Da jeg modtog min pakke, manglede der 2 af 3 ting jeg havde bestilt. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Theis - både via forskellige mails og pr tlf. uden held. Jeg er ærgerlig over at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Molekymi. Varen blev afsendt samme dag, der blev fulgt personligt op på ordren og jeg har fået rig adgang til båd... Ver mais
Der manglede nogle ting i min ordre, så skrev til molekymi omkring problemet. De svarede ikke på min besked hvilket var lidt underligt, men de sendte tingene der manglede plus lidt ekstra lir. Så min... Ver mais
Første gang jeg bestilte, havde DAO af en eller anden årsag den 31/12 annuleret ordren. Der var ingen problem fra Molekymi. Theis sendte med det samme pengene retur via mobilpay. 2. Bestilling. Va... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi sælger udstyr der løfter din madlavning til nye højder
Informações de contato
Dinamarca
- molekymi.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fast service
Fast service, the only thing I can complain about is the instruction book was in Italian. I am only able to read English, Danish and work out things in French and German, so Italian is pretty useless to me.
Rigtig god service og super produkt ……
Rigtig god service og super produkt … til en konkurrencedygtig pris!
Hurtig levering og gode
Hurtig levering og gode, spændende vare. Jeg glæder mig meget til at lave bobler til Bobble the med mine børn
Overholder ikke leveringstid
Rigtig god service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Produkterne er også af høj kvalitet.
Hurtig levering af beskrevne varer.
Hurtig levering af beskrevne varer.
Pakken kom hurtig med og indeholdt de beskrevne varer, nu bliver det spændende at afprøve kittet.
Fantastik lille hjemmeside med…
Fantastik lille hjemmeside med fremragende service 👍
Rigtig god kundeservice
Jeg har handlet ofte hos Molekymi, og jeg får altid min vare som aftalt. Theis har en rigtig god og venlig kundeservice, så derfor fortsætter jeg med at handle her :-)
God service, god kvalitet, nemt at lave aftale at hent tingne , god kommunikation

Resposta da Molekymi
Hurtig kontakt, perfekt kunde behandling
Hurtig kontakt, fik ændret lidt på ordren. Hurtig fremme med Dao.
Der kommer flere ordre fra min side.

Hej Theis!
Hej Theis!
Tusind tak for den hurtige levering, den grundige indpakning og den oversatte opskriftbog. Jeg har endnu ikke nået at prøve alt det spædende jeg har købt, men uff hvor jeg glæder mig!
Mvh. Rikke

Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Kyndig vejledning. Godt udvalg. Jeg kan kun anbefale molekymi.

Den mest fantastiske service og hjælp
Den mest fantastiske service og hjælp
Tak for dig Theis :)

Toppen af god service
Har købt 2 dåser Pektin pulver, men modtog kun én. Emballagen var stærkt krøllet og bar præg af hårdhændet behandling. Muligvis havde den været åbnet. Gav besked til Molekymi, der omgående vendte tilbage med besked om, at de sender en ny pakke. Det er toppen af god service.

Den mest fantastiske service
Den mest fantastiske service
Tak for dig Theis 🙏🏼

Jeg er tilfreds
Efter en misforståelse som blev løst fint, så fik jeg min pakke hurtigt. Theis er meget venlig og serviceminded. Meget spændende og inspirerende hjemmeside.

Resposta da Molekymi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.