Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter min moster havde købt en masse lækre strømer Måtte jeg også prøve, jeg elsker uld og bruger uldsweaters næsten hver dag. Jeg bestilte Lange uldstrømper, nem bestilling, hurtig modtagelse og st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige modtaget de skønneste lange uldsokker og en rigtig fin hue. Altid flotte sager fra Monte. Elsker at man samtidig støtter de fantastiske kvinder i Montenegro

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lille unik firmakoncept med helt original håndlavet hjemmestrik af helt naturlig uld uden at mikse med “plastic” garn. Jeg ville ønske at duft af ægte uld var bevaret. Det var desværre overdøv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig ekspedition gjorde mig på 28 timer til lykkelig ejer af den ultimativ varmeste sweater, jeg nogensinde har ejet. At den er håndlavet giver en ekstra fin dimension. Eneste aber dabei er, at m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em lã
  2. Fabricante de Carpetes
  3. Loja de Roupas
  4. Loja de roupas de inverno
  5. Loja de fios

Escrito pela empresa

Vi laver økologiske håndlavede produkter af 100% rent uld. Vi har startet et samarbejde op med kvinder i Montenegro, hvor de strikker vores design med uld fra deres egne farme. På denne måde støtter vi et lokalt samfund med kvindelige strikkere, der nu har en indkomst, de før ikke havde. I 2020 nåede vi op på 150 kvinder! Tak for støtten - vi fortsætter eventyret! Bedste hilsner Zana Labovic Indehaver

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakken kom i løbet af et par…

Pakken kom i løbet af et par dage,hvilket jeg syntes er rart.

1 de dezembro de 2025

Hej Marianne,

Tak for dit digitale besøg <3
Tusinde tak for de fire stjerner og de pæne ord! Og ikke mindst tak fordi du vælger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3
Glædelig Jul :)

Hej Nadia,

Tak for dit digitale besøg <3
Tusinde tak for de fem stjerner, din flotte anbefaling og de pæne ord! Og ikke mindst tak fordi du vælger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3

Skønt garn

Skønt garn. Hurtig og sikker levering 👍

17 de outubro de 2024

Hej Karen,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lille unik firmakoncept med helt…

Jeg ville ønske at duft af ægte uld var bevaret. Det var desværre overdøvet med en ret stærk kunstig duft.

Købte en vest, som giver så meget naturlig varme om overkroppen. Rigtig høj og smuk strikke kvalitet helt til alle detaljer.
Armhuller kunne godt være lidt større for min skyld.

6 de outubro de 2024

Hej ene,

Tak for dit digitale besøg <3
Duften kommer fra vores mange lavendelposer vi har på lageret, som hænger rundt omkring i lokalet. Det skulle gerne aftage hvis du sætter ulden i fryseren over natten eller hænger den udenfor i frost. Måske det tager et par omgange :)

Tusinde tak for de mange stjerner, din flotte anbefaling og de pæne ord! Og ikke mindst tak fordi du vælger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet og service

Dårlig kvalitet og service.

19 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Hej L.R.
Jeg beklager din dårlige oplevelse. Jeg har prøvet at finde din ordre i systemet, men kan desværre ikke finde den baseret på disse initialer: L.R.
Send gerne en mail til info@montehome.dk så jeg kan hjælpe dig :)

Flot kundeservice

Flot kundeservice, svare inden for få dage og har meget flotte service betingelser.

10 de março de 2024

Hej Astrid,
Tusinde tak for de fem stjerner og de pæne ord!
Ønsker dig en dejlig dag :)
www.montehome.dk

Godt og hurtigt.

Dejlig cardigan, hurtigt leveret.

10 de março de 2024

Resposta de Montehome

Hej Klaus, Vi takker for købet og en dejlig anmeldelse! Må du have en solrig dag :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt i alt en skuffende oplevelse

Alt i alt en skuffende oplevelse. Selvom produktet ankom til tiden, levede kvaliteten ikke op til forventningerne. Dårligt håndværk og dårlige materialer efterlod mig med en følelse af fortrydelse over mit køb.

20 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Sigrid.
Jeg beklager din dårlige oplevelse :( Lad mig vide hvis vi kan hjælpe?

Kvalitetsvarer.

25 de janeiro de 2024

Hej Marita,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre sokker og hurtig levering

Lækre sokker, der bliver ved med at sidde godt på foden uden at blive for løse.
Hurtig og upåklagelig levering.

6 de novembro de 2023

Hej Camilla,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode sutsko der passer perfekt til den…

Gode sutsko der passer perfekt til den beskrivelse der er på hjemmesiden. Jeg er tilfreds med dem og nu må vi se hvor længe de holder.
Kan klart anbefales. Vær obs på at de er lille i størrelsen

18 de outubro de 2023

Hej Irina,
Tusinde tak din flotte anbefaling og de pæne ord! Og ikke mindst tak fordi du vælger at handle hos mig og kvinderne på www.montehome.dk <3
Sutskoene skal gerne forme sig efter dine fødder og holde i lang tid - Hvis der er noget mht. størrelsen, så endelig skriv på mail, så kigger vi på det :)
Rigtig god weekend :*

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint men super irriterende at blive…

Fint men super irriterende at blive spammet med mails om at anmelde😡

25 de agosto de 2023

Resposta de Montehome

Har lige en update på denne: Jeg har fået opdateret indstillingerne til ikke at sende så ofte, som deres automatiske indstillinger er sat til - Endnu Engang TAK for at påminde mig om dette, da jeg slet ikke havde tænkt at dette skete så ofte! <3

Hej Anne-Mette,
Tak for denne anmeldelse, da jeg ikke vidste at trustpilot sendte dette ud så ofte.
Må lige se hvordan jeg får nedjusteret dette :O

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend med varme fusser :D
Zana
Ejer af Monte Home

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og imødekommende ved byt af trøje

Sød og imødekommende ved byt af trøje. Trøjen er virkelig dejlig.

2 de maio de 2023

Hej Sussie,

Tak for dit besøg og søde væsen <3

Kvaliteten er i top.

Nemt og overskueligt køb.
Hurtig og pålidelig levering.
Kvaliteten er i top.
Jeg handler helt sikkert her igen

30 de abril de 2023

Hej Christian,

PS - Da vi kun havde et eksemplar af Dusty Green, så er du er den eneste i Danmark der pt har Savo Cardigan i Dusty Green! <3 Et rent unikum :D

Dejligt strik

Dejligt strik. Er behageligt at have på. Har slidt en bluse og sokker op. Har købt en mere. Kan ikke undvære den dejlige sweater. Hurtig levering til postkasse.

16 de março de 2023

Hej Annelise,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er nogle lækre varer i har og lavet…

Det er nogle lækre varer i har og lavet på en god og menneskelig måde, med respekt for naturen.

16 de março de 2023

Hej Pernille,
ALTID med naturen in mente! Uden naturen er vi ingenting <3
Kh. Zana

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais