Mørkenborg Kro Avaliações 18

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dagens Mørbrad tilbud med efterfølgende…

Dagens Mørbrad tilbud med efterfølgende dessert savnede noget kærlighed og friske råvarer.
En god bøf på bund af løg og bønner fra frost. Gode fritter(fra frost) og fabriks bearnaise tunet med lidt ekstra estragon. Positivt man kunne få flere fritter og sauce. Dessert, Pandekage med is blev til is da pandepagerne var uspiselige. Brændte, kolde og stive som pap så de gik ud igen til køkkenet. Sød og venlig tjener. Rimelig pris. En kro der trænger til en opgradering alle steder.

3 de maio de 2026

Wauw for en mortens aften107

Wauw for en mortens aften. Andestegen samt al tilbehøret var bare så lækkert og vel tilberedt. Serveringen kunne selv en Michelin tjener ikke gøre bedre. Såå alt ialt hvis ejer af mørkenborg kro laver mortens aften ænder næste år igen vil vi være først i kø. Men også til andre arrangementer i løbet af det nye år. Kunne man give 100 stjerner gjorde vi det. Vi ses og af hjertet tak mørkenborg❤️

10 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik en tre retters menu

Vi fik en tre retters menu, og må sige det var GODT, og der var rigeligt. Alt maden var velsmagende, og et meget hyggeligt sted. Der kommer vi bestemt igen.

21 de junho de 2025

Konfirmation 🇩🇰

Vi holdte konfirmation søndag 1 juni.
Alt var i tip top.
Der var styr på alt og køkkenet lavede en tidsplan så alle indslag og mad blev koordineret.

Det gjorde at vi som værtspar kunne slappe af og nyde dagen med vores gæster.

2 de junho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er meget skuffet

Er meget skuffet, vi hentede 2x snitzler, der var bacon på begge portioner, desværre var det meget undertilberet, det meste var mere råt end stegt, der ud over var maden til den kolde side, vi bor kun ca 6 min væk i bil

25 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig standard i værelserne

Jeg overnattede i annekset ved siden af kroen. Bygningen så noget forsømt ud. Værelset var koldt. Jeg skruede lidt op for varmen, men vågnede alligevel op ret kold. Badeværelset var gammelt (70’er) og ikke ordentligt rengjort: Beskidte fuger i badet og store brune kalkaflejringer i toilettet. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke havde fået badesandaler med, så jeg kunne undgå direkte kontakt med gulvet. Skabet skulle jeg i hvert fald ikke lægge mit tøj i. Håndklæderne havde ikke en frisk ren duft, men en lugt af mug/fugt. Jeg blev mindet om lugten, da jeg kom hjem, for da lugtede mit tøj på samme måde. Sengen virkede ny og var fin at sove i. Der var lydt. Jeg kunne næsten høre, hvad dem i naboværelset talte om, så jeg kan godt forstå, at der ikke er TV på værelserne.

23 de agosto de 2024

Sølvbryllup på Mørkenborg Kro

Vi fejrede vores sølvbryllup på Mørkenborg Kro 10/7/2024.
En stor tak til Dorthe og Ole for at skabe et helt igennem perfekt arrangement, hvor alt kørte på skinner lige fra værelser og menu til morgenmad dagen efter.
Stor ros for den spændende og veltillavede mad.
Også en kæmpestor tak til det supersøde og professionelle serveringspersonale, der især var opmærksomme på de af vore gæster, der måtte have behov for lidt ekstra hjælp.
Vi glæder os allerede til guldbrylluppet!

10 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var et selskab på 21 personer der…

Vi var et selskab på 21 personer der fik til hovedret Andesteg med brunede kartofler og alt andet der ellers hører til. Andestegen var ikke bare fantastisk, den var perfekt og sovsen var en ren drøm. Betjeningen var i topklasse, meget imødekommende og super venlige. Ingenting var umuligt. Værelserne rene og hyggelige. Vi giver Mørkenborg kro med personale 5 stjerner af 5 mulige. Vi kommer snart tilbage.

28 de outubro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det bliver til tre stjerner for god mad…

Det bliver til tre stjerner for god mad til julefrokost. Værelset var koldt og ikke til at varme op. Værelset meget slidt og mellem kro og værelser kunne der godt være fliser på stien i stedet for mudder .
Var der i regnvejr.
Morgenmad uden nogen former for mælkeprodukter , i denne corona tid og der var ikke noget bestik til at tage rundstykker og ost med og det er den mest fattige Morgenmad jeg har set.
Alt i alt ikke den bedste oplevelse.

12 de dezembro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Autentisk kro-oplevelse

Autentisk kro-oplevelse. Kro af ældre dato, super hyggelig. Personalet i restauranten var smilende og imødekommende, meget fin service. Maden var meget lækker og der var rigeligt af det hele.
Vi kommer gerne igen.

23 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mørkenborgs sommerdeal er virkelig pengene værd

Vi eer to par, der havde købt Mørkenborgs sommerdeal med kaffe/kage, middag, overnatning og morgenmad og havde et super dejligt ophold. Maden er rigtig god og vellavet og man går bestemt ikke sulten fra bordet. Hele personalet var enormt søde, serviceorienteret og flexible.
Værelset var ok rent og fungerer fint til overnatning - selv uden Tv og WIFI :-)
Et ophold vi helt klart gerne gør igen!!

20 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

7 minutter fra motorvejen ligger dette dejlige sted.

Var på julefrokostophold den 20/12-19 stedet er af lidt ældre dato, men der er pænt rent overalt maden er blev serveret af 2 dejlige damer, der var vældigt søde, de serverede noget lækkert mad som det bare var rigeligt af, morgen buffet var der det som skulle være, også ligger det kun 7 min fra motorvej 💕

25 de dezembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige været på deal ophold på…

Har lige været på deal ophold på Mørkenborg kro. Det var helt fantastisk.
Pæne og rene (men gamle værelser)
Maden var helt i top.
Søde og rare damer. Med et dejligt smil til at server.
Og tænk til hver bord var der en mandel i risalamanden og en gave til den heldige.

23 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beskidt kro

Jeg har lige været på weekend på kroen.
Ved morgenbuffeten manglede der betjening. Vi så den faktisk ikke.
Værelset vi boede på var direkte beskidt! Man havde ikke lyst til at tage sine sko af. Især ikke ude på badeværelset. Der var store spindelsvæv i hjørnerne og der var en kraftig lugt af fugt, hvilket man også kunne lugte på sit tøj efter man var kommet hjem. Hele bygningen var ekstremt slidt og man havde fornemmelsen af at man havde opgivet at vedligeholde den.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted.

8 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon god service og ikke mindst…

Kanon god service og ikke mindst rigtigt vellavet mad :-)

Vi var en tur forbi i sommerferien, hvor vi fik stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs.... Ummm.... hvor var det godt.... lige som mormor lavede det ( og det er en ros :-) ).

Man måtte spise alt hvad man kunne, og det gjorde vi så :-) Der var dog ikke behov for ekstra opfyldning, da der kom rigeligt på bordet i første omg.

Meget imødekommende og smilende betjening fik vi også.

Vi kommer bestemt igen, og konen overvejer om vi skal holde vores kobberbryllup derude :-)

2 de agosto de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais