Jeg havde min papegøje Dora i pasning hos MonkeyWorld i sommeren juli 2025. Jeg har tidligere brugt stedet, hvor jeg fik tilsendt videoer og opdateringer, og havde en oplevelse af, at hun... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en fantastisk dag i Monkey World sammen med vores yngste barnebarn. Alle gik glade og tilfredse fra dyrene efter 4 timers besøg/hygge. Spændende og lærerigt. Tag selv mad med - så undgår man ven... Ver mais
Fantastisk dejlig dag med mit barnebarn på næsten 3 år hos jer ❤️ Meget nærværende personale som gav sig tid til både børn og voksne og viste dyr frem hvis man var interesseret i det. Dejligt at kunn... Ver mais
A empresa respondeu
Vores familie elsker monkey world. Man kommer SÅ tæt på dyrene og man kan se de har det godt. Ja-hele stedet ligner en gammel byggelegeplads. Men det gør bare oplevelsen sjov og unik. Hvis... Ver mais
Hej Jeg hedder Meichen, Jeg har overtaget Hillerød Mini Zoo/ tidligere Monkey World den 1/7 2023 Oplev energien i Hillerød Mini Zoo, hvor jeg tilbyder walk`n-talks, stress terapi, selvterapi med dyr og meget mere. Vores fantastiske dyr kan have en terapeutisk virkning på mennesker, som kan hjælpe hvis man har en svær periode. Du er som privat person, ligeledes velkommen til at besøge min park og komme helt tæt på dyr. Monkey World er et godt sted for børne familier. Hverdage kan anbefales hvis du gerne vil afstresse med dyrene (udenfor ferieperioder). Venlig hilsen Meichen
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk sted Elsker at komme tæt på dyrerne og der er altid god stemning og rigtig sødt personale! Kan varmt anbefale dem!
This is a busy place but nothing like what I expected after watching the programme in hospital, I found it very underwhelming, great for kids but the shop is full of comerical tak. Very little use to recycle
Downside
Appalling carpark considering the money taken
Poor comucation staff in the shop Appalling need training
blev bidt af en abe og fik herpes virkelig nederen oplevelse.
Skønt sted.
Dejligt at man kan komme tæt på dyrene. Super søde og venlige medarbejdere.
Alle pengene værd 👌
Rigtig hyggelig sted - venlig personale og rimelig priser. Vi havde 3,5 rare timer, hvor vi kom meget tæt på dyrene, som så ud til at have det godt. Kan kun anbefales - det er ikke sidste gang at vi kommer her.
Desværre er det ikke et sted jeg ønsker at genbesøge. Der lugtede dårligt (afføring og tis) Der var rotter i abeburene, muligvis som resultat af at der lå mad som var efterladt fra besøge gæster alle steder. Personalet så sure ud på trods af, at man smilede til dem og sagde hej. Mange af burene var tomme men det virkede også til at nogle af dyrene havde meget lidt plads. Det var meget primitivt, og på renden til faldefærdigt indrettet. Desværre en særdeles en skuffende og oplevelse og virker mere som en “pengemaskine” end noget andet. Der lå en legeplads tæt på som skreg på en ulykke, med gamle udslidte trampoliner som var decideret farlige at benytte. Kan ikke anbefales

Resposta da Hillerød Mini Zoo
Hyggeligt, hjertevarmt, finurlige og skægge beboere, og en oplevelse med usædvanlig tæt kontakt med dyrene ❤️
Monkey World er en mere intim og hyggelig dyrepark end andre zoologiske haver, og personalet er vidende og tager sig god tid til at tale med de besøgende.
Vi vender bestemt tilbage 😊
Virkelig hyggeligt sted! Vil anbefale at købe foderpakken. Det gør besøget helt fantastisk🤩 med den kan man selv gå hen og fylde op med frugt, grønt, foderpiller mv. fra en reol, hvor der står tydeligt beskrevet, hvad der er til hvilke dyr (et lille fif er, at tage et billede af skiltene, så i husker, hvad der kan gives til hvilke dyr). Vi var der uden for højsæson og der var godt med plads, så børnene kunne give dyrene mad.
Personalet var så søde og til stede. Det bærer præg af, at de selv har bygget burene osv, så det er ikke samme indtryk som F.eks. Zoo. Dermed ikke sagt at det skulle være værre. Man kan tydeligt fornemme, at dyrene har det virkelig godt.
Vi kommer bestemt tilbage 👌
Kan kun tilslutte mig de beskrivelser fra tidligere omkring at stedet er beskidt, dyrene virker overbelastet og gemmer sig.
Legepladsen er ikke egnet til andet end en villahave. Og heldigvis havde vi en hurtig bedstemor da vores 2 årige kom for tæt på stød hegnet.
Vi kommer aldrig til at anbefale dette sted til nogen og prisen er sat aaalt for højt.
Meget hyggelig lille oase der adskiller sig som den skal fra andre dyreparker.
Meget intimt og det bedste er selvfølgelig at man kan interagere med dyrene
Super god oplevelse! Der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene på en helt anden måde end i zoo. Hvis man køber en foder-pakke kan man fodre dyrene, med hvad der nu passer til de enkelte dyr- det instrueres man i. Der er jordegern, små aber i alle afskygninger, sølvræve, geder, skildpadder, slanger, diverse øgler, papegøjer, ugler, latterfugle, papagøjer osv.
Ungerne elsker det!
Konceptet er IKKE en komplet zoo med de mest eksotiske dyr, og der er ikke millioner af kroner til flotte, store bure. Alligevel er Monkey World lykkes med at skabe et super godt koncept, som mere end lever op til forventningerne.
Det er en rigtig godt sted med alle de søde dyre.
Der var alt for mange mennesker…, vi har købt billetter online…
Desværre de har ikke en begrænsning, hvor mange mennesker kan kom ind. Syntes det var alt for mange.
Aberne har de rigtig godt, men mennesker vil bare proppe dem med maden…
Et godt sted med søde dyrepasser.
Vil anbefalder 😊👍
Pros: lots of interesting animals to look at; possibility to feed them.
Contras: messy and chaotic; overcrowded; animals get way too much food from the visitors, and it does not seem to be particularly healthy; many sharp metal edges - quite dangerous for the kids.
Even though the animals were cute, it’s been a mixed experience, and unfortunately, we are not looking to coming back.
I skiver, at flere af dyrene kommer fra dårlige vilkår, og at det er en rescue-park. Det ville være rart med en beskrivelse af hvad dyrene kommer fra, og hvad de kommer til, og hvordan I tilgodeser deres behov. Det virker til at menneskets behov for at være tæt på dyrene er i centrum. Børnefamilier som synes at det er fantastisk - uden hensyntagen til dyrenes behov !
Jeg gik trist fra jeres sted med en klump i hjertet og en følelse af tristhed. Hvad der sidder i hjertet på mig er et egern der lå alene i et bur - måske 1 X 0.5 meter med en glasfacade ud mod folk. Er egernets habitus ikke at springe rundt i træer på afstand af mennesker ? Også jeres ræve på en naturgrund i en forholdsvis lille indhegning, som bestemt ikke minder om deres sædvanlige habitus - en ræv havde flere store sår og virkede stresset. Også papegøjer i mindre bure med få pinde. Dette kan ikke være dyrevelfærd. Besøget gjorde mig trist og vemodig.

Resposta da Hillerød Mini Zoo
Super god oplevelse.
Var der med datter og børnebørn.
Dyrene er utrolig tamme, så børn kan komme tæt på.
Skal der siges noget, kunne burene godt trænge til en makeover, ligesom jeg synes at der er alt for mange fisk i det store bassin, vandet er meget plumret, også ved svanerne.
Og lamanerne trængte til en klov beskæring.
Men et hyggeligt sted i alt sin enkelthed.
Et skønt sted, som er til for dyrene.
Masser af kroge og forskellige områder med forskellige dyr man kan interagere med og fodre. Søde og rare mennesker, som arbejder der.
Det er ikke Zoo med absurde priser og det er ikke gejlet helt vildt for folk med fine fornemmelser, og man skal respektere de regler, der er, for at beholde den frihed man får til at være sammen med dyrene på en helt anderledes måde end alm. Zoo.
Vi kommer igen!
God oplevelse med 2 årig
Vi nød at fodre fugle og kaniner, som også gerne lod sig nusse
Fantastisk dyrepark med mange spændende dyr og plads til at spise medbragt mad
Det var så første og sidste gang jeg besøgte denne park.
Pladsen var utrolig ufremkommelig. Bure var beskidte og lugtede forfærdelig.
En ara havde stort sår fyldt med fluer, hvor personale blev hidkaldt. Deres svar var de havde renset det med saltvand. Hvilke i mine øjne ikke er den rette behandling. Ræveunger med betændelse i øjnene og små bure hvor mulighed for bevægelse minimalt på nogle af dem.
Børn der jagtede dyrene for at komme først. Det er så ikke parkens skyld, men mangel på respekt for dyr.
Ved godt at ved køb af madskål går til et godt formål til unge med udfordring. Men måske de skulle bruge det til at forbedre forhold til de eksisterende dyr.
Parpegøjer som ikke har mulighed for en flyvetur og pkusket fjerdragt eller nogle med mangel på samme, en lemur med benskade hvor bagben vender helt forkert indad.
Hvis man læser de dårlige anmeldelser og er sippet for alt ikke-klinisk, eller tænker at ens sko har brug for asfalt for at se på dyr, så skal man vælge kbh zoo.
Monkey world er heeeeeelt nede på jorden og en kæmpe oplevelse for alle sanserne 😁
Ps:vores mødregruppe elsker stadig monkey world igennem de sidste mange år…
Vi var på stedet for 2 år siden og elskede det. Alligevel gik der 2 år før vi kom igen. Stedet er vokset voldsomt og er blevet en endnu bedre interaktiv rescue zoo hvor man kan komme i tæt kontakt med aber, papegøjer, geder, ræve, kænguruer og mange flere dyr. Stedet er mere primitivt end en Alm. ZOO, men det har sin charme med små gange og muligheder for at fodre og lære mere alle steder.
Og prisen holdes bevidst nede så de fleste kan være med.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.