Hillerød Mini Zoo Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde min papegøje Dora i pasning hos MonkeyWorld i sommeren juli 2025. Jeg har tidligere brugt stedet, hvor jeg fik tilsendt videoer og opdateringer, og havde en oplevelse af, at hun... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en fantastisk dag i Monkey World sammen med vores yngste barnebarn. Alle gik glade og tilfredse fra dyrene efter 4 timers besøg/hygge. Spændende og lærerigt. Tag selv mad med - så undgår man ven... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dejlig dag med mit barnebarn på næsten 3 år hos jer ❤️ Meget nærværende personale som gav sig tid til både børn og voksne og viste dyr frem hvis man var interesseret i det. Dejligt at kunn... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores familie elsker monkey world. Man kommer SÅ tæt på dyrene og man kan se de har det godt. Ja-hele stedet ligner en gammel byggelegeplads. Men det gør bare oplevelsen sjov og unik. Hvis... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Parques para Animais
  2. Pet Shop

Escrito pela empresa

Hej Jeg hedder Meichen, Jeg har overtaget Hillerød Mini Zoo/ tidligere Monkey World den 1/7 2023 Oplev energien i Hillerød Mini Zoo, hvor jeg tilbyder walk`n-talks, stress terapi, selvterapi med dyr og meget mere. Vores fantastiske dyr kan have en terapeutisk virkning på mennesker, som kan hjælpe hvis man har en svær periode. Du er som privat person, ligeledes velkommen til at besøge min park og komme helt tæt på dyr. Monkey World er et godt sted for børne familier. Hverdage kan anbefales hvis du gerne vil afstresse med dyrene (udenfor ferieperioder). Venlig hilsen Meichen

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det fedeste sted for dyr og mennesker.

Det fedeste sted for dyr og mennesker.
Havde hørt om stedet fra andre, og det må jeg sige, det er da så lækkert et sted..
Dyrene er da så tilfredse med deres omgivelser og de stor trives, hvor var det fedt at se og alle var meget opmærksomme på at dyrene kun fik maden fra stedet. Det er absolut ikke sidste gang vi var der, der var så mange dejlige dyr, sødt personale og ting/legeplads/hoppepude til børn.
Stod det til min søn, skulle vi være der hver dag..

17 de abril de 2022

Nul stjerner!

Nul stjerner!
Vil ikke anbefale nogen om at fået passet eller støtte dette sted, fuglene(papegøjerne) så ikke til at trives godt der, de fleste havde plukket sig selv og manglede negle osv. der var kun frø i skålene og ingen pellets (som papegøjer skal have) og de redingsfugle som var i de bur derinde var skålene helt beskidte og med fulgelort i.
Bare selve stedet ligner en losseplads.

10 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker simpelthen det her sted

Elsker simpelthen det her sted. Skønneste mennesker som bare elsker dyr og som forstår hvor meget dyr kan hjælpe børn og voksne der har det svært 👌🏼❤️ Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Vi kommer snart igen 🙏🏼 Tak for jer ❤️

29 de março de 2022

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted. Jeg fortrød mit besøg gevaldigt, og kommer der aldrig igen. Jeg vil heller aldrig nogensinde anbefale stedet for andre, derimod kun advare andre mod stedet.

Fuglene havde det forfærdeligt. Rigtig mange af fuglene havde plukket sig selv tydeligvis pga. mistrivsel og manglende omsorg og kærlighed. Derudover havde over 70% af fuglene mistet mindst 3 negle. Så synd altså. Ikke nok med det, havde fuglene hverken rent vand eller mad, der var afføring i skålen med vand hos mange af fuglene. Og der var simpelthen så ulækkert og uhygiejnisk.

Jeg blev uheldigvis bidt af en amazone papegøje. Jeg blev bidt rigtig dybt, og min finger blødte helt vildt, og har fortsat smerter i fingeren her efter en uges tid. Jeg fortæller det til ejeren af stedet, og han siger “jeg gætter på det er papegøjen i hjørnet, den har også været ude efter en anden kvinde tidligere i dag”, jeg blev helt forbløffet, og kan slet ikke forstå, at der ingen steder står, at man skal være opmærksom på at de kan bide. Jeg har selv en ara, og ved hvilken tilgang man skal have til papegøjer, men dette kom bag på mig. De skilter ikke med noget, derimod kan man købe en lille skål foder for 125 kr., hvilket er helt ude i hampen.

Jeg kan slet ikke forstå alle de gode anmeldelser stedet har fået, så jeg tager hjem derfra og søger lidt videre på nettet omkring stedet, og finder ud af at ejeren tidligere har påsat brand til et anlæg fuld med eksotiske fugle og aber, som døde under branden, dette gjorde han, da han håbede på at modtage 6,3 millioner kroner i forsikring, hvilket selvfølgelig ikke skete.

Grunden til jeg tog derop, var for at se stedet an hvis jeg skulle have passet min papegøje, men det kommer aldrig til at ske. Jeg var så påvirket resten af dagen. Forfærdelig og chokerende oplevelse.

22 de março de 2022
logotipo da Hillerød Mini Zoo

Resposta da Hillerød Mini Zoo

Kære Jasmin,
Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse, med vores skønne dyr.

Måske du ikke har sat dig ind i hvilken butik jeg driver.

Vi arbejder med borgere der har det svært som du støtter ved at købe foder. Faktisk går den støtte til børn der ingen mor og far har, som trænger til oplevelser.
Vi tager imod rednings fugle, som har levet et meget hårdt liv. Flere har ingen fjer, nogle har mister et ben, deres negle m.m. Fuglene kommer her for at få en god lang pension, i selskab med andre dyr. Vi arbejder med dyrene dagligt, så dyrene kan bruges til alternativ terapi, for borgere der har det svært.
Alle dyr får rent vand og mad dagligt, nogle tilbydes endda flere gange dagligt. Om personale havde nået det inden du kom, kan jeg ikke vide.

Alt personale informere omkring fodring, når du ankommer: Der fortælles at du skal være særlig opmærksom når du fodre, og passe på dine fingre. Har du en ara, som kan bide ca. 30 gange hårdere end en voksen person, tænker jeg du ved en del om papegøjer og ikke stikker fingrene ind til dem.
Mht. de sidst tilkommende redningsdyr, som du er blevet bidt af, er der opsat flere skilte på ca. 30x25cm. så du netop passer ekstra i det område.
Det er redningsfugle der endnu ikke er tæmmet og klar på større anlæg.

Fortsat dejlig dag
Kærlig hilsen Danni Nielsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et helt igennem fantastisk sted

Et helt igennem fantastisk sted, hvor personalet er så søde, imødekommende og tale et sprog ungerne forstår, har man spørgsmål er de nemme at finde og giver sig rigtig god tid til at besvare disse. Dyrene har det helt igennem fantastisk, de er trygge ved mennesker, og det er de jo kun hvis de har fået en masse kærlighed og god pleje🙏
Kan kun anbefales, vi bor i Næstved men vi køre gerne turen mange gange for at besøge dem og deres helt fantastiske sted.
1000 tak for en kæmpe stor og skøn oplevelse.

14 de fevereiro de 2022

Pellets til papegøjer

Jeg har flere gang forsøgt at skifte mit papegøjefoder fra frø til pellets - uden held. Gennem tiden har jeg prøvet lidt af hvert, men da jeg faldt over Monkey World udvalg af foder, gav jeg forsøget endnu en chance. Derfor bestilte jeg en pose i fredags og allerede mandag dukkede pakken op. Og mine papegøjer er bare helt vilde med deres nye foder. Ikke bare leverer Monkey World fremragende produkter, men de har uden tvivl Danmarks bedste kundeservice.

20 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi køber alt foder til vores sugar…

Vi køber alt foder til vores sugar glider hos monkeyworld, de er hurtige med levering og det er hyggeligt med små beskeder eller gaver til vores dyr i pakken. Kan kun anbefales herfra

26 de setembro de 2021

Dejligt sted

Monkey World er et dejligt sted og man kan mærke på de folk der er der at de virkelig holder af deres dyr.
Kan kun anbefales 😊

12 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kæmpe anbefaling fra mig.

Et sted, hvor man oplever en stor kærlighed for dyr.
Sjældent har jeg mødt en person der tager sig så kærligt af dyrene, og samtidig gør utroligt meget for at give børn og familier en super oplevelse, nemlig at være helt tæt på og håndfodre mange af dyrene.
En kæmpe anbefaling fra mig.

5 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter ellers overvejende gode…

Efter ellers overvejende gode oplevelser med jeres webshop og ejer D R, som kom og afleverede min ordre privat, har jeg fundet en politi rapport, hvor man kan læse, at denne ejer er tidligere dømt i en meget grim sag, og jeg føler mig meget vred over, at selv samme ejer overhovedet kan få lov at drive virksomhed eller på nogen måde have med dyr at gøre. Tænk at sætte ild til eget anlæg, hvor flere eksotiske dyr omkom.
I øvrigt er der tidligere blevet handlet flittigt med Sugar Gliders og andre dyr direkte fra hjemmesiden. Dette påstår ejeren nu, aldrig har fundet sted og at man i hvert fald ikke kan købe dyr hos ham. Dette er direkte løgn og det bør undersøges om hans forretningsmetoder overhovedet hænger sammen..

2 de agosto de 2021

Hej Folkens

Hej
Jeg havde et par problemer med mine to grå jako'r.
Et: De ville ikke spise pellets som er så sundt for dem.
De kastede så meget med dem at de fløj rundt i stuen.
Jeg kontaktede team Monkey world som sagde at jeg skulle knuse nogen pellets og blande dem med frugtsaft... Ingen virkning... Men de kan godt lide "fredagsslik". Så jeg lavede en vælling og blandede knust pellets i. Nu spiser de pellets.
To: Vores han Poppe vil ikke gerne ind i buret igen... Men takket være jellycups som er en lækkerbisken han ikke kan stå for, får vi ham ind i buret igen.
Alt i alt takket være team Monkey world og deres produkter har vi nogle sunde og glade papegøjer.
Venlig hilsen Poppe og Aura.

27 de julho de 2021

Rigtig hyggelig dag

Rigtig hyggelig dag, vi følte os som de eneste i parken, fordi vi fik så fin og personlig formidling af både ejer og de unge hjælpere.
At dagen så sluttede med en tur i badesøen, gjorde absolut ikke oplevelsen mindre dårlig.

Vil helt sikkert anbefale stedet til andre, det er drønhyggelig!!!

24 de julho de 2021

Simpelthen et fantastisk sted

Simpelthen et fantastisk sted, så søde dyr og medarbejdere. Det er en oplevelse for livet, og vi vender helt sikkert tilbage igen og igen og igen....... så fedt at fodre de skønne aber og papegøjer, det vil jeg leve højt på til vi snart ses igen. I fortjener langt flere stjerner end det er muligt at give. Tak for oplevelsen.
Kæmpe anbefaling herfra.

16 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais