Beste Mevr. Jaqueline Govende, U heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van een zacht matras. Op meerdere matrassen uitgeprobeerd. Ook geslaagd voor een mooi ledikant + 2 nachtkastjes... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ruime keuze w.b. bed-ombouw, matrassen en instelbare bodems, die persoonlijk afgesteld kunnen worden. We zijn goed geholpen; er was ruime tijd en aandacht om tot een goede keuze te kunnen komen.
Detalhes da empresa
- Loja de Camas
- Loja de Roupas de Cama
- Loja de Móveis para Quartos
- Fabricante de Armários
- Loja de Armários
- Loja de artigos para cama, mesa e banho
Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.
Informações de contato
Holanda
- morgana.nl
Respondeu a 71% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Beste Mevr Jaqueline
Beste Mevr. Jaqueline Govende,
U heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van een zacht matras.
Op meerdere matrassen uitgeprobeerd. Ook geslaagd voor een mooi ledikant + 2 nachtkastjes en een bijpassende kast.
Vriendelijke groeten van,
Mevr Valk Witteman
Ergosleep Leiderdorp
Vandaag bij Ergosleep in Leiderdorp geweest. Daar werden op een zeer vriendelijke manier geholpen door Ronald. Zijn uitleg van alle door ons gewenste producten was duidelijk en hij kwam op ons zeer kundig over. Wat ons ook heel goed beviel was het maken van een rapport over onze slaaphouding en hoe hij uitlegde welke producten daar het beste bij past. Voor ons dit alles aanleiding over te gaan tot aanschaf van een compleet bed met alle toebehoren.

Nieuw matras
Wij waren al een poos zoekende na een goed matras. Ik heb nog al veel rug en nek problemen en dan is goed liggen en slapen erg belangrijk. Na een zoektocht kwamen bij Morgana ( nu Ergosleep) in Utrecht terecht. We zijn daar uitstekend geholpen door Anne. Ik ben nog een paar keer terug geweest omdat ik pijn kreeg in mijn heupen. Opnieuw een test gedaan en matras aangepast. En we slapen nu heerlijk op een goed persoonlijk ingesteld matras! Dank jullie wel voor de fijne en professionele service!

Kwaliteit op maat

Top service
Super prettige service. We voelde ons vanaf het begin meteen heel welkom.

Heel fijn gehopen door Riekie
Heel fijn gehopen door Riekie, kundig advies en nam alle tijd voor je. Verdiepte je in je persoonlijke situatie.

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Wij gingen naar Ergosleep Breda om een…
Wij gingen naar Ergosleep Breda om een bed te bestellen. Wij werden zeer deskundig en vlot geholpen. Ergosleep heeft verassend veel mogelijkheden om een bed opmaat en naar je persoonlijke wensen te kiezen.

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!!
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!!

Morgana Leiderdorp
Wederom heel goed geholpen
Goed advies en prima service !

Ergosleep boxspring
We hebben in dec 2024 onze Ergosleep boxspring ontvangen. Wat een heerlijk bed, uitgerust wakker worden, geen gleuf tussen de matrassen (we hebben wel een rits erbij gedaan) maar ze schuiven ook niet en ook geen kuil in t midden. We zijn supergoed geholpen met de metingen en het advies voor welke boxspring en matras erbij kan. Wij raden deze bedden aan aan iedereen die voor een goede nachtrust gaat.

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Zeer tevreden ook over de service!
Enkele maanden geleden hebben wij onze nieuwe boxspringcombinatie ontvangen nadat we erg vriendelijk zijn geholpen in de winkel in Alexandrium (Rotterdam).
Vandaag heeft een medewerkster van de winkel ons gebeld met de vraag hoe de boxspringcombinatie ons bevalt. Het bevalt ons prima maar we hadden een klein minpuntje. De splittopper schuift een beetje van het bed af. De medewerkster heeft direct aangeboden om kosteloos een antislipmatje naar ons op te sturen. Het zal ons niet verbazen dat de medewerkster ons na verloop van tijd weer zal bellen of het probleem is verholpen. We zijn erg tevreden over de hulp in de winkel en de service nadat de boxspringcombinatie is geleverd!

Hele fijne ontvangst door Miranda Corona
Hele fijne ontvangst, open vragen , geen gedwongen sfeer.

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Ergosleep / Morgana een beste beddenwinkel.
Heb december 2025 een boxspring bij Morgana/ Ergosleep Arena Amsterdam gekocht. Het bed wat ik wilde zien bleek er niet te staan, maar verkoper Ruben wees mij op andere vergelijkbare bedden. Ruben liet ons de slaaptest doen, daarna gingen wij matrassen testen die voor ons geschikt moesten zijn. Ondanks de slaaptest, vonden wij de aanbevolen matrassen niet lekker liggen. Ruben sleepte onvermoeibaar matrassen aan om uit te proberen en wij kozen twee fijn liggende matrassen. Echter na twee weken op de nieuwe matras te hebben geslapen vond ik die toch te zacht. Na een prettig telefoongesprek met de klantenservice, had ik de afspraak om het matras om te kunnen ruilen voor een stevige variant. Wat een goede service!

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
It was a nice experience
It was a nice experience! Stuff was super helpful and explained everything very well

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Bij Morgana Utrecht zijn wij uitstekend…
Bij Morgana Utrecht zijn wij uitstekend geholpen door Michel bij het kiezen van twee matrassen. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig en eerlijk advies. Dankzij hem hebben we matrassen gevonden die perfect bij ons passen. Zeker aan te raden!

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Goede ervaring en lekker bed.
Wij hebben ons bed sinds juni 2025 en slapen er nog steeds heerlijk op. Het comfort is echt top en we zijn er erg blij mee.
Er was een keer een probleem met één van de elektrische spiralen, maar dat is uitstekend opgelost door Morgana Ergosleep. Wat we vooral erg waardeerden, is dat zij zelf meerdere keren contact met ons hebben opgenomen om te zorgen dat alles goed werd afgehandeld. Omdat wij het druk hadden, was het heel prettig dat zij zo betrokken bleven totdat het volledig was opgelost.
Kortom: een fijn bed én een service die echt meedenkt met de klant. Zeker een aanrader.

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Niet opdringerig.
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Niet opdringerig.
Wij gingen ons oriënteren voor een nieuw bed.
Kwamen de winkel binnen in Utrecht en werden gelijk heel vriendelijk ontvangen. Bij binnenkomst zagen wij al gelijk een mooi bed staan. Wij hebben de aangeboden slaaptest positief ondergaan en hier goede uitleg over gehad met betrekking op het aanschaffen van bedbodems, matrassen en kussens.
Onder het genot van een bakkie koffie ons nieuwe bed aangeschaft. Kan niet wachten op de levering. (In overleg kan je de week van levering doorgeven).

Resposta de Morgana Nederland & Ergosleep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.