Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds mijn partner en ik wistte dat we een kleine verwachtte waren we al opzoek naar een draagzak die we beide prettig kunnen dragen maar er ook fashionable uitziet. Zij zocht naar iets elegant... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een momcie draagzak aangeschaft na contact te hebben gehad met de klantenservice van Momcie! Allereerst wil ik meegeven dat ik erg snel reactie kreeg op de vragen die ik had, erg fijn. Ik was e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze zoon slaapt sinds de geboorte heerlijk in deze draagzak, naast dat deze er heel mooi uitziet, zit het ook nog eens fijn en is makkelijk vast te maken in je eentje met je baby op de arm! We zijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fantastische draagzak. Hij zit niet alleen lekker voor zowel mij en m’n rug, maar ook voor ons kleintje. Daarnaast ziet de draagzak er ook nog super uit, waardoor je deze met elke gelegenheid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês
  2. Loja de Moda Infantil

MOMCIE is een premium lifestyle merk. Vanuit de overtuiging dat nabijheid essentieel is in de eerste jaren, ontwerpen we producten die comfort, veiligheid en esthetiek samenbrengen. Elk MOMCIE-product maakt deel uit van één lijn en één verhaal. Van draagzak tot tas en accessoires: alles is ontworpen vanuit dezelfde ontwerpvisie, met aandacht voor rust, esthetiek en dagelijks gebruik. Zachte aardetinten, ton-sur-ton details en ons kenmerkende visgraatpatroon zorgen voor herkenning en een tijdloze uitstraling. Onze producten worden gemaakt van 100% biologisch katoen en voelen zacht aan op de huid van je baby. Materialen, afwerking en pasvorm worden zorgvuldig gekozen, zodat elk item prettig en betrouwbaar aanvoelt in het dagelijks leven. Bij MOMCIE geloven we in rust en eenvoud. Geen schreeuwerige beloftes, maar producten die je met vertrouwen gebruikt in het dagelijks leven. Tijdloos van ontwerp, zorgvuldig gemaakt en passend bij verschillende levensstijlen. MOMCIE is gevestigd in Nederland en richt zich op ouders die bewust kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en verbondenheid. Onze collectie is ontworpen om nabijheid te ondersteunen, op een manier die rustig, stijlvol en vertrouwd voelt.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

26 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super tevreden over MOMCIE

Super tevreden over MOMCIE! ik heb de luiertas en de draagzak van dit merk en beide producten zijn mega fijn in gebruik. Hele stevige materialen en het ziet er ook nog eens super leuk uit!

31 de dezembro de 2025

Hier word je blij van

Momcie is zo’n merk waar je meteen blij van wordt. De draagzakken en tassen zijn niet alleen handig, maar ook nog eens super stijlvol. Alles is slim bedacht, stevig en voelt lekker aan. Je merkt dat er met liefde aan is gewerkt. Ideaal voor ouders die het graag makkelijk én mooi willen!

30 de dezembro de 2025

Zorg, duurzaam en verbindend

Momcie is een merk dat echt met zorg en aandacht is opgebouwd. De gedachte achter het merk vind ik prachtig: duurzaam, bewust, verbindend en met oog voor ouder en kindje. De producten zijn niet alleen mooi, maar ook ontzettend gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Alles voelt doordacht en prettig in gebruik. Daarnaast is de service snel, vriendelijk en persoonlijk, wat het totaalplaatje helemaal afmaakt. Een merk dat ik met een gerust hart kan aanraden!

29 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.