Morot & Co Avaliações 47

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra idé med presentkort och mycket att välja mellan. Men inte något kuvert med eller något annat, hur tänkte ni? ALLA presentkort vi köpte var bara inlindade i grönt silkespapper 😅 Man brukar f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade fått presentkort. Valde att kontakta de innan mina beställningar bl.a för att ge beröm för det bra utbud de har, jag hade även andra frågor. De var mycket snabba & vänliga på att svara via... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det finns jättemånga fina och användbara produkter att välja på i Morot & Co. Bilderna på t.ex. köksprodukterna är tydliga och inspirerande. och texterna som beskriver varorna är tydliga, enkla och in... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço B2B

Morot & Co är ett nytänkande varumärke som vill utmana den traditionella gåvorkortsbranschen. Vi har samlat lyxiga produkter, välgörenhet, roliga tjänster och spännande upplevelser. Genom att blanda nyheter med klassiska favoriter hittar alla något de älskar. Överraska på riktigt med våra spännande gåvokort.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

47 avaliações

Finaste julgåvorna!

Vi beställde gåvokort som julklapp till alla kollegor i företaget. För andra året i rad. Oerhört fina & lyxiga "i tiden"-produkter att välja på. Min säljare och kontakt Lisa var fantastisk som med sin sprudlande energi & positivitet, lyhördhet samt noggrannhet lotsade en fram till det absolut bästa beslutet. Stort tack! /Admenta Sweden AB (DOZ Apotek)

15 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina och användbara produkter.

Det finns jättemånga fina och användbara produkter att välja på i Morot & Co. Bilderna på t.ex. köksprodukterna är tydliga och inspirerande. och texterna som beskriver varorna är tydliga, enkla och informativa.

7 de fevereiro de 2026

Hej Kristina,

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att du gillar vårt utbud och att du tycker att våra texter är informativa. Det gör oss verkligen glada att höra! 😊💫

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra och lätt sida att använda för…

Bra och lätt sida att använda för beställning.

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Morot & Co

Stort tack för din recension! Vad härligt att höra att du tycker att det är lätt och smidigt att beställa hos oss! 😊

Muy buena atención al cliente

Muy buena atención al cliente

2 de fevereiro de 2026

Hi,

Thank you so much for your review! We're so happy to hear that you had a great experience with our customer service. 😊

Best regards,
The team at Morot & Co

Superenkelt med smarta gåvor

Superenkelt och smart sätt att ge uppskattning till anställda som själva kan välja sin gåva.

Hej Cecilia,

Stort tack för din feedback! Så roligt att höra att du uppskattar både enkelheten och friheten i att låta varje medarbetare välja sin egen gåva. 😊

Ett otroligt utbud

Ett otroligt utbud! Supernöjd med min skål! 💫

15 de dezembro de 2025

Resposta de Morot & Co

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med din skål och uppskattar vårt utbud. Det betyder mycket för oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att beställa och få hem sin…

Smidigt att beställa och få hem sin vara! Rekommenderar!

19 de dezembro de 2025

Hej Rebecca,

Vad härligt att höra att beställningen gick smidigt och att du är nöjd med leveransen. Tack för att du rekommenderar oss! 😊

Ha en fantastisk dag!

Bra och snabb service.

Bra och snabb service.

8 de dezembro de 2025

Hej Torbjörn,

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att den upplevdes som snabb! 💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint och brett utbud av gåvor

Väldigt fint och brett utbud av gåvor samt smidigt att orientera sig på hemsidan bland produkterna. Rekommenderas varmt!

26 de dezembro de 2025

Hej Magnus,

Tack för dina 5 stjärnor! Vad kul att du gillar vårt breda utbud och att hemsidan är smidig att navigera. Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss! 💫

Nöjd med min gåva tack!

23 de dezembro de 2025

Hej Sara,

Stort tack för din recension! Alltid lika härligt att höra från nöjda kunder. 😊

Ha en superfin dag!

Teamet på morot & Co

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Många valmöjligheter

Det fanns verkligen mycket att välja på, men jag saknade möjligheten att sortera efter kategori, för det tog så lång tid att skrolla igenom alla böcker som fanns.

22 de dezembro de 2025

Hej Eva,

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt breda utbud. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och smidigt för våra kunder, och din input är värdefull för oss!

Mkt bra att välja på !

Mkt bra att välja på o jag samlar på monami

17 de dezembro de 2025

Hej Carina,

Stort tack för din recension! Vad kul att du tycker att vi har mycket att välja på – det är precis vad vi strävar efter. Och vi håller helt med dig, Mon Ami-serien är verkligen så fin! En stor favorit hos kollegorna. 💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så mycket fint och enkel hantering!

Enkelt att se hela utbudet (men svårt att välja bland allt fint!) och väldigt lätt att lägga min beställning.

Hej Jenny,

Tack för dina 5 stjärnor! Så roligt att höra att du är nöjd med hela din upplevelse. Vi instämmer - det finns verkligen så mycket fint att välja bland!

Vi hoppas att din nya gåva blir en riktig favorit! 😊💫

Snygg, smidigt, brett

Snygg sida! Enkel navigation. Väldigt bra utbud! Önskar man kunde välja fler saker 😍

Hej Karina,

Vad härligt att höra att du uppskattar vårt breda och fina utbud! Vi instämmer - det finns så mycket snyggt att välja bland att det nästan blir svårt att bestämma sig. 😄

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var lätt att boka övernattningen.

Det var lätt att boka övernattningen.

19 de junho de 2025

Hej Sophie,

Tack för dina 5 stjärnor! Vad härligt att höra att det var enkelt att boka övernattningen. Vi hoppas att du får en riktigt trevlig vistelse! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så mkt fint att välja mellan!

6 de dezembro de 2025

Hej Catrin,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du gillar vårt sortiment. Vi är glada att kunna erbjuda massor av fina produkter att välja mellan och hoppas att din nya gåva blir en stor favorit! 💫

Utbud som passar alla

Alltid mycket att välja på hos Morot o Co. Finns verkligen något som passar alla.

3 de dezembro de 2025

Hej Carro,

Stort tack för din feedback! Det glädjer oss att höra att vårt utbud upplevs som varierat och att det finns något för alla. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett brett sortiment som gör det enkelt att hitta något som passar just dig. 💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort utbud av prylar o upplevelser.

Stort utbud av prylar o upplevelser.
Kul att kolla runt o bestämma vad man vill ha.
Det jag kan sakna år efter år är verktyg.
Alltså garage o "verkstadsbetonade" grejor.
Inte bara trädgårdsredskap

25 de novembro de 2025

Hej Magnus,

Stort tack för dina 5 stjärnor! Vad roligt att höra att du gillar vårt utbud. Din synpunkt om verktyg är värdefull och vi tar den gärna med oss i vårt fortsatta arbete för att utveckla sortimentet. Tack för din input! 😊💫

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Saknades kuvert!?

Bra idé med presentkort och mycket att välja mellan.
Men inte något kuvert med eller något annat, hur tänkte ni?
ALLA presentkort vi köpte var bara inlindade i grönt silkespapper 😅
Man brukar faktiskt få med ett kuvert eller något liknande när man köper presentkort för att kunna ge det vidare lite snyggt.
Så nu ska vi ut och leta kuvert i rätt storlek.🫣

12 de novembro de 2025

Hej Pamela,
Tack för din feedback!

Vi ser att kuvert har fallit bort från vår kassa på vissa av våra gåvokort, vi kommer åtgärda det direkt. Stort tack för att du uppmärksammade oss på detta men vi beklagar såklart att det drabbat dig. Om du mejlar till oss på moa.estwall@morot.co så postar jag kuvert till dig kostnadsfritt idag. 😊
Jag ser fram emot att höra från dig!

Moa Estwall på Morot & Co

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.