Snel geleverd voor een goede prijs. De knoppen parten goed op de potmeters. Het knopje voor op de vijfstandenschakelaar paste niet, Fender heeft blijkbaar verschillende maten gehanteerd over de jaren... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Moku Custom Guitars did it r-i-g-h-t! Guitar arrived exactly as described.(Mint condition) Well packaged/protected for long trip from NL to USA. Took @12 days to arrive. Honest clear attentive custome... Ver mais
Goed contact gehad met Rory, die ook snel reageert. Moku had een voor, mij, interessante gitaar te koop staan. Maar ik hikte eigenlijk tegen de reisduur aan om de gitaar bij Moku uit te proberen.... Ver mais
Rory reageert snel op berichten en is reëel in zijn prijzen. Alles kon in overleg en bij het bezorgen heeft hij ongevraagd nog vooraf nieuwe snaren op de gitaar gezet en een gigbag meegeleverd. Topser... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Snel geleverd voor een goede prijs
Snel geleverd voor een goede prijs. De knoppen parten goed op de potmeters. Het knopje voor op de vijfstandenschakelaar paste niet, Fender heeft blijkbaar verschillende maten gehanteerd over de jaren heen.
Good service, nice items, fast shipping
Mokucustomguitars owner was very attentive and helped me out with my selection of items. Items arrived quickly and in good packaging. Recommended!
Goede communicatie en snelle verzending.
Alles volgens afspraak.
Attributen voor je gitaar? Aanrader!!
Duidelijke be en omschrijving,zeer beleefde en vriendelijke communicatie de daaraan verbonden adequate handeling maakt dat dit een bedrijf is waar ik zeker nog de nodige objecten voor mijn instrumenten zal aanschaffen.
Gewoon goed en snel geleverd
Gewoon goed en snel geleverd . Doet wat ze zeggen ...
Voldoet aan de verwachting goed…
Voldoet aan de verwachting goed verpakt.
Alleen van post nl wat traag.
tevreden
Ik heb een zeer nette en zeldzame gitaar gekocht voor een redelijke prijs. De goede inruilprijs voor de oude gitaar haalde me over de streep.
Gewoonweg super !!
Gewoonweg super !!! Vriendelijk, kennis van zaken, en geweldig verzonden
Go for it!
Great communication, fast shipping, product as described. Will purchase from Moku again!
Top service.
Topservice!
Rory reageert snel op berichten en is reëel in zijn prijzen. Alles kon in overleg en bij het bezorgen heeft hij ongevraagd nog vooraf nieuwe snaren op de gitaar gezet en een gigbag meegeleverd. Topservice!
Everything best!
Pickquard
Het bestelde artikel werd de volgende dag al geleverd. Het product was niet duur en de kwaliteit is uitstekend.
Doen zaken zoals het hoort.
Contact opgenomen zodra de producten waar ik interesse in had op voor waren. Vervolgens snel verzonden en ontvangen. Top service.
Alles volgens afspraak geleverd
Snelle service en goed advies!