Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service og kort, præcis og korrekt levering. Altid en fornøjelse af handle med jer. Anbefaler til alle i jeres målgruppe som jeg møder på min vej. Keep up the good work
Hurtig og nem levering. God hjemmeside og flotte billeder. Gode materialer og fine ting, kunne dog godt bruge mere af tøjet i str XS.
Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Ver mais
A empresa respondeu
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Dinamarca
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da moshi moshi mind
Nem webbside at handle på, og vare af god kvalitet. Varen kom hurtigt og den levede helt op til forventning.

Resposta da moshi moshi mind
It was a lovely experience in store, the people there where so friendly and helpful. I bought a set of a top and pants and obsessed with them. So good to feel good about the clothing how it’s made and sourced.

Resposta da moshi moshi mind
Lækkert sortiment - Nemt og hurtigt, både ved bestilling og returnering.

Resposta da moshi moshi mind
Nem bestilling og hurtig levering. Synes bare jeres produkter er så fine.

Resposta da moshi moshi mind
Super fin service, lækkert tøj og hurtig levering!

Resposta da moshi moshi mind
Altid hurtig levering af det lækreste tøj, der er certificeret med det højeste bæredygtighedsmærke.
Man kan altid regne med størrelsen og kvaliteten og ikke mindst mikse mellem sæsoner.

Resposta da moshi moshi mind
Elsker hele brandet moshi moshi mind, webshoppen yder enorm hurtig og god service. Produkterne særlig DOT serien er jeg helt dedikeret til♥️

Resposta da moshi moshi mind
ALT ved moshi moshi mind er indbydende og en skøn oplevelse. Har handlet ved jer mange gange - og ALDRIG skuffet. Hurtig levering. Smukke produkter, der aldrig skuffer. TAK for jer.

Resposta da moshi moshi mind
jeg synes moshi moshi minds produkter er virkelig gode og lækre og indtil videre virker som at være i rigtig god kvalitet.
leveringsservicen var også hurtigt og effektiv.
et minus ved det er at man ikke kan spare porto ved at hente i butikken, da jeg bor 150 meter derfra ...

Lynhurtig levering.
Meget fin kvalitet og pasform på skjorte, top og bukser.

Det er nemt. Hurtigt, og tøjet er lækkert ❤️

Resposta da moshi moshi mind
Fin hjemmeside. Gode billeder af tøjet. Hurtig levering. God kvalitet. Størrelser var som forventet.

Resposta da moshi moshi mind
Overskueligt website og tøjet er i lækker kvalitet. Oveni så har de helt ualmindelig hurtig levering.

Resposta da moshi moshi mind
Altid dejlige varer og hurtig ekspedition.

Resposta da moshi moshi mind
Dejlige bløde comfort varer. Nemt at handle on-line og har endnu ikke oplevet at skulle sende varer retur. Kan varmt anbefales ❤️

Resposta da moshi moshi mind
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.