Deze jas maakt aankleden zoveel makkelijker. Zelfs als ik haast heb trek ik hem aan en zie ik er meteen verzorgd uit. De kleur is precies zoals op de foto’s, misschien in het daglicht zelfs nog mooier... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben normaal gesproken best onzeker over de pasvorm van jassen omdat ik tussen twee maten in zit, maar deze zit prachtig. Hij volgt mijn figuur op een zachte manier en ik kan er nog steeds een dikke... Ver mais
De kleur was precies zoals op de fotos en eerlijk gezegd in het daglicht zelfs nog mooier. Het geeft me zon verzorgde uitstraling zonder dat het geforceerd voelt. Ik heb hem al gestyled met een sjaal... Ver mais
Vest besteld maar kreeg waardeloze troep. Zou mijn geld terugkrijgen na retourzending. Dus retour gezonden. Op 2/11/2025 is het bij de Chinese douane gearriveerd, op 4/11/2025 hebben die aan Moriva ee... Ver mais
Detalhes da empresa
Moriva is een online boetiek gespecialiseerd in modieuze dameskleding en luxueuze collecties. Wij bieden verzorgde kwaliteit/ gratis verzending/30 dagen retourrecht en een klantgerichte service. Bij Moriva staat jouw stijl én tevredenheid centraal.
Informações de contato
Holanda
- info@moriva.nl
- moriva.nl
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pak besteld en helaas na weken…
Pak besteld en helaas na weken afwachting niet ontvangen. Na een aantal keer mail contact gaan ze het nu netjes afhandelen.
Erg goede service, bedankt.
Teddyjas besteld en betaald wel…
Teddyjas besteld en betaald wel ontvangen maar is van zeer slechte kwaliteit en totaal niet zoals ze laten zien op hun site totaal geen jas zou het nog niet als ochtendjas dragen retour zenden is ook een probleem moet naar China en op eigen kosten .voel me echt belazerd door dit bedrijf

Jas besteld
Jas besteld, zeer slechte en goedkope kwaliteit. Voel me echt belazerd. Reageert niet op mail! Ik heb al gemaild naar jullie?

Resposta de Moriva.nl
Arnaque!J ai commandé un blouson gris et j ai…
J ai commandé un blouson gris et j ai reçu une autre couleur.
J envoie des mails de retour et on me dit de le retourner en Chine!!!!!! 75 euros de frais de retours!!!!!!!.
Une grosse arnaque, j exige mon remboursement avec une adresse correcte !!!!!!!!
HONTEUX.

Jas besteld
Jas besteld, twee plekken gescheurd, kan ik korting krijgen of product opsturen naar China. KOOP HIER NIETS! Wat een k bedrijf, en dat je hier wil werken, slecht!

Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit, komt niet overeen met de foto. En retour , wordt niet direct in 1 oogopslag op de site aangegeven dat dit naar China moet. Dat zie je pas als je doorklinkt naar het retourformulier. Het bedrijf lijkt Nederlands vanwege moriva.nl>> kortom misleiding
NAV reactie, er is al meerdere mail contact geweest hierover en tot een correcte klantvriendelijke oplossing komen we niet, heb nu de zaak neergelegd bij een jurist.

ZEER SLECHT!!!
ZEER SLECHT!!!! temu qualiteit voor veel geld. Komt totaal niet overeen met de kleur op de website! retourneren kost je dan ook nog is 88euro. GEK!!! bedrijf is dus niet nederlands maar gewoon chinese rommel. Zelfde artikelen vind je bij temu voor minder dan de helft. Helaas te laat achter gekomen.
Hopelijk komen ze met een gepaste tegemoetkoming

Favoriet van mijn collectie
Dit is meteen mijn favoriete jas geworden! Hij zit supercomfortabel, ziet er trendy uit en matcht bijna met al mijn outfits. Ik draag hem bijna elke dag.

Goede communicatie
Ze zijn goed in de communicatie en reageren goed op de mail.
Wat ik al meer lees ben ik ook de mist in gegaan door te denken dat ik met een Nederlands bedrijf te maken had, pak is echt van niet zo goede kwaliteit (50 euro) maar terug sturen voor 22 euro naar China!
Ze lossen het op door 20% korting aan te bieden, op zich nette optie, maar ik ga hier niets meer bestellen.

Handige stylingtips
Ze gaven zelfs stylingtips toen ik vroeg hoe ik een item kon combineren, dat vind ik bijzonder.

Resposta de Moriva.nl
Kon het niet laten… weer besteld
Het totaalplaatje klopt. Mode, service en een fijn gevoel. Ik heb opnieuw besteld.... Oeps

Pak werd pas na 3 weken verstuurd
Pak werd pas na 3 weken verstuurd, super slechte kwaliteit, retour zenden kost €65
Blij met mijn herfstjas
De pasvorm van de herfstjas is mooi getailleerd en toch comfortabel. Ik kan er makkelijk een trui onder dragen zonder dat het lomp oogt. Zeker een aanrader!
Niet doen!!
Netjes na een week gekregen. Maar totaal niet zoals op het plaatje, en te groot als een normale S. En jammer dat ze er niet duidelijk bij zetten dat als je het retour stuurt hieraan zeer hoge retour kosten zit.( China) terwijl ik dacht met een Nederlands webshop te maken te hebben.
jas…
Ik krijg geen up date van mijn bestelling die reeds betaald is.
Hoe zit dat eigenlijk bij jullie?
Inmiddels ontvangen en blij mee.
Dank voor de reactie

Resposta de Moriva.nl
Werdt wel goed geïnformeerd maar alleen…
Werdt wel goed geïnformeerd maar alleen via mail. Liever contact gehad !!!
En liever ook geweten dat het bestelde item bij temu werd besteld. En dat hier het terug sturen veel geld kost. En nij temu zelf niet. Wat beter is. Dus zeer ontevreden. Jammer.

Resposta de Moriva.nl
Kwaliteit slecht en hoge retour kosten
Vandaag het setje kleding binnen gehad. De pasvorm is slecht, er hangen allemaal nog draden aan. En dan wil je het retour sturen en dan ga je tussen de € 23 en € 108,- verzendkosten betalen!!! Dit staat ook niet op de website vermeld. Oplichters zijn het!

Bedrog
Dit is een zgn. Nl-website die Chinese rommel verkoopt. Het jurkje zag er zeer mooi uit in de advertentie (Facebook), maar jammer genoeg van zeer povere kwaliteit. Zeer lang gewacht, verzending zeer traag. Mails met een zgn. link naar een trackingnr. werken niet. Een triestige zaak, waarschijnlijk trappen veel mensen hier in de val.

Vriendelijk contact per mail
Fijn, empathisch en vriendelijk contact. Een perfecte oplossing bij defect zonnebril, geld retour

Een mooie overzet zonnebril
Ik werd steeds op de hoogte gehouden waar mijn bestelling op dat moment was. Erg prettig.
De bril is van mooie kwaliteit, ik moest wel even enige keren de brik op en af zetten, om te kijken of hij mooi bleef zitten. Ik heb een vrij grote bril waardoor iets van mijn eigen bril te zien blijft.
Ik vind dat wel een beetje jammer.
Verder een mooie bril.

Resposta de Moriva.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.