Molenaar badkamers komt zijn beloften na. De adviseur nam de tijd voor ons om de juiste keuzes te maken. En de beloofde levertijd klopte exact. De materialen zijn mooi, modern en goed van kwaliteit.... Ver mais
Vriendelijk vertegenwoordiger. Alles duidelijk uitgelegd en heldere prijsopgave. Eerst nog weer een installateur geweest om alles op te meten. Plaatsing in 2 dagen gedaan. Alles netjes gedaan en netj... Ver mais
De badkamer werd door de 2 mannen op een prima wijze verbouwd van bad naar douche. Er werd op een zeer nette manier gewerkt en het resultaat was prima, alle rommel keurig opgeruimd, er kwam zelf nog... Ver mais
Bij Molenaar vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk van je eigen huis kunt genieten. Het is de plek waar jij je thuis voelt, waar je geniet van familie en vrienden om je heen en waar je altijd wilt blijven. Met onze toekomstbestendige badkamers maken we dat mogelijk. Zonder ingrijpende verbouwing, maar met oplossingen die echt passen bij jouw situatie.
Waarom klanten voor Molenaar kiezen:
Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Zo weet je waar je aan toe bent
We willen dat je met een gerust gevoel kiest voor een nieuwe badkamer. Daarom maken we duidelijke afspraken en laten we je niet zitten als de badkamer eenmaal is geplaatst.
Dit kun je van ons verwachten:
Heb je na de oplevering een vraag of loopt er iets niet goed? Dan kun je gewoon contact met ons opnemen. We zoeken samen naar een oplossing.
Garanties en voorwaarden kunnen per product of situatie verschillen. Onze adviseurs leggen dit graag duidelijk aan je uit.
Draaiing 4, 8072 TC, Nunspeet, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Info: duidelijk en eerlijk
Afspráken: werden goed nagekomen
Werkzaamheden: vakkundig, rustig en netjes.
Overall: prima bedrijf

Resposta de Molenaar Badkamers
Na 5 jaar gebruik molenaarinstallatie van douche, wastafel en toilet iets wijkende naad in de douchewand,maansluitende platen wand. Na overleg met Molenaar, met de vraag of ik dit zelf kon dichtkitten, het antwoord dat de hele douchewand vervangen zou worden, wat enkele weken later is gebeurd. Hele fijne en goede service, Molenaar, veel dank, we waren erg blij met het resultaat!
Ook enkele kleine beschadigingen bij de afvoer van de douche volledig kostenloos en onzichtbaar hersteld!
Zeer goede service.

Resposta de Molenaar Badkamers
Fijne ervaring bij het uitzoeken en plaatsen van douchehoek, mooie panelen, wanden etc, ik douche weer lekker

Resposta de Molenaar Badkamers
Ze hebben netjes gewerkt en ik ben tevreden zoals het geworden is.
Met de wetenschap van nu had ik de inloopdouche korter willen hebben

Resposta de Molenaar Badkamers
Eerst nog weer een installateur geweest om alles op te meten. Plaatsing in 2 dagen gedaan. Alles netjes gedaan en netjes achtergelaten. Ivm spoed is het gelukt om de douche in 5 weken geplaatst te krijgen. CBW-erkend, ook fijn.

Resposta de Molenaar Badkamers
Er werd op een zeer nette manier gewerkt en het resultaat was prima, alle rommel keurig opgeruimd, er kwam zelf nog een grondige uitleg van hoe alles werkt.
Kortom, zeer tevreden

Resposta de Molenaar Badkamers
Nieuwe inloopdouch geplaatst door Kubad en Tijn.
Zijn er zeer blij mee.De jongens hebben hard gewerkt en waren heel netjes.
Wat ook fijn is in een paar dagen klaar.
Badkamer van Molenaar is een aanrader.
Willy en Jean.

Resposta de Molenaar Badkamers
Goed gesprek in de showroom. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.
Monteurs keurig op tijd, Resultaat prachtig en heel netjes gekit.
Niet goedkoop, maar zijn geld zeker waard.

Resposta de Molenaar Badkamers
Vakbekwame medewerkers die alles netjes gemonteerd en afgewerkt hebben

Resposta de Molenaar Badkamers
Korte periode van werkzaamheden. Ervaren en zeer prettige monteurs. Stofvrij werken. Alle vloeren keurig afgedekt. Na afloop schoon opgeleverd. Wij zijn zeer blij met de mooie nieuwe badkamer.

Resposta de Molenaar Badkamers
Alle afspraken correct nagekomen en afgehandeld. Op anderhalve dag oude douche/bad afgebroken en nieuwe inloopdouche geïnstalleerd. Mooie nette afwerking! Bedankt!!

Resposta de Molenaar Badkamers
een heel goed ploegje die bij ons de badkamer heeft geplaatst wij zijn heel tevreden in 5 dagen tijd helemaal klaar

Resposta de Molenaar Badkamers
Ons ligbad heeft plaatsgemaakt voor een inloopdouche. De heren kwamen op tijd, werkten hard door en de oplevering zag er prima uit. We zijn nu drie weken verder en heel tevreden met het resultaat. Een minpuntje: de sterke lijmlucht blijft heel lang hangen en daar heb ik het best benauwd van gehad. Maar al met al heel blij met onze nieuwe inloopdouche en met de communicatie met Molenaar!

Resposta de Molenaar Badkamers
Ik ben erg tevreden over Molenaar Badkamers. Ze hebben mijn badkamer mooi en professioneel verbouwd. Het personeel is vriendelijk, werkt vakkundig en alles werd netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!

Resposta de Molenaar Badkamers
De werkmannen hielden rekening met ons en overlegden geregeld en dachten mee. We hadden geen rommel of stof in huis, ze lieten het mooi achter. Ook kregen we tips voor het onderhoud om onze badkamer zo lang mogelijk mooi te houden. Kortom: wij zijn uiterst tevreden en genieten elke dag van onze mooie en veilige badkamer!

Resposta de Molenaar Badkamers
Op hun site en in folder geven ze aan een totaal nieuwe badkamer in 5 dagen. De monteurs hebben goed en snel werk geleverd en na 2 dagen gaven ze aan klaar te zijn. Helaas was dit niet het geval. Ik had een spanplafond besteld en dat besteden ze dus uit aan een ander bedrijf. Ik ben als klant hierover niet ingelicht. De elektra is getrokken langs de bestaande plafond en ligt open. Toen ik contact hierover opnam met de klantenservice gaven ze aan niet te weten wanneer het plafond geplaatst zou worden dat zou over ongeveer 1,5 maand zijn. Na een week nog geen duidelijkheid maar ze verwachten wel dat je hun factuur betaald. Kortom geen compleet nieuwe badkamer in 5 dagen maar (misschien) in 2 maanden. Daarnaast ook nog twee verschillende kranen geplaatst.
Na het plaatsen van de review heeft de operationeel manager van Molenaar contact opgenomen. Hij erkende dat er dingen fout zijn gegaan en zijn aan de slag gegaan om fouten te herstellen. De dag erna werd de kraan vervangen en er werd een afspraak gemaakt of het plafond te plaatsen. Hoewel het jammer is dat het lijkt alsof een review nodig is om dingen voor elkaar te krijgen, ben ik wel tevreden dat dit serieus is genomen en dat er oplossingen zijn bedacht.

Resposta de Molenaar Badkamers
Het inmeten ging prima. Na een jaar kreeg ik wat klachten. Er werd nauwelijks moeite gedaan om er serieus naar te kijken. Na veel mailen werd het vervangen. Nu wacht ik na 1,5 jaar op nog iets wat vervangen moet worden. Ik hoor niks meer. Daarom wacht ik altijd met een review hoe het product na een jaar is. Dan weet je zeker of alles nog is zoals beloofd.

Resposta de Molenaar Badkamers
Renovatie gehele badkamer. Project van ruim 1 week: wastafel, spiegel, kasten, inloopdouche, wc, verwijderen bad. Alles perfect; verkoop, advies, installatie, planning en nazorg. Ook kennis, houding en communicatie medewerkers zeer positief. Niets aan toe te voegen

Resposta de Molenaar Badkamers
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.