Hillerød Mini Zoo Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde min papegøje Dora i pasning hos MonkeyWorld i sommeren juli 2025. Jeg har tidligere brugt stedet, hvor jeg fik tilsendt videoer og opdateringer, og havde en oplevelse af, at hun... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en fantastisk dag i Monkey World sammen med vores yngste barnebarn. Alle gik glade og tilfredse fra dyrene efter 4 timers besøg/hygge. Spændende og lærerigt. Tag selv mad med - så undgår man ven... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dejlig dag med mit barnebarn på næsten 3 år hos jer ❤️ Meget nærværende personale som gav sig tid til både børn og voksne og viste dyr frem hvis man var interesseret i det. Dejligt at kunn... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores familie elsker monkey world. Man kommer SÅ tæt på dyrene og man kan se de har det godt. Ja-hele stedet ligner en gammel byggelegeplads. Men det gør bare oplevelsen sjov og unik. Hvis... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Parques para Animais
  2. Pet Shop

Escrito pela empresa

Hej Jeg hedder Meichen, Jeg har overtaget Hillerød Mini Zoo/ tidligere Monkey World den 1/7 2023 Oplev energien i Hillerød Mini Zoo, hvor jeg tilbyder walk`n-talks, stress terapi, selvterapi med dyr og meget mere. Vores fantastiske dyr kan have en terapeutisk virkning på mennesker, som kan hjælpe hvis man har en svær periode. Du er som privat person, ligeledes velkommen til at besøge min park og komme helt tæt på dyr. Monkey World er et godt sted for børne familier. Hverdage kan anbefales hvis du gerne vil afstresse med dyrene (udenfor ferieperioder). Venlig hilsen Meichen

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hyggelig feriekoloni 😻

Vores papegøje Solveig har haft endnu en fantastiske ferie hos Monkie World.
Mange tak til Milena og resten af teamet.
I er de bedste. Vi ses til næste år. 😎

16 de agosto de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted med hjertevarme og entusiasme

Jeg har netop fået passet mine to landskildpadder, Tulle og Ralle, i ti dage hos Monkey World, mens jeg var væk på ferie. Jeg har haft dem siden jeg var barn og er i dag tæt på de 50, så de betyder derfor meget for mig, og jeg pylrer vildt om dem! :-) Det var derfor naturligvis med en vis betænkelighed, at jeg overlod mine to små guldklumper til vildt fremmede mennesker... Tankerne var mange - var der nu styr på det, tænk hvis de stak af, blev tabt på gulvet, blev forbyttet med andre skildpadder osv, osv. Men alle mine bekymringer viste sig heldigvis meget hurtigt at være spild af tid! Jeg fik dagligt sms´er inkl. billeder af de kære små - på varme sommerdage var det billeder af glade skildpadder på græs, på kolde og regnfulde dage var det billeder inde fra terrariet, hvor de lå og puttede side om side i høet under varmelampen.
Tulle og Ralle er nu hjemme igen. Jeg kan se på dem, at de har haft et dejligt ophold og jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang, de checker ind på skildpaddehotellet hos Monkey World :-)

9 de agosto de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi fik passet vores 2 dværgpapegøjer i…

Vi fik passet vores 2 dværgpapegøjer i Monkeyworld og den dedikation vi oplevede hos ejer og de frivillige, var ekstraordinær. Den tætte kontakt de hurtigt fik oparbejdet med fuglene, viser deres store forståelse for disse dyr.

28 de julho de 2020

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Vi har fået passet vores amazon papegøje i 10 dage hos Monkeyworld. De har sendt billeder og film af vores mindste familiemedlem. Det har været helt trygt, at aflevere ham, og vi har fået en glad og træt lille mand hjem. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi vil benytte os af pasning.

21 de julho de 2020

Kære Stina,
Sikke en dejlig anmeldelse med flotte stjerner.
Du kan tro, Milena, Tine, Tine, Linda, Camilla, Aurelia, Ditte og Henriette har hygget sig med jeres dejlig papegøje. Jeg måtte erkende Loui foretrak pigerne. Så snart de kom ind i rummet, kunne jeg lige så godt fordufte.
Han var glad for at være ude af buret og lege, men endnu mere glad for at blive i buret med åben dør. Nem og dejlig Amazone papegøje, der endnu ikke ødelægger noget.
Det har været skønt at have ham på ferie.
Tak for denne gang fra hele Team Monkey World

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse, vi fik passet vores lille Gøje Felix i 14 dage og fik løbende sendt billeder af hvordan det gik,
fantastisk sted med nogle fantastiske mennesker der har en kæmpe passion for både mennesker og dyr.
En særlig tanke til Dennis for det kæmpe arbejde han gør for de personer der når brug for en ny måde at se livet på igennem dyr.
Og en kæmpe tak til Milena Der har passe så super godt på vores lille Felix sammen med de andre søde piger der ude.
Så den bedste anmeldelse herfra både legetøj pasning af dit elskede dyr er i de bedste hænder vi siger tak for denne gang og glæder os til næste gang

Hilsen Nanna Kenneth og Felix

19 de julho de 2020

Kære Nanna,
1.000 1.000 1.000 tak for anmeldelsen og de flotte stjerner.
Jeg skal sørge for pigerne læser anmeldelsen, for de har gjort et kæmpe "lege" arbejde med den lille skønne - tapet - spisende -frækkert af en gøje.
Nøj hvor er han en darling.
Vi håber I snart skal på ferie igen, så vi kan få lov til at pille, nusse og lege med skønne Felix
Fortsat dejlig sommer fra hele Team Monkey World.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super super fed oplevelse!

Super super fed oplevelse!
Jeg var i monkey world sammen med min søn på knap 4 år, på en privat rundvisning!
Min søn var så begejstret for oplevelsen med vores guide Milena som fik ham til at glemme at far var med!!
Dennis var helt kanon til at underholde fra start til slut!
Det er absolut et sted jeg vil anbefale og råde ALLE andre til at støtte. Da det er et sted hvor alt liv føler det frit.!

7 de julho de 2020

Kære Johnny,
Mange mange tak for de flotte stjerner og anmeldelsen af jeres rundtur.
Det er lækkert at læse, jeres guide Milena har taget godt imod jer.
Selvom vi er et lille sted, kan det betyde meget for de små at komme helt tæt på dyrene.
Det er ikke hver dag man får lov til at holde en slange, fodre en fisk eller en skildpadde.
Det klarede sønnen super flot og jeg tror han ville være lykkelig resten af livet, hvis han fik lov at fodre fiskene igen.
Vi glæder os til at se jer igen snart.
Venlig hilsen hele Team Monkey World.

Bølles Ferieophold i Monkey World 19-06-2020

Min Grå Jaco bølle var på ferieophold i Monkey World slutningen Juni 2020 Som vi var ovenud tilfredse med, Dennis og hansøde og flinke medarbejder var meget behjælpelig med information og vejledning , så det var en rigtig god oplevelse for mig , og min familie som vi ikke glemmer , så derfor 5 store stjerner , og vores bedste anbefaling, KH Henrik med familien

6 de julho de 2020

Hej Henrik,
Mange tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for vores Team.
Bølle er en fantastisk grå jaco, papegøje.
Vi har nydt at have ham på ferie i vores lille papegøje pension.
I kan se lidt via dette link, fra hans ferie i Monkey World: https://www.monkeyworld.dk/min-sommerferie-paa-papegoeje-hotel/
Vi ser frem til at se jer igen en anden gang.
Fortsat dejlig sommer ;)
Venligst hele Team Monkey World.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde brug for hjælp med at tilmelde mig en rundvisning

Havde brug for hjælp til at tilmelde mig en rundvisning da der var lidt tekniske problemer og det fik monkey World ordnet imens vi snakkede sammen for at se om det hele gik igennem og alt var som det skulle.

En anden ting var jeg var i tvivl om hvilke størrelser jeg skulle bruge vedrørende flyveseler og de tjekkede det selv for at være helt sikker på jeg fik de rigtige.

En rigtig god oplevelse i forhold til service nu glæder jeg mig til at kommer til monkey World og se det hele :)

29 de junho de 2020

Fedeste oplevelse

Fedeste oplevelse ! Det er som at være i zoologisk have men bare inde hos dyrene! Og hvem vil ikke det! super sød og god personale med ekstraordinær service. Kan helt klart anbefales!

27 de junho de 2020

Fantastisk sted!

Kan ikke andet end at anbefale stedet.
Super søde medarbejdere og dejligt sted!

Kan helt klart anbefales!!

27 de junho de 2020

Hej Mahdi,
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi glemmer ikke jeres ord (det her er sjovere end Zoo i København) vi håber vi kan gives alle den fornemmelse 😀
Det var super hyggeligt at give jer en guidet rundtur i dag.
Dig og din bror var super seje med alle papegøjerne på jeres skuldre og hoved.
Se opslag på Instagram og Facebook, der kommer lidt fra i dag🌿👍
God sommer og på gensyn i Monkey World
Venlig hilsen Team Monkey World

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du finder ikke et bedre sted for dyr og…

Du finder ikke et bedre sted for dyr og mennesker. Her er der helt fantastiske mennesker der har enorm kærlighed til alt levende. Har aldrig set noget så smukt mellem f.eks ara og menneske. Dennis har bygget er sted som kan alt det han lover og mere til. Brug hans sted til ferie for dine dyr. De vil ikke med hjem igen. Køb alt hos ham for at støtte dem. Sådanne steder skal bestå for vores alle skyld

14 de junho de 2020

Resposta da Hillerød Mini Zoo

1.000, 1.000, 1.000 tak for din flotte anmeldelse.
Dine ord betyder meget for os ♥️
Det er ord som disse, der giver os det drive, der skal til for at få os til at fortsætte.
Vi håber Monkey World bliver et rigtig fantastisk sted, der kan hjælpe mange flere, når vi er helt færdige.
Vi glæder os til at se dig og Uffe igen meget snart 🌿😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var forbi med mine to gøjer idag

Jeg var forbi med mine to gøjer idag, som Monkey World skal have fremover. Fantastisk sted og søde og rare mennesker. Jeg ved at de nok skal få der godt. Kan helt sikkert anbefales!

3 de junho de 2020

Resposta da Hillerød Mini Zoo

Tak for din dejlige anmeldelse.
Dine papegøjer har det fantastisk hos os. Vi kan håndtere og gøre alt med den ene, den anden er godt på vej. Det bliver bedre når de får deres nye anlæg, til sommer.
De bor udenfor i det Danske sommer vejr og vil få et fast anlæg med et lille læ hus for vinteren.

fantastisk sted

vi skulle købe nogen legetøj til vores nye grå Jaco, og vi fik rigtige gode tips til hvordan vi kan holde vores papegøje sund og tæmme den. tak fordi alle de gode tips og tusind tak for Milena for hendes rigtig gode hjælp. jeg tror jeg fra nu af handler fra Monkey World :)

18 de maio de 2020

Hej Harun,
1.000 tak for de dejlige stjerner.
Vi er glade for i fik noget godt papegøje legetøj med hjem, til jeres nye grå jaco papegøje.
Det betyder meget for os, I fik den hjælp I havde brug for af Milena.
Det er vigtigt I kommer godt fra start, så jeres nye fugl får den kærlighed den har brug for.
Papegøjer bliver gamle, hvis vi passer på dem. Derfor er vitaminer og korrekt ernæring meget vigtigt.
Vi er taknemmelige over papegøjen er kommet til jer, så den kan få Wisbroek pellets frem over, i stedet for de undulat frø den levede af før.
Håber I får papegøjen sunheds kontrolleret af kyndig dyrlæge. (Bemærk: I kan få 15% af en af de dygtigste dyrlæger til papegøjer, ved at tilmelde jer vores klub).
Husk tålmodighed, rolig træning og kærlighed over for papegøjen, så kommer I langt.
Vi glæder os til at følge jer, og se jer igen.

Team Monkey World.

Super fint sted.

Vi var ude og hente nogle rigtig fine Koi karper idag og der er bare kanon god service og super hyggerligt i Monkey World . Dennis er super god til at hjælpe, forklare og priserne er gode ☺️

17 de maio de 2020

Hej Marie,
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for vores lille paradis falder i din smag.
Vi forsøger i Monkey World at skabe en helt bestemt atmosfærer omkring dyrene.
Vi har Danmarks billigste koi karper, og netop i år er de mindste str. nogle af de flotteste koi karper vi har produceret til dato.
Det betyder meget for os, at du har hygget dig og fået en god kvalitet med hjem til jeres nye havebassin.
Vi glæder os til at se jer igen :)
Venlig hilsen hele Team Monkey World

Gav gerne flere ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Gav gerne flere ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Fik god vejledning mht til fugleunger! Fik hjælp til selve bestillingen og 5 min efter var den sendt 😍
Det bliver ikke bedere!!!
Tusinde tak for hjælpen milena!!

5 de maio de 2020

Kære Alexander,
1.000 tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at du har fået en god vejledning og service.
Vi lader din ros gå videre til Milena :)

Helt igennem fantastisk personale

Helt igennem fantastisk personale. Tog sig god tid til at fortælle og forklare hvordan man gør sin nymfeparakit tam, min søn synes det var helt fantastisk 🙂 kan kun anbefales på det varmeste

3 de maio de 2020

Kære Albina,
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.
Når man træner eller arbejder med sine kæledyr-hobbydyr får man et helt andet forhold til dem.
Det er vigtigt for os at dyrene har/får et trygt og blivende hjem med kærlighed, så de ikke ender som en "vandrepokal"
Vi arbejder selv dagligt på at tæmme dyrene og deler gerne ud af vores erfaringer.
Held og lykke med jeres træning :)
Venlig hilsen Team Monkey World

Det BEDSTE sted...

Det BEDSTE sted...Her bliver dyrene prioriteret højt...og vælger du at købe dyr herfra bliver du prioriteret ligeså højt. Man er ikke et sekund i tvivl om at folkene omkring Monkey World ved en masse om de dyr de hver dag nusser om. Vi har personligt fået 1. Klasses service da vi købte to sugar gliders hos Monkey World. Dennis og Milena har hjulpet os helt utroligt. Milena har sendt os video om hvordan vi laver deres deres mad m.m. Hun har hjulpet med ALT fra råd og tips om indretning af bur til hvordan vi træner vores sugar gliders til at blive trygge ved os. Her en måned efter kan hun stadig finde på lige at skrive og spørge hvordan de har det......ægte kærlighed til dyr❤️

26 de abril de 2020

Tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, I roser personalets indsats, samt I føler, I har fået en god vejledning.
Det er meget vigtigt vores dyr kommer i de rigtige hænder fra start, da vi ser mange dyr andre steder ende i forkerte hænder, hvorefter de ender som "vandre pokaler"
Vi håber det går godt hos jer!
Tak for de fine billeder og videoer I har sendt, dem nyder vi meget.
Team Monkey World

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte wisbroek pellets til min papegøje, og de kom frem i løbet af to dage og ovenikøbet med en lille gave. Ville helt sikkert købe fra jer igen!

26 de abril de 2020

Hej Nour,
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi håber din parakit eller papegøje bliver glad for gaven og de nye lækre pellets.
Brug endelig anvisningen vi lagde til jer, så I kommer godt fra start med nyt fodder.
Vi glæder os til jeres næste bestilling ;)
Venligst hele Team Monkey World.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais