Bestelling 9482 Versace eros fame 100ml 24 maart bestelling geplaats en betaald, enigste wat ik kreeg een mail dat de bestelling is geplaats en dat je mail krijgt met track and trace. Dus ook... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik maakte gebruik van de actie: twee parfums kopen en een mystery gift ontvangen. Ik had Dior Sauvage en Yves Saint Laurent MYSELF besteld. Als verrassing kreeg ik een 33 ml Chanel Bleu de Chanel. Wat... Ver mais
Ik vind het helemaal geweldig! Ik ben gek op parfum, ik heb dit keer mijn standaart geurtje voor een leuke prijs kunnen aanschaffen, zal zeker vaker bestellen
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Bestelling 9482
Bestelling 9482
Versace eros fame 100ml
24 maart bestelling geplaats en betaald, enigste wat ik kreeg een mail dat de bestelling is geplaats en dat je mail krijgt met track and trace. Dus ook geen track and trace !!!! Daarna niks meer ontvangen klantenservice gemaild maar helaas ook geen reactie ontvangen.
Later kreeg ik wel track and trace, uiteindelijk toch ontvangen op 1 april waarschijnlijk duurt iets langer met het verwerkings proces vandaar iets langer wachten maar betreft parfum 100% echt toch blij 😁
Scammers
Het is nu al 12 dagen geweest sinds ik mijn bestelling #9474 heb geplaatst en ik heb nog steeds niks binnen gekregen. Heb ze ook al op 2 verschillende bereikt en heb geen reactie binnen gekregen. Heb gewoon 140 euro aan lucht uitgegeven. Pas op voor deze site want het zijn gewoon scammers die niet je product zullen geven en ook niet een refund zullen gaan geven.
Nep!!!
Hallo Morppho, tweede maal dat ik via Trustpilot met jullie in contact probeer te komen. Tenslotte heb ik het parfum dat er fake uitzag open gedaan en een spray op mijn hand getest. Het ruikt zo goed als naar niks in vergelijking met mijn 30 ml Rose Prick Tom Ford. Het lijkt er zelfs niet vagelijk op. Hoe doe ik mijn retour aub? Klanten, wees op jullie hoede!
Creed Aventus besteld en kan niet meer…
Creed Aventus besteld en kan niet meer tevreden zijn de parfum kwam snel aan en was geweldig.
Parfum besteld
Jpg besteld. Eerlijke prijs en kwaliteit, wat wil je nog meer. Valentijnsdag ook goed geslaagd
Net mıjn geurtje bınnen
Net mıjn geurtje bınnen, zeer tevreden!
Alleen kwam het een dag telaat, voor de rest was het goed ıngepakt.
Helaas een neppe parfum ontvangen.
Helaas een neppe parfum ontvangen.. Ze gebruiken het zelfde flesje en verpakking maar de geur komt totaal niet overeen. Ik had een tester van de echte parfum en dacht dat ik misschien de verkeerde had besteld.. Ik ben uiteindelijk naar de parfumerie geweest en heb daar de echte gekocht.
In het begin had ik me twijfels maar…
In het begin had ik me twijfels maar alles is heel soepel verlopen.
Het is een fijne webshop en een snelle levering.
Zeker een aanrader
Goeie ervaring in de webshop snel…
Goeie ervaring in de webshop snel binnen het luchtje en topkwaliteit
Ik vind het helemaal geweldig
Snelle levering en goed ingepakt!
Fijne ervaring
Fijne ervaring! Heel aardig en behulpzaam personeel 👌
Ik bestel altijd bij motorboot.nl
Ik bestel altijd bij motorboot.nl, altijd tevreden en altijd proefjes waar ik ook van geniet!
Dit keer weer mezelf verwent 😁
Fake products + no customer support
If you only read one review before buying from Morppho, make it this one.
I ordered two perfumes and both look fake. One has the wrong liquid color. The other arrived in a damaged, low-quality box, with a broken sprayer, and the biggest red flag: the box and bottle don’t even match. The box says Initio Side Effect, but the bottle says Initio Psychedelic Love.
I tried to contact them for a return: 2 of the 3 email addresses on their website don’t exist, and the last one never replied, despite claiming a 24h response time (it’s been 3 days).
Avoid this site. Scam vibes and zero customer service.
Heel erg tevreden
Heel erg tevreden, dit is de derde keer dat ik hier heb besteld.
Dit keer een cadeau gekocht voor mijn vriendin.
Geweldig net mijn parfum binnen…
Geweldig net mijn parfum binnen gekregen, zeer tevreden.
Goeie service!
Neppe parfum ik heb ze gemaild wacht op…
Neppe parfum ik heb ze gemaild wacht op reactie , ik heb klarna ook geïnformeerd niet intrappen in de mooi kortingen.
De parfums zijn nep!!!! Nee hoor dat zijn jullie en kan ik inloggen als dat niet jullie site was zegmaar kon ik ook niet inloggen jullie zijn echt niet slim. Het zijn gewoon jullie ik heb nog mailtjes ontvangen dat het vertraagd werd het pakket wie willen jullie voor de gek houden. Ik heb contact opgenomen met jullie de e-mail adressen
Bestaat niet ontvang ik va Gmail. En je kan wel met klarna visa kaart betalen een credit card is nieuw bij klarna. Hoezo rapporteren jullie mijn review zie je jullie zijn oplichters en willen niet dat iemand het weet. Ik hè jullie nog een keer een e-mail verstuurd.

Resposta de Morppho
ik heb de Baccarat rouge 540 ontvangen,is nep!!
ik heb de Baccarat rouge 540 ontvangen
goed snel geleverd
alleen helaas is het en copy en ruikt naar spiritus
gewoon opgelicht dus!!
niets bij deze heertjes bestellen!!!!
oja als je um toch namaakt plak dan het logo er recht op en niet scheef

Resposta de Morppho
Parfum besteld maar geen bevestiging…
Parfum besteld maar geen bevestiging gekregen op de mail.
Ook geen reactie gekregen op mail naar de klantenservice. Ik geef ze nog 1 dag en dan boek ik het geld terug.

Resposta de Morppho
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.