Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte en pakke med krystaller og en halskæde, men da jeg åbnede pakken, manglede krystallerne. Jeg skrev til Moni og hun svarede lynhurtig tilbage, selv om det var lørdag aften. Krystallerne... Ver mais
Virkelig god hjemmeside, som er nem at finde rundt på. Mange flotte håndlavede smykker samt tips og ideer til at få balance i krop & sjæl. Købte smykker til gave som kom i små søde æsker med beskriv... Ver mais
De dejligste produkter, med fantastisk energi. Nemt og gå til med gode forklaringer/skriv. De fineste smykker, som er personlige samt vidunderlige gaver. Sidst men bestemt ikke mindst, super hurtig o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Smykke designer ✨ Lysarbejder ✨ Healer Håndlavede smykker og dekorationer med dybere betydning 💜 Smukke sten og krystaller 💜 Healing
Informações de contato
Ikast, 7430, Ikast, Dinamarca
- Info@monisattler.com
- monisattler.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig fin oplevelse
Super service, flotte smykker
Super service, meget flotte smykker og krystaller, inkl. emballage/præsentation
Hurtig levering og skøn hjemmeside
Meget hjælpsom og fine ting 😃
God info omkring levering og flot…
God info omkring levering og flot indpakning da jeg åbnede pakken.
En super oplevelse at handle her
Lækker pakke
Lækker pakke, hvor hver enkelt krystal er i en rigtig fin pose. Det gør det eksklusivt.
Hurtig ekspedition af lækre…
Hurtig ekspedition af lækre kvalitetsvarer, som altid ledsages af (professionelt) kærlige hilsener. Det kan jeg godt lide.
Smukt pakket ind
Fik min bestilling efter et par dage, men det største indtryk var, at de stjernetegns sten jeg havde bestilt, var pakket så fint ind i silkepapir, med små kort vedlagt og med et kort med stjernetegnet egenskaber.
Det var SÅ fint.
Hurtig og fin betjening.
Smuk det der er i kassen og så fint
Smuk det der er i kassen og så fint, med denne kasse. Da det så er muligt at dekorerer den selv inden den bliver pakket ind.
Dejlig oplevelse
Det var den dejligste oplevelse at handle hos Moni ❤️
Pakken kom med den smukkeste energi, pakket fint ind og med en sød personlig hilsen og en gave 🙏
Vi modtog de smukkeste armbånd
Vi modtog de smukkeste armbånd som skulle bruges til gave. Vi vidste ikke den præcise størrelse, så Moni justerede standard længden, så den kunne gøres større/mindre efter behov. Pakken kom meget hurtig og var smukt pakket ind. Vi bestiller gerne igen :-)
Meget positiv oplevelse at handle hos…
Meget positiv oplevelse at handle hos dette firma.
Et super tilfredsstillende produkt leveret meget hurtigt.
Alt var i den skønneste orden og jeg…
Alt var i den skønneste orden og jeg fik endda mere end jeg bestilte💚
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.