moonbird Avaliações 809

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

It helps our daughter a little, who is experiencing some falling asleep trouble. Quality is good, looks are definitely nice for a kid. Price is quite high I think and it is a bit annoying that you ne... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

It’s a good product . Definitely makes it easier to keep Up a practice. A little expensive for what it is and it could do with an off switch in my opinion as it tends to come on in your pocket runni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The Moonbuddy has been great for my daughter who uses it to calm down if upset or if something is bothering her. I can see her physically relax as she goes through a breath cycle, sometimes I think... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik mijn Moonbird dagelijks. In mijn drukke job ben ik vaak overprikkeld. 12 minuutjes per dag hartcoherentie en dus bewust ademen brengen me tot rust. Een ademcoach werkt voor mij veel b... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de saúde mental
  2. Serviço de Comércio Eletrônico
  3. Centro de meditação

Sobre moonbird

Personalised breathing coach to help you achieve a desired state of mind:
  • let go of stress
  • help with sleeping problems
  • help with anxiety

809 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben supertevreden van de moonbird

ik ben supertevreden van de moonbird. Het is.een mijn maatje om in slaap te vallen. Ik gebruik het ook in stresvolle situaties om in slaap te vallen. De app biedt vele mogelijkheden en houdt alles goed bij

23 de julho de 2025

Resposta da moonbird

BEdankt voor de leuke review!

Werkt prima

Fijn apparaatje, helpt zeker om de ademhaling in de gaten te houden zonder daar constant mee bezig te zijn

22 de julho de 2025

Bedankt voor de review!

Zeer tevreden van mijn Moonbird

Zeer tevreden van mijn Moonbird. Kreeg ook zonder problemen een USB-A - oplaadkabel omdat een USB-C in mijn geval minder praktisch is. Prima service!

11 de julho de 2025

Resposta da moonbird

We nemen de feedback mee!

Goed na service verkoop

Goede na service verkoop. Super product, mijn dochter slaapt sneller en geruster in.
Vorige ademtechnieken hielpen niet, deze wel... topproduct!

18 de julho de 2025

Resposta da moonbird

Wauw! Wat leuk om te lezen!

Moonbuddy

Mien; 10 jaar: Het helpt me om rustig te worden en ik neem het zelfs mee op kamp. Het ontwerp is heel schattig en zacht. De batterij gaat lang mee.

15 de julho de 2025

Resposta da moonbird

Dit is geweldig om te lezen, groetjes van het hele team!

Kalm- sereen- rustgevend-zen 🩵

De Moonbird helpt me om rustig te worden- rust te vinden. Het leidt je door je ademhaling aan te passen en zo je hart te volgen. Het hele gezin heeft het al uitgetest. Onze zoon om in slaap te geraken, onze dochter om in stresssituaties te kalmeren. Een aanrader!!

15 de julho de 2025

Resposta da moonbird

Het doet ons plezier om te lezen dat we de hele familie konden helpen !

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn hulpmiddel ten tijde van stress

Ik bestelde mijn moonbird ten tijde van een enorme stress-piek op het werk. Het inslapen ging toen heel moeilijk. Ik gebruikte hem dus aanvankelijk voor saconds, om in te slapen én dat hielp me! Nadien ben ik het toestel ook overdag beginnen gebruiken, als ik voelde dat ik veel spanning ervaarde.
Het toestel past goed in de hand en voelt aangenaam aan. De app is heel gebruiksvriendelijk. De mensen achter het bedrijf zijn zeer behulpzaam en hielpen me bij de start goed mee op weg.
Het enige dat ik nog niet onder de knie gekregen heb is om hem zonder de app te laten starten.
Ik zou dit toestel zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een manier om op een gezonde manier aan stressregulatie te doen.

12 de julho de 2025

Resposta da moonbird

Zonder de app starten: kijk even in de instellingen of de "reismodus" nog opstaat. Deze verhelpt dat hij aanspringt in je zak of tas.

I love this product

I love this product. It’s helped me so much in regulating my breathing. It’s made a notable impact on my stress levels. Would highly recommend

12 de julho de 2025

Thank you so much!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede ervaring met de moonbird en service!

Ik ben echt super tevreden over mijn moonbird! Ik vind het een geweldig product, het heeft mij al heel veel geholpen, en je leert je eigen lichaam ook beter kennen op deze manier.
De klantenservice verdient ook zeker de volle 5 sterren! Moest ik er meer kunnen geven zou ik het zeker doen!
Zeker een aanrader aan iedereen!

6 de julho de 2025

Hulp in de nacht

Als ik in de nacht niet meer kan slapen, helpt de moonbird mijn gedachten niet op de loop te laten gaan, en daarmee weer te kunnen gaan slapen.

29 de junho de 2025

Well made and relaxing

I like my moonbird, it's relaxing just holding it but most importantly it's a practical cue for me to focus on my breath, something I've struggled with in the past. It's become part of my mediation routine each morning.

23 de junho de 2025

mijn Moonbird-maatje 🌕🪽

Mijn Moonbird is sinds 2021 nog steeds het mooiste onverwachte cadeau dat ik ooit kreeg 🌕🪽 Het is sindsdien mijn maatje tijdens ademhalingssessies.
De steun van iets fysieks dat je ademhaling voelbaar begeleidt maakt de ademhalingssessies, zelfs op moeilijke momenten, makkelijk en moeiteloos.

23 de junho de 2025

Goede ritme!

Dank zij de Moonbird heb ik eindelijk het goede ritme van mijn ademhaling gevonden. Dank u wel Moonbird!

17 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Te veel lawaai

Ik heb de moonbird gekocht om beter in te slapen. Het toestel is echter behoorlijk lawaaierig als er geen achtergrond geluiden zijn. Niet alleen ik maar zelfs mijn partner ervaart het als storend.
Na 2 maanden gebruik heb ik ook de indruk dat de beweging een stuk minder is dan in het begin.
Ik vind het dus veel te duur voor wat je ervoor krijgt.

7 de junho de 2025

Resposta da moonbird

Zou je even contact willen opnemen met onze helpdesk? We bekijken elk geval persoonlijk en staan altijd klaar om te helpen, zeker als er iets mis blijkt te zijn, uiteraard ook binnen de garantie. We zijn steeds bereikbaar op hello@moonbird.life

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een kleine tool met grote impact

Ik gebruik de Moonbird zowel in mijn logopedische praktijk als privé, en ben erg fan. Het helpt cliënten – kinderen én volwassenen – om rust te vinden via ademhaling. Vooral de voelbare begeleiding maakt het heel toegankelijk, zelfs voor kinderen die moeilijk tot ontspanning komen.

In de praktijk merk ik dat het een fijne ondersteuning is bij spanningsregulatie en prikkelverwerking. Een eenvoudige, maar krachtige tool die ik met plezier blijf inzetten.

6 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over mijn…

Ik ben heel tevreden over mijn moonbird. Erg gemakkelijk in gebruik en ook al gebruik ik hem niet elke avond, ik merk wel duidelijk dat ik rustiger wordt als ik hem gebruikt heb.
De keuze tussen wel of niet audio is ook handig.

4 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

both product and support are incredible…

both product and support are incredible !
I’m used to the Moonbird since a few years and this product really helped me, I really can’t sleep without it ! The support service is incredibly kind and effective, loving the product as much as the idea to give credit to a small business like this

3 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super support om ademhaling te beheersen in stressvolle momenten

Mijn Moonbird gaat al enkele jaren mee en blijft een fantastisch product. Ik gebruik hem vooral in stressvolle periodes gezien ik snel merk dat mijn ademhaling dan veel stokkiger/meer paniekerig is. Ik neem ‘m ‘s avonds mee in bed, kies de gewenste lengte en adem mee op een guided meditation. De batterij gaat lang mee, ideaal om ook vb op vakantie mee te nemen.

3 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.