Goede software om tot een design te komen. Goede prijs. Mooie producten. Er waren 2 onderdelen beschadigd aangekomen maar de klantenservice heeft dit heel netjes en snel opgelost. Het enige vreemde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De ervaring met Modulari is helemaal TOP. De levering van het door ons bestelde voldeet aan onze verwachting op een ding na een foto was beschadigd aangekomen maar deze is in een kort tijdbestek ver... Ver mais
Hele fijne klantenservice. Denken mee en helpen mee zodat je het product krijgt die je voor ogen had. Gevoel dat ze me echt wilde helpen zonder de druk te leggen om wat te willen verkopen. Werd er zel... Ver mais
Detalhes da empresa
Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen foto’s en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.
Informações de contato
Meander 901, 6825 MH, Arnhem, Holanda
- +31 85-2006712
- support@modulari.com
- modulari.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
mooie tegemoetkoming!
ondanks dat ik zelf klunzig was geweest en de verkeerde techniek had gebruikt bij ophangen, hebben ze me tegemoet gekomen en extra materiaal opgestuurd!
de service van Modulari is helemaal top.
De ervaring met Modulari is helemaal TOP.
De levering van het door ons bestelde voldeet aan onze verwachting op een ding na een foto was beschadigd aangekomen maar deze is in een kort tijdbestek vervangen door een nieuwe.
Mooie producten
Goede software om tot een design te komen. Goede prijs. Mooie producten.
Er waren 2 onderdelen beschadigd aangekomen maar de klantenservice heeft dit heel netjes en snel opgelost. Het enige vreemde is dat dit een automatisch proces was waar ik geen feedback van heb gehad. Dus ik wist niet of er iets mee ging gebeuren tot het moment dat de vervanging geleverd was.
Snelle levering. Mooi materiaal.
Staat bij dat de plakstrips geschikt zijn voor structuur. Maar ze blijven niet op de structuur zitten.

Resposta de Modulari
Top bedrijf en mooi produkt
Meerdere bestellingen gedaan en altijd tevreden. Laatste bestelling een foto minder scherp contact gehad en werd snel opgelost. Heel fijn
Prachtige foto's en prima service
Heel goed
Snelle levering, mooi kleurrijke ronde foto op forex, met ophangsysteem. ben er blij mee
Aanrader
Heel mooie weergave van de foto’s op de tegels en correcte vlugge levering… aanrader
Foto's zijn erg mooi afgedrukt
Foto's zijn erg mooi afgedrukt. En onbeschadigd door goed verpakt aangekomen. Echter werkte de plakstrips die er bij zaten niet goed en hierdoor zijn er al twee tegeltjes van de muur afgekomen. Ook lijken de plakstrips niet goed te hechten op de magneten.

Goed contact klantenservice
Helaas was er na de bestelling iets misgegaan met de printkwaliteit waardoor er strepen in de fotoafdrukken op hexagon zaten. Contact opgenomen met de klantenservice waarop snelle reactie en goed geholpen door Nikki. Het is toen netjes opgelost en vervangen. Blij met het resultaat nu.
Ze hadden een mooie oplossing voor…
Ze hadden een mooie oplossing voor eentje dat ik niet goed had besteld (foto)
Ze zijn prachtig gewoon .
ho effettuato un Ordine #600016628.
ho effettuato un Ordine #600016628.
Data dell'ordine: 23/mar/2026 11:38:45
ancora non e stato consegnato!!!!!
gls indica indirizzo errato ma non è cosi.
invio mail da giorni ma non risponde più nessuno
incredibile !!!!

Resposta de Modulari
Alles is perfect gedaan ziet er heel…
Alles is perfect gedaan ziet er heel mooi uit
Ben er heel blij mee
Hexagons M
Al verschillende keren de hexagons bij Modulari besteld. Elke keer mooie kwaliteit en door het ophangsysteem zijn de foto’s heel gemakkelijk te verwisselen.
Alles keurig bezorgd en verpakt
Top!
Snelle opvolging. Goede en duidelijke communicatie in mail en in instructie. Mooi product.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.