Veja o que dizem as avaliações
Świetna obsługa klienta. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
Wszystkie zamówione produkty przyszły zgodne z opisem. Bardzo dobra jakoś. Polecam.
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
Polecam serdecznie "Montespace„
Polecam serdecznie "Montespace„
Super miło, sympatycznie , skutecznie
Bardzo dobre podejście do klienta
Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam. Szybko i sprawnie
Wszystko bylo w porzadku bede tu wracal…
Wszystko bylo w porzadku bede tu wracal polecam bardzo Artur
Nie mam zastrzeżeń
Nie mam zastrzeżeń. Wszystko ok i będę wracał
Dobry stosunek jakości do ceny
Dobry stosunek jakości do ceny. Ogólnie jestem zadowolony. Mogę polecić!
Świetna firma i ludzie 😄 Zlecenie…
Świetna firma i ludzie 😄 Zlecenie wykonane na czas i w pełni profesjonalnie ku mojemu zaskoczeniu . Skorzystam jeszcze z usług i serdecznie polecam 😁
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie, wykonanie z dbałością o każdy szczegół! Widać że nie tylko fach w ręku ale i pasja to w tej firmie motto.
Jestem zadowolona z
Zdecydowałam się na Montespace po dłuższym porównywaniu różnych firm i mam raczej pozytywne odczucia po całej realizacji. Zamawiałam niewielki dom modułowy i zależało mi głównie na funkcjonalności oraz prostym projekcie. Na początku miałam sporo pytań, ale dostałam konkretne odpowiedzi, co było dla mnie ważne.
Sam proces przebiegł w porządku – były drobne rzeczy do doprecyzowania po drodze, ale finalnie wszystko zostało ogarnięte. Dom jest taki, jak ustalaliśmy – dobrze doświetlony, wygodny i estetyczny. Na ten moment mieszka mi się w nim naprawdę dobrze, więc mogę polecić, szczególnie jeśli ktoś rozważa takie rozwiązanie po raz pierwszy.
Zakupiłem płytki kilka miesięcy temu
Zakupiłem płytki kilka miesięcy temu, postanowiłem wypisać teraz opinie z wiadomych względów. Jak najbardziej polecam tą firmę. Jakość zdumiewająca, cena jak i szybka realizacja zamówienia. Polecam jak najbardziej.
Bardzo polecam usługi
Bardzo polecam usługi. Wszystko sprawnie oraz profesjonalnie.
Firma zgodnie wykonała usługę
Firma zgodnie wykonała usługę. Zostały wzięte pod uwagę wszystkie moje sugestie. Projekt wykonany na miarę moich oczekiwań. Warto się zapoznać z ofertą.
Zamówiliśmy domek rekreacyjny na…
Zamówiliśmy domek rekreacyjny na weekendowe wyjazdy i to była świetna decyzja. Projekt nowoczesny, minimalistyczny, idealnie wpasował się w otoczenie lasu. Transport i montaż przebiegły sprawnie, a ekipa była bardzo profesjonalna. Dom wygląda dokładnie tak jak na wizualizacjach.
Zdecydowałam się na panele montażowe i…
Zdecydowałam się na panele montażowe i nigdy bym nie przypuściła, że zakładanie ich może być tak łatwe, a zarazem przyjemne. Panele są świetnej jakości.
Właściciel za pośrednictwem różnych…
Właściciel za pośrednictwem różnych sklepów sprzedaje Chiński badziew, odradzam, produkty są podrabiane (o ile docierają, moje zamówienie nawet nie dotarło, kasa przepadła). Na fb są grupy z oszukanymi klientami, można prześledzić poczynania właścicieli, te pozytywne opinie wyglądają fake, a moje negatywne opinie na imnych portalach znikają.
3xS Super
3xS Super, Szybko, Sympatycznie. Szybki czas realizacji, doświadczenie połączony z dobra obsługa klienta daje pełen profesjonalizm. Polecam 100%.
Wszystko przebiegło sprawnie
Wszystko przebiegło sprawnie. Naprawde polecam. Jakosc pierwsza klasa.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.