Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een cadeaukaart van mijn werkgever ontvangen die ik via dit bedrijf mocht uitgeven. De bon was goed voor 600 punten met de waarde van €60. Ik vond de site al minder uitgebelried want de troe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit van de geleverde fietstassen, na 1 maand al kapot en niet te zwaar beladen. OK, vijf sterren erbij, prima klantenservice, had mijn werkgever die maar, probleem opgelost hopelijk gas... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Buiten de vraag: Ik vind het concept helemaal niets. Ik wil gewoon iets inmijn handen, persoonlijk. Dit is erg anoniem Mijn ervaring: Hetgeen ik had uitgezocht stond op de website als 'niet voorradig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Brindes
  2. Organização de Eventos e Cerimonial
  3. Atacado

More Than Gifts is een leverancier van duurzame geschenken als kerstpakketten en relatiegeschenken. De kerst-, en relatiegeschenken onderscheiden zich door hun MVO en duurzaam karakter.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

313 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeer zwaar teleurstellend 😡

Ik vond de site al minder uitgebelried want de troep daar zoals ene tostiapparaat etc was al heel duur dan in een reguliere winkel. Dus dacht ik koop producten van Rituals. Op de foto leken die op een gerot doos wat we gewend zijn in een winkel, maar minder waar. Ik schrok een hoedje toe ik de kleine tubes zag. Het gaat om die kleine monstertjes wat je krijgt bij een parfumerie zaak als je ene parfum koopt. Dus More than gifts verdient een koude douche van mij.

16 de março de 2026

Waardeloze website

Waardeloze website. Ik had een kaart van 25 Euro gekregen van werkgever. Geprobeerd om te wisselen voor decathlon bon maar je kunt er alleen maar achterlijke rommel voor kopen. Het wordt echt tijd dat onze overheid dit soort sjoemel bedrijven eens verbiedt.

21 de janeiro de 2026

Waardeloos

Waardeloos, bestel een bol.com kaart. Krijg decathlon en kan niet ruilen.Krijg je een keer iets van je werkgever, kan het zo de prullenbak in. Watmij betreft nooit meer met deze site

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik kocht een fashion kaart

ik kocht een fashion kaart , niks ontvangen ik heb ze zo vak gemaild geen antwoord je kan ze ook niet bellen je krijgt ai mail antwoordt terug, die niks kan.

3 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice

In eerste instantie geen fijne ervaring. Vanuit werkgever de mogelijkheid gekregen om geschenken uit te zoeken. Bestelling definitief gemaakt. In het verstuurde pakket blijkt echter niet alles aanwezig te zijn. More Than Gifts heeft dit echter keurig opgelost!

27 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al dagen op mijn digitale cadeaukaart.

Ik wacht al dagen op mijn digitale cadeaukaart. Hoort dezelfde dag in je mail binnen te komen. Het contactformulier volledig en juist ingevuld, die geeft een foutmelding met verzenden: er is een fout opgetreden, het formulier is nog niet verzonden.
Digitale assistentie herkent mijn vraag niet.
Een telefoonnummer is er niet.
Kortom geen idee hoe ik mijn gekozen cadeaukaart van €45 ga ontvangen.

20 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En waar blijft het goede kado?

Een totaal verkeerd kado ontvangen. Gemeld bij more than gifts en je krijgt een mail terug dat je het kado retourneren kan met pakbons etc. Kortom lastig en veel doen zonder ook maar enige toezegging dat het gevraagde kado na retourneren alsnog komt. Waardeloos.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

waardeloze site, bestelknop doet niks

waardeloze site
Bestellen lukt simpelweg niet, de site reageert niet op de bestelknop.
Helpdesk is ook onbereikbaar, als je belt wordt na het doorkiezen simpelweg de verbinding verbroken.
Uren bezig voor een simpel kerstgeschenk van mijn werk en nog niet gelukt.....

24 de janeiro de 2025

Hi Antoon,

Vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren bij het bestellen. Kun je ons een e-mail sturen op helpdesk@morethangifts.nl zodat we je kunnen helpen? We lossen dit probleem graag voor je op! Wij kunnen dan achter de schermen kijken wat er fout is gegaan en zullen bij je terugkomen met een oplossing.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blijven zeggen heb geduld….

Had een giftcard besteld. Krijg elke keer een standaard bericht: “heb nog even geduld hij komt er spoedig aan.” Nou ik geloof er weinig van. Elke keer ook de tekst: “is een systeemfout bij de leverancier.” Die computerfout duurt dan al 5 weken….. Gok dat het bedrijf, wat enkel giftcard verstuurd voor jullie, al failliet is als je zolang problemen hebt met het versturen van een giftcard. Klacht ook neergelegd bij mijn werk alwaar ik deze “waardering” van heb gekregen. Hoop volgend jaar maar op een ander bedrijf die de waarderingen gaat regelen.

22 de janeiro de 2025

Hi Casper,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie en vinden het vervelend dat dit zo lang duurt. We zijn afhankelijk van de leverancier en hoewel een giftcard wat vertraging kan hebben, krijgt iedereen zoals beloofd hun giftcard. Kan je ons een mail sturen op helpdesk@morethangifts.nl, dan kijken we graag mee naar een oplossing.

Bestellingen wordt niet geleverd

Op 10 dec 2024 bestelling van 2 produkten geplaatst. Tot op de dag van vandaag 7 januari 2025 (4 weken verder) niets mogen ontvangen. Diverse telefoontje, e-mails aan gewaagd maar zonder resultaat. Jammer.

7 de janeiro de 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Door een voorraadfout is uw bestelling helaas niet tijdig verzonden en bleek één van de pakketten niet meer leverbaar. Inmiddels hebben wij dit opgelost door een alternatief pakket, met hetzelfde hoofdgeschenk en een hogere waarde, naar u op te sturen, zoals ook aangegeven in het mailcontact.

De pakketten zijn inmiddels onderweg en wij hopen dat ze snel bij u arriveren. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen dat u alsnog kunt genieten van uw geschenken.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Moeizaam, maar gelukt

In eerdere review hieronder aangegeven dat ik ben opgelicht door More than Gifts.
Na diverse mails over-en-weer heeft more than Gifts een en ander inmiddels rechtgezet. Jammer dat deze inspanningen nodig waren, maar eind goed, al goed.

11 de dezembro de 2024

Beste Eric,

Dank voor uw bericht.

Ik heb helaas in onze helpdesk-mail geen mail ontvangen gekoppeld aan uw achternaam. Zou u mij kunnen aangeven vanuit welke naam er gemaild is of met welk mailadres ik contact kan opnemen?

Wij willen het zo snel mogelijk voor u oplossen, alleen hebben wij hier wel even contact met u over nodig om de nodige informatie te ontvangen.

Ik hoor het graag even van u!

Slechte webshop

In 1e instantie kwam mijn kerstgeschenk niet aan, pas na 1 week, hierover contact gehad met "morethangifts ". Vraagt de medewerkster om een ordernummer, uitgelegd dat ik dit niet heb, dat begreep ze niet, nogmaals uitgelegd dat ik niets had besteld, dat het kerstgeschenk niet is aangekomen. Uiteindelijk ontvangen, 2 cadeaukaarten besteld, ik krijg er maar 1, kun je er weer achteraan, ik vind dit waardeloos, al die tijd die je ermee kwijt bent. Tijdens het bestelproces werd ik er wel 10 uitgegooid, steeds weer opnieuw moeten inloggen, kortom heel vervelend, ik zou deze webshop zeker niet aanbevelen!

13 de dezembro de 2024

Beste Carol,

Dank voor uw bericht.

Allereerst vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de gang van zaken.

Ik ben even in de zaak gedoken en ik snap de miscommunicatie tussen u en mijn collega, aangezien wij onder kerstgeschenk verstaan dat er al een bestelling is geplaatst. Uiteraard kan een miscommunicatie gebeuren.

Ik zie dat u wel inmiddels de giftcards heeft ontvangen en dat de juiste bon nogmaals verzonden is een dag na uw bericht in onze helpdesk.

Wat betreft de webshop herkennen wij ons niet in dit probleem. Dit is de eerste melding die wij krijgen dit jaar dat u er meerdere keren uitgegooid bent. Ik heb dit neergelegd bij onze ICT voor als het vaker voorkomt.

We hopen dat we u alsnog blij hebben gemaakt met uw cadeaukaarten en wensen u namens heel team More Than Gifts vrolijke dagen toe!

beperkte keuze

de keuze werd steeds verder beperkt, de gekozen opties waren niet meer beschikbaar, het administratieve proces werd steeds lastiger

5 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wou sushi bestellen bij de sushi…

Ik wou sushi bestellen bij de sushi team maar de kaar hebben ze niet accepteerd, dat was voor mij telursteling

1 de abril de 2024

Beste Hüseyin Biricik,

Wat vervelend dat u niet kon bestellen bij de gewenste sushi tent. Wij zien dat u de diner cadeaukaart heeft besteld. U kunt de deelnemende restaurants op vinden op https://www.diner-cadeau.nl/restaurant-overzicht.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De plant komt totaal niet overeen met…

De plant komt totaal niet overeen met de foto. Pachira aquatica zou een gevlochten stam hebben, helaas is dit helemaal niet het geval. 6 stengels zijn aan elkaar gebonden d.m.v. een touw.
Bezorging bij de buren, zonder bericht over de bezorging en ook vooraf niet wanneer ik de plant kon verwachten.

15 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bloem en plant kadobon besteld

Ik heb bloem en plant kadobon besteld.
Bestelnummer ; ORD-412456
Maar niks ontvangen. Geen idee wat er aan de hand is.

24 de março de 2024

Beste Roos,

De giftcard die u heeft besteld wordt rechtstreeks verzonden vanuit onze leverancier. Ik heb in het systeem gekeken en zie dat de giftcard verzonden is naar r.zegers@amsterdam.nl op 24 januari 2024.

Mogelijk is hij eerder in uw SPAM/ongewenste mailbox terecht gekomen.

Zojuist heb ik de leverancier gevraagd hem opnieuw te sturen naar bovenstaand benoemde mailadres. Zou u de SPAM/ongewenste mailbox de komende dagen ook willen controleren?

Mocht hij daar niet in terecht komen, dan horen we graag opnieuw. En anders veel plezier ermee!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.