Monsterwatches Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levert op tijd maar communicatie zou beter kunnen.Ik heb verschillende bestellingen bij Rob gedaan en weet je dat het goed komt. Laatst een horloge besteld waar de band schakels van kunststof zijn e... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op zondag horloge besteld. Helaas zonder orderbevestiging of iets dergelijks. Dag later gemaild met de vraag of alles wel goed doorgekomen was. Dag later reactie vanuit Rob dat het horloge al... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Horloge was snel verzonden en aangekomen, echter aftersales is geen enkele sprake van. Mijn bezel klikt niet erg lekker, daar een vriendelijk mailtje over gestuurd met de vraag of dit een defect w... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

54 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I ordered a watch on October 6

I ordered a watch on October 6, 2023. But the watch has not been shipped yet. He does not respond to emails or Instagram messages. How can I reach him? I started to feel uneasy. Can you help me?

6 de outubro de 2023

Seiko snxs79

I ordered a Seiko snxs79 with a fluted bezel and double dome clear ar sapphire crystal.

It's a beautiful looking watch with no faults or flaws and I am extremely happy with it.

It arrived in the UK quite promptly too.

Would definitely recommend Rob @monsterwatches.

12 de setembro de 2023

Super service

Voor mijn Seiko een saffier glas besteld. kreeg de dag erna een telefoontje met de vraag welk saffier het precies moest zijn. Hij heeft echt verstand van zaken. Heeft het horloge goed afgeregeld en het saffier netjes geplaatst.
Ook heeft hij geadviseerd om een keramische bezel te plaatsen omdat de mijne bekrast was. Voor een klein prijsje heb ik nu haast een nieuw horloge! Super service!

17 de agosto de 2023

Goeie ervaring

Ondanks slechte reviews, zelf een prettige ervaring met Monsterwatches. Op zondag een seiko besteld met een verzoek om het glas te vervangen voor saffierglas en een nieuwe achterdeksel te monteren. Kreeg een mailtje dat het specifieke glas die ik wilde niet meer op voorraad was en dat ik of kon wachten of gratis een ander duurder type glas te monteren. Voor de laatste optie gekozen en op donderdag kwam het horloge binnen. Communicatie mag verder wel iets beter, namelijk nooit een bevestiging van de bestelling binnen gekregen. Hou rekening dat dit niet het sterkste punt is van monsterwatches en heb wat geduld, je horloge komt wel binnen!

26 de junho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service, correcte levering

Op 6 mei 2023 heb ik een horloge besteld bij Monsterwatches.

Na 2 weken en 2 mails omtrent de levering van mijn horloge had ik mijn horloge nog steeds niet. Niet heel erg, maar beantwoord op z'n minst mijn e-mails!

Na 3 weken dan eindelijk mijn pakketje gehad, alles was in orde. Het horloge werkt en ik kreeg er een gratis leren bandje bij.

Maar waar ik me het aller ergste aan stoor is het volgende. Ik heb toen ik mijn bestelling plaatste €8,50 verzendkosten betaald. Dat vond ik een beetje vervelend maar het was op dat moment niet anders. Vervolgens krijg ik een brief van PostNL dat mijn pakket (waar ik de verzendkosten al voor betaald had aan Monsterwatches!) geen postzegels had. Vervolgens nog een keer verzendkosten moeten betalen en weer geen gehoor van Monsterwatches om dit op te lossen.

TLDR: De service zeer slecht, geen antwoord op mail, 2 keer verzendkosten betalen en een maand wachten op je levering. Pakket wel netjes ontvangen met de juiste inhoud.

6 de maio de 2023

Kapot horloge, slechte afhandeling

Het begon goed, mooi horloge gekocht op de beurs. Echt blij mee! Alleen stopte het horloge al vrij snel met lopen. Het is een automatisch horloge, maar na gebruik bouwde het geen reserve op. Het was gelijk leeg. Contact gehad, ik mocht ‘m opsturen. Netjes teruggekregen; alles zou opgelost zijn. Helaas werkte het nog niet. Dit keer duurde het vanuit mijn kant lang om het horloge opnieuw op te sturen. Dit vanwege ziekte. Dus ik nam buiten de garantie contact op… ik kon ‘m weer opsturen het zou opgelost worden. Ik kreeg het horloge terug en het probleem is dus nog steeds hetzelfde. Na de 2de keer geef ik snel aan dat het horloge weer stopt met lopen. Ik krijg snel antwoord dat er een nieuw uurwerk in moet. Maaarrr voordat ik vastzit aan kosten en dergelijke, vraag ik aan hem wat de vervolgstappen zijn. Stuur ik ‘m naar hem op en word het kosteloos in orde gemaakt of gaan we het anders aanpakken? Vanaf 28 maart 3 contactpogingen gedaan. 1 in maart, 1 in april en 1 in mei. Nog niks gehoord. Ik geef het 2 sterren, omdat hij voorheen wel makkelijk was met het opsturen(ondanks ik nooit een werkend horloge heb gekregen dus het niet echt mijn schuld is). Alleen dat hij nu niet meer reageert en dat m’n horloge nooit goed heeft gewerkt is heel vervelend en zonde van m’n geld.

28 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top quality replacement parts!

Ordered a replacement sapphire for a Seiko I am reconditioning along with a fluted bezel, what can I say?

The clarity of the crystal is perfect, the barely perceivable hue of the anti reflective coating is fantastic and really brings the watch face to life, making the colour of the face vivid and vibrant.

The replacement Bezel is wonderfully made and I would say a better fit than the original Seiko bezel. It is a very tight fit and required a bit of muscle in my crystal press but once seated fits perfectly, if not better than the original.

Great value for money, very happy with my purchases and has really brought my watch back to life.

Cannot recommend this guy enough!

25 de março de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

weinig contact met klant.

Betaald op 24 januari, tot hedendaags nog steeds niks binnen. Mails erover geschreven welke geen reactie hebben gegeven.

Nu net 1 dag na het schrijven van deze review krijg ik een mail binnen over dat mijn pakket is verzonden. Weliswaar is contact met de klant op een 0 gebleven maar ik kan geruststellen dat monsterwatches geen scam is.

14 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit meer een horloge van Monsterwatches

In juli 2022 2 horloges besteld. Na ontvangst bleek een horloge beschadigd te zijn. Dit horloge is een modificatie en Rob moet dus van deze beschadiging hebben geweten. Na hierover diverse vriendelijke mails te hebben gestuurd blijft een reactie van Rob uit. Kennelijk kiest hij ervoor snel te cashen. Als de klant vervolgens een probleem heeft met zijn product laat hij niets meer van zich horen. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Absoluut geen aanrader. Voor het kleine prijsverschil met de reguliere handel loop ik het risico niet meer en koop mijn horloges voortaan in de winkel.

12 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I bought a watch at the start of…

I bought a watch at the start of January 2022, about a week later it arrived; it had no box but was well packed and with all the (warranty) papers filled.

I also made a mistake while filling the shipping address only to realize later after paying. I contact via email to fix it, and got a response in around 15 minutes.

3 de fevereiro de 2022

Top service

Top service. Al meerdere horloges gekocht en elke keer prima in orde. Deze week een reparatie uit laten voeren, ook zeer tevreden. Bij terugkomst zat er een mooie nato bij!

14 de novembro de 2020

Snelle reparatie!

Horloge opgestuurd omdat er een klein defect aan was. Binnen een week gerepareerd teruggekregen incluisief een nieuwe Nato horlogeband!
Top!!

8 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 horloges hier besteld, nooit meer!!!

2 horloges hier besteld, beide defect aangekomen en daarna geen antwoord meer van de Rob. Deze dan maar opgestuurd naar Seiko nederland waar ze eens naar gekeken hebben en terug hebben opgestuurd zonder enige herstelling te hebben gedaan integendeel. Wees gewaarschuwd en betaal liever een tienje meer voor een horloge waar de rotor lager niet helemaal stuk is of corosie op het binnenwerk. Zo'n verkopers moeten ze er dringend uit halen!!!

2 de novembro de 2020

Esta empresa é sua?