Jeg havde min papegøje Dora i pasning hos MonkeyWorld i sommeren juli 2025. Jeg har tidligere brugt stedet, hvor jeg fik tilsendt videoer og opdateringer, og havde en oplevelse af, at hun... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en fantastisk dag i Monkey World sammen med vores yngste barnebarn. Alle gik glade og tilfredse fra dyrene efter 4 timers besøg/hygge. Spændende og lærerigt. Tag selv mad med - så undgår man ven... Ver mais
Fantastisk dejlig dag med mit barnebarn på næsten 3 år hos jer ❤️ Meget nærværende personale som gav sig tid til både børn og voksne og viste dyr frem hvis man var interesseret i det. Dejligt at kunn... Ver mais
A empresa respondeu
Vores familie elsker monkey world. Man kommer SÅ tæt på dyrene og man kan se de har det godt. Ja-hele stedet ligner en gammel byggelegeplads. Men det gør bare oplevelsen sjov og unik. Hvis... Ver mais
Hej Jeg hedder Meichen, Jeg har overtaget Hillerød Mini Zoo/ tidligere Monkey World den 1/7 2023 Oplev energien i Hillerød Mini Zoo, hvor jeg tilbyder walk`n-talks, stress terapi, selvterapi med dyr og meget mere. Vores fantastiske dyr kan have en terapeutisk virkning på mennesker, som kan hjælpe hvis man har en svær periode. Du er som privat person, ligeledes velkommen til at besøge min park og komme helt tæt på dyr. Monkey World er et godt sted for børne familier. Hverdage kan anbefales hvis du gerne vil afstresse med dyrene (udenfor ferieperioder). Venlig hilsen Meichen
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Første besøg nogensinde og bestemt ikke det sidste.
Tror det ender med et sæsonkort😉.
Så fint at man kan røre dyrene. Både børn og voksne var helt vilde med at fodre dyrene.
Personalet var utroligt imødekommende.
Prisen er helt fair, da det helt klart koster at drive sådan et sted.
Noget vi helt klart vil støtte op omkring😊.
Очень не понравилось место. Всё какое-то грязное, старое. Два прекрасных, чёрных лебедя, сидят в маленькой, грязной луже. Совы и попугаи в маленьких клетках 😡
Børnefødselsdagssucces :-)
Vi holdt en fællesfødselsdag for 23 børn i 0. klasse (og 6 voksne) hos Monkey World og det kan anbefales. Vi havde selv mad/drikke med, som vi spiste udenfor på nogle bænke og børnene synes det var et fantastisk sted. De fik lov til at holde en ugle, en slange og en øgle + der var masser af dyr man kunne kigge på/fodre og de kunne også håndfordre små aber. Kommunikationen inden var tung, for at få arrangementet på plads og toiletterne kunne godt klare en opfriskning, men det synes jeg ikke skal trække ned i den samlede bedømmelse :-). Personalet var superflinke og som sagt elskede børnene det.
Ville ikke lave en refundering efter jeg ikke længere havde brug for fuglepasning. siden at handelsbetingelser ikke var oplyst, da handelsbetingelser (knappen) ikke fungerede under køb har jeg ikke disse informationer, hvilket betyder min fortrydelsesret starter fra den dag jeg er oplyst. så jeg forventer en refundering af fulde beløb hurtigst muligt, anmeldelse vil ikke ændres før dette sker.
Jeg er villig til at tage dette et skridt videre
Skøn oplevelse! Man får lov at komme helt tæt på dyrene, og dem der arbejder der er så søde 😊 Kæmpe thumbs up! 👍
Fantastisk sted. Man kommer tæt på dyrene, og personalet er fantastisk søde. Kommer klart igen og kan stærkt anbefales 😊👍
Meget, meget sødt og opmærksomt personale, der gik stille og roligt rundt, og stod til rådighed. Dejlig oplevelse for både børn og voksne.
Helt klart et besøg værd! Vi har været der tre gange nu og kæmpe succes hver gang. Det kan klart anbefales at komme en hverdag, hvor der er lidt færre mennesker og man kan komme endnu tættere på dyrene, men uanset hvad super fedt! Dejligt at se pensionerede dyr og dyr der har haft en hård start på livet, kan få lov at hygge sig her og samtidig støtter man nogle vigtige projekter med børn og unge når man køber foderpakke. Nogle steder kan man godt se det er en park der stadig er under opbygning, men personligt synes jeg det er fedt at kunne se parken udvikle sig, selvom det betyder at alt ikke står snor lige:)
Fin park med søde dyr.
Men ikke et sted vi ville komme igen.
Det virker ikke helt færdigt og måske lidt for mast sammen.
God ide med foderskålen. Men vi kunne ikke komme af med vores da de aber der var, nok havde fået for meget.
Så lidt spild af penge for os.
Hyggeligt sted og søde dyr.
Men absolut ikke et sted for autister og sansemæssige udfordrende børn
God oplevelse og dejligt personale.
Helt sikkert et besøg værd.
Hyggelig "alternativ" park med super imødekommende personale. Her var mulighed for at børnene kunne komme helt tæt på adskillige dyr, der var en tur ude af buret. Personalet var meget opsøgende og gjorde meget for at gøre det til en god oplevelse.
Det eneste, der trak ned er prisen på besøget. Det er lidt i den dyre ende for en familie på 4 personer og en foderpakke oveni.
Vil dog bestemt overveje at besøge parken igen til sommer på et besøg til Sjælland.
Our granddaughter loves this place, made many memories.
Dette sted bør alle besøge. Den vildeste oplevelse. Aberne kravler på en, man fodrer dem med hånden, helt utroligt. Papegøje på armen, slanger i hånden, og personalet er de sødeste i verdenen. Dette sted er magisk. Min søn var i 7 himmel da aberne sad på hans hoved og skuldre. Der kommer vi igen. Tak for oplevelsen
Mega søde medarbejdere de har derinde. Nu er det lidt tid siden jeg bestilte lidt forskelligt til mine gøjer, men ville lige smide en anmeldelse alligevel. Jeg var i tvivl med noget med forsendelsen så sendte en sms til et nr og fik svar med det samme fra en rigtig sød Michael og min pakke kom præcis som den skulle. Fik også en rigtig sød gave med i forsendelsen, en lille prøve af noget pollen som mine fugle i øvrigt elskede! Dejligt med vitaminer til dem! Og en anden ting så kan jeg virkelig fra bunden af mit hjerte kun rose ejeren af dette sted.. Jeg var selv en ung udsat pige engang, der fik muligheden for at arbejde med dyr, jeg ved personligt hvor meget han genopbygger de her menneskers selvtillid og giver dem noget virkelig smukt at stå op og leve for hver dag. Det virkelig noget helt igennem fantastisk arbejde du laver M. B både med dyrene og menneskerne. Glæder mig virkelig til dagen kommer hvor jeg kan rejse fra Århus over og besøge jeres lille skønne sted og alle jeres smukke fugle. Håber i kan holde åbent altid. Kan kun sende ris og ros herfra ❤️❤️
Vi havde en fantastisk dag i Monkey World. Her kan man komme helt tæt på dyrene. Man må fodre dem med mad, der kan købes på stedet.
Dejlig, rolig atmosfære.
Her kan børnene komme helt ned i gear, og nyde dyrene. Tamrindaber og små jordegern kravlede på os.. Er du nogensinde blevet slikket på kinden af et flyveegern...
Vi kælede med en lille bitte ugle, holdt en slange, papegøjer satte sig i vores hår..
Vi brugte knap 3 timer på dette skønne sted, og vi kommer igen!
Min datter og jeg har været her en del gange og har kun varme anbefalelser til at besøge stedet! Selve stedet indbyder til ro og afslapning. Er særdeles vild med trope zoo’en hvor man kan nyde et øjeblik i lyden af vand, aber, fugle og skildpadder der popper ned i vandet. Ren afstressning og afslapning i et miljø hvor dyrene bliver passet på, området justeres hele tiden og ikke mindst muligheden for at Komme tæt på dyrene 🤩
Jeg har tidligere besøgt Monkey World. Men det kommer ikke til at ske igen.
Desværre er jeg blevet gjort opmærksom, at Dennis Ry, tidligere dømt kriminel der har BRÆNDT sit havecenter ned, og slået forsvarsløse dyr ihjel er initiativ tager for stedet.
Jeg vil fraråde alle, at besøge stedet.
Søg efter "Koicenter brændt ned i Gilleleje" på google.
Første besøg til @monkeyworld.dk var fantastisk 😍😍 Man kan købe foder ved indgangen, og få lov til at fodre dyr, samt røre ved dyrerne, selv holde dem 🙈😍 Man kan holde en slange, aber, egern og kaniner 🥰 Der er geder, papegøjer, fugle, skuldpadder og andre søde dyr. En kæmpe oplevelse for pigerne og os voksne ❤️ Pigerne fik endda gratis slushice hvilket bare var prikket over i'et 😁 Personalet er de sødeste mennesker som sørger for den bedste oplevelse, og selv når man er lidt bange, så får man da bare sin egen personlige bodyguard som hjælper én med at overvinde sin frygt 👌❤️ EN KÆMPE ANBEFALING HERFRA!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.