken of je wel in aanmerking komt om te retourneren.
Retourkosten zijn voor eigen rekening, prima toch.
Maar niet als het retouradres in China is.

7 de fevereiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters en dit moet stoppen

Oplichters en dit moet stoppen. Doe aangifte als je bent opgelicht.

4 de dezembro de 2024

Oplichters

Ik had de reviews niet gelezen - zelfde ervaring : 18 dec 2024 besteld en begin januari een mail om wat geduld te hebben. Sindsdien niet geleverd en ze antwoorden ook niet meer op emails ..

9 de fevereiro de 2025

‼️ LET OP

‼️ LET OP: OPLICHTERSPRAKTIJKEN – DIT “BEDRIJF” MOET STOPPEN! ‼️

Dit is geen waarschuwing, dit is een oproep tot actie. DIT BEDRIJF MOET FAILLIET!

Volgens de Wet oneerlijke handelspraktijken (art. 6:193a BW e.v.) is misleiding verboden. Consumenten mogen NIET bewust worden bedrogen met valse advertenties, misleidende leveringsbeloften en producten die totaal niet overeenkomen met wat er verkocht wordt. Toch is dat exact wat hier gebeurt.

DE FEITEN: OPLICHTING IN ZIJN PUURSTE VORM

✅ Facebook-advertentie: een ‘lamslederen pilotenjack’ voor slechts €74,95 – een ‘opheffingsuitverkoop’ om van de laatste voorraad af te komen.
✅ Gegarandeerde “Next Day Delivery”? Pure leugen. Na veel e-mails en gezeur weken moeten wachten.
✅ “Klantenservice”? Bestaat niet. Alleen een eindeloze reeks vage smoesjes van zogenaamd Emma, Esther en andere denkbeeldige medewerkers.

En dan het “bedrijf” zelf…

WIE ZIT HIER ACHTER?

Dit is géén gerenommeerd bedrijf met een magazijn vol voorraad. Het is een eenmanszaak op naam van ene Aeron F. uit N., een ventje geboren in 1999 dat via dropshipping goedkope Chinese rommel verkoopt onder valse voorwendselen.

HET GELEVERDE PRODUCT: EEN SCHANDE

Wat uiteindelijk aankwam, is allesbehalve lamsleer. Dit “jack” lijkt eerder gemaakt van het omgekeerde vachtje van een plastic speelgoedlam uit een Chinese budgetwinkel. Zó slecht dat zelfs het Leger des Heils het zou weigeren.

DIT MAG NIET ONGESTRAFT BLIJVEN – LAAT ZE FAILLIET GAAN!

Deze vorm van oplichting valt onder misleidende handelspraktijken (art. 6:193g BW) en is strafbaar.

🚨 WAT KUN JIJ DOEN? 🚨
✅ Meld dit bedrijf bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM)
✅ Dien een klacht in bij Facebook voor misleidende advertenties
✅ Betaald via PayPal? Open een geschil!
✅ Betaald via creditcard? Start een chargeback-procedure!
✅ DEEL DIT BERICHT en zorg dat niemand anders in deze oplichtersval trapt!

Wij laten ons niet bedonderen. Dit soort bedrijven moet van de markt verdwijnen! 🚨

5 de janeiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik ben belazerd door modehuis…

Ook ik ben belazerd door modehuis Jansen . Meer dan triest . Ik wil met alle slachtoffers via een advocaat naar de RECHTBANK. Meld u a.u.b. Al dat geld moet terug . Ik ga door tot ik er bij neer val . Wie doet mee??????

31 de janeiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helemaal geen ster waardig zijn een…

Helemaal geen ster waardig zijn een stelletje oplichters wel geld innen maar niks bezorgen wacht al zolang

30 de janeiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling is nooit geleverd!

Bestelling in november gedaan bij Modenhuis Jansen en nog niet binnen pfff… begin december heb ik een mail gekregen dat opgestuurd was! Nou ja het zal ook nooit meer aankomen, denk ik!

29 de janeiro de 2025

Retourbeleid is rampzalig

Retourbeleid is rampzalig. Per mail zijn ze slecht/ niet bereikbaar. Daarna moet je het pakket naar China retourneren, kosten zijn voor jezelf. Voor mij was dat ca. € 55,-

29 de janeiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jas binnen totaal niet wat ik besteld…

Jas binnen totaal niet wat ik besteld en betaald heb.
Winterjas besteld krijg je een dun jasje kleur klopt niet het is een totaal andere jas.
Dus pas op KOOP HIER NIKS ZIJN OPLICHTERS

1 de janeiro de 2025

Dom,dom heel erg dom

Dom,dom heel erg dom. Dropshippers zijn het. Oplichters
Toen de levertijd van 2 werkdagen ineens langer werd kreeg ik al een donkerbruin vermoeden en ja hoor helaas er ingetrapt.

25 de janeiro de 2025

Koop hier niets.

Koop hier niets.
Tas besteld,paar maanden later, nog geen tas ontvangen.
Stel gekken.

25 de janeiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opgelicht door deze ##ze staan nu ook…

Opgelicht door deze ##ze staan nu ook op de politie malafide lijst(Google)modehuis jansen !!

20 de dezembro de 2024

Klantenservice Modehuis Jansen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.