Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Airfryer frikandel van mora gegeten. Was eerst teleurgesteld over de afmeting. Ongeveer een derde van een normale frikandel, maar was uiteindelijk een geluk want ze zijn echt niet te vr.t.n. Uitsch... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kort geleden een kalfslroket gekocht en gegeten van Mora. Ooit jaren geleden ook een onaangename verrassing in de saté gevonden maar helemaal vergeten dus kreeg een soort déjà vu. Want er zat een 6cm... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Loaded topping, het smaakt zoals het er uit ziet, als kattenkots. Bah wat een smerig spul, 2 varianten geprobeerd om het een kans te geven maar bah. Zo de vuilnisbak omgekieperd zo ranzig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nieuw produkt uitgeprobeerd: Kipsaté kroketten voor in de Oven/Airfryer, in de oven bereid volgens instructies. Afgezien van de korst, die taai bleef, smaakte de vulling ontzettend zoet. Eén kroket bl... Ver mais

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

102 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De mora empanadas pulled chicken.

De mora empanadas pulled chicken.. wat zit daarin joh. Heel misschien een minimale hoeveelheid pulled chicken, maar voor de rest een hoop blubberige drab. Kom op mora dat kan toch veel beter. Het deeg was lekker, goed op smaak en knapperig, klaargemaakt in de airfryer 10 minuten op 200 graden. Overall, niet voor herhaling vatbaar.

10 de junho de 2024

Mora rundvleeskroketten??

Mora rundvleeskroketten??? Het is een melige ragout.. de stukjes rundvlees zijn ver te zoeken... daarnaast zijn de kroketten ook een stuk kleiner geworden..zware teleurstelling. Wij kopen geen MORA producten meer...

6 de maio de 2024

Mora

Mora, empanadas.
Een 1 is al veel, spicy beef? Waar dan.
Empanda, 50% LUCHT. Zoeken naar de beef. Niet gevonden. En nee het gaat niet om de verpakking. Het is er niet, op dat ene stukje na, noem het vlees. Heel snel je klant anders voorlichten. Gelukkig een 50% coupon gehad, maar bagger blijft het. En niet vragen naar codes etcetera. Het is superslecht, ga je schamen als mora. En nee, geen behoefte aan de domme reactie van mora.

3 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte producten.Een doos gekocht van…

Slechte producten.Een doos gekocht van 52 stuks met een mix van fricandel bami kipstukje en bitterballen. Echter in kleine letters staat vermeld dat het er gewicht verkocht word dus het aantal 52 c.a is. Echter het gewicht was 260 gram minder alsmede de aantallen geen 52 maar slechts 44 stukjes. en nu de verhouding slechts 2 stuks fricandel 30 stuks kipstukjes, een soort puree, verder bitterballen met enkel een roux geen vlees of groente te bekennen en dit geld ook voor de zogenaamde bamistukjes, een kleffe pasta zonder ook maar een enkele groente of iets het is alleen pasta op smaak gemaakt en vooral zeer zout. en veel omhulsel in de vorm van paneermeel. kortom ruim 6 euro weggegooid geld het is een schande dat in nederland dit verkocht mag worden als snacks. Tevens is het bijna onmogelijk mora te bereiken want na een volledig ingevuld klachtenformulier word erom duistere reden het formulier niet ontvangen ik heb het formulier wel tien keer gecheckt en verzonden ook telefonisch is mora niet te bereiken. een schande/het lijkt erop dat het bewust word gedaan mora heeft geen zin in klachten. Maar ik geef niet op ik heb alle gegevens in handen en zonodig zal ik alle media aanwenden om mora ter verantwoording te roepen waarom zij klachten niet serieus nemen en de consument bedonderen.

27 de abril de 2024

ORIGINALS MMMIX PACK

ORIGINALS MMMIX PACK
Viandel kleiner en niet meer krokant zeer slechte kwaliteit kwa smaak ook.
Kipcorn gaat maar je naait me de oor aan door kleiner te maken.
Mexicano nog niet geprobeert, dus kan nog een extra reactie komen.

24 de abril de 2024

Mora nooit meer

Net kip sate van Mora gegeten, oftewel twee happen van genomen en weggegooid! Wie dit kookt, heeft blijkbaar hekel aan koken en ontbreekt het belangrijkste, de smaakpapillen. Ik koop nooit zulke ingevroren gerechten, nou dit was na heel lange tijd weer mijn laatste aankoop! Bah wat een smerig troep!

9 de fevereiro de 2024

Viel dat even tegen

Met hoge verwachting maar is geprobeerd
Erg vet deeg eromheen waar totaal geen smaak aan zit en slecht gevuld met 90% saus en zoeken naar de kip, of deze was er letterlijk uitgetrokken

1 de fevereiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Empanada pulled chicken met 'nada' kip

Het lijkt wel een pizzabroodje, deze empanada 'pulled chicken' van Mora. Hij is dan ook gevuld met pizzasaus. De kip lijkt te zijn gevlogen, wij hebben er in ieder geval niks (nada) van aangetroffen. En dus ook niet geproefd. Of je kunt spreken over een'gezonde snack' is trouwens niet duidelijk. De broodjes lieten een behoorlijke laag olie achter in de airfryer.

3 de fevereiro de 2024

rauw

Aangezien ik voor dit product waar ik een klacht over heb niet kon reviewen op trustpilot maar dit toch wel wil doen. Doe ik het maar op deze manier. Aangezien het om hetzelfde merk gaat. Ik was Mora kipsate pinda saus aan het eten die je moet opwarmen in de magnetron. En er zaten gewoon ongare stukken kip in! Los van het feit dat dit heel erg goor is. Is dit ook gevaarlijk voor je gezondheid! 1-ster review dus!

26 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De Mozzarella cheese bites zijn echt…

De Mozzarella cheese bites zijn echt afgrijselijk. Wat ze er ingestopt hebben mag de buurman weten. Volgens mij hebben ze gewoon kauwgom van de muur afgehaald en er een flauw laagje paneermeel om heen gedaan.
Overigens moesten ze er ook langer in dan wat er op de verpakking staat.

14 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mora in synoniem voor slechte kwaliteit…

Mora in synoniem voor slechte kwaliteit voor een hoge prijs.
Dit bedrijf heeft alleen Euro tekens voor ogen.
Alle producten zijn ver beneden elk peil.
En het beste er aan… ze hebben er schijt aan.
Mensen, koop de Mekka Food produkten, deze zijn duizenden keren beter dan mora, zelfs als ze meer kosten.
Een ieder die voor Mora werkt zal zich niet herkennen in de producten, jammer.

9 de novembro de 2023

Picanto's en frikandellen gekocht

Picanto's en frikandellen gekocht. Wat een teleurstelling. Weet niet wat er veranderd is, maar de structuur lijkt op gemalen babyvoeding en er zit totaal geen smaak aan. Enkeltje vuilnisbak en ik zal niets meer van Mora kopen. Duur en het geld niet waard.

1 de outubro de 2023

Waar is de kip ?

De pulled chicken empanadas gekocht.. zijn vrij klein . De empanadas zelf waren vrij redelijk en krokant maar de vulling was een smurrie met weinig smaak en flinters doodgekookte kip. Idee is wel goed maar aub verder ontwikkelen met een betere vulling

22 de setembro de 2023

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters, jullie zijn markt leiders, maar bedriegen jullie klanten. Ik ben argentijn, en als je deze empanadas aan argentijnen laat proeven, dan moet je hard wegrennen, geloof mij maar !!!!

20 de setembro de 2023

de kwaliteit is matig

De kwaliteit die wordt aangeprezen door Cora lijkt nergens op, een laag vet die achterbijft op de ovenplaat gaat volgens mij ten koste van de kwaliteit en Paul kan blij zijn dat Cora het woord doet in reclame

27 de junho de 2023

Empanadas cheesy salsa

Empanadas cheesy salsa gekocht. Ik maak de verpakking open en dacht, wel erg klein voor die prijs. (2 stuks)
Klaargemaakt in de airfryer en werd goed knapperig.
De smaak viel erg tegen…eigenlijk zat er weinig smaak aan.
Toen ik mijn airfryer schoon ging maken zat er onderin een hele laag dik wit vet.
Hier schrok ik wel van, naast smakeloos zijn deze empanadas ook nog eens erg vet.

17 de abril de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.