moshi moshi mind Avaliações 385

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og kort, præcis og korrekt levering. Altid en fornøjelse af handle med jer. Anbefaler til alle i jeres målgruppe som jeg møder på min vej. Keep up the good work

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nem levering. God hjemmeside og flotte billeder. Gode materialer og fine ting, kunne dog godt bruge mere af tøjet i str XS.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Design de Moda
  2. Loja de Roupas
  3. Atacadista de Roupas
  4. Loja de roupas esportivas
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moshi moshi mind er min absolutte yndlings butik

Jeg handler ofte hos Moshi moshi mind, og det har jeg gjort i 20 år.

Når jeg har deres design på, løfter jeg altid mit hovedet og sænker mine skuldre, fordi det både løfter mig til en tur i byen, samtidig med, at jeg har en følelse af at have noget vildt behageligt på, der bare giver mig en god følelse.

Moshi moshi mind er lækkert, kvalitet & feminint
Har lige købt deres jubilæums T-shirt -Lækker lækker lækker 🤩

24 de fevereiro de 2026

Kære Suzanne

Wow - tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Dejligt med så smukt beskrevet feedback, og hvor er vi stolte over at du har fulgt os i så mange år. Det er vi meget taknemmelige for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen glædede jeg mig til at modtage de…

Igen glædede jeg mig til at modtage de lækre varer, jeg havde bestilt og tilmed med dejlig medlemskabet. Lækker uldsweater og fin sommerkjole. Jeg blev glad🤩

Kære Kirsten

Skønt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Den sætter vi stor pris på. Og velkommen i vores kundeklub mind club 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kan noget at komme ind i flagship store og mærke jeres cashmere

Jeg kom ind i flagship store for at se på cashmere sweatre. Ekspedienten vejledte, fortalte om jeres satsninger, strategier og retninger på kollektion og brand, jeg har været kunde i 25 år og vi talte om cashmeretøjets udvikling, valg af design og prissætning. Hun gav mig al den tid, jeg havde brug for til at prøve og vælge og endte med at købe begge sweeaterdesigns i den smukke farve.

Kære Esther

Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse i vores butik 🙏🏼 Altid dejligt med så konkret feedback, og hvor er vi stolte over at du har fulgt os lige fra den spæde start for 25 år siden. Tak igen.

Skønt univers hos Moshi Moshi mind

Lækreste bløde og åndbare materiale i mine nye yoga tights 🤩🙏

14 de fevereiro de 2026

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Nem og hurtig levering

Hurtig levering. Varen levede op til forventningen.

16 de fevereiro de 2026

Kære Dorthe

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og…

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og en god og personlig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🙏🏻

18 de fevereiro de 2026

Kære Anita

Åh, hvor dejligt. Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig betjening

Hurtig betjening
jeg har endnu ikke modaget refusion for det jer sendte retur, men det kommer vel snart.

24 de fevereiro de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Skulle du ikke få din refusion rettidigt, må du endelig række ud til os.

Hurtig levering, god service 🫶🏼

Kære Marie Louise

Skønt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Blødeste bukser

Blødeste bukser, hurtig levering - meget tilfreds

Kære Stine

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har købt moments top cotton

Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

9 de fevereiro de 2026

Kære Anne

Mange tak for din feedback 🤍

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores moments top. Vi sætter stor pris på, at du deler den med os, og vi har noteret din kommentar i forhold til størrelsesvejledningen, så vi kan tage det med i vores videre arbejde.

Skule du have nogen spørgsmål eller er der andet vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen kontakte vores customer care.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv levering af lækre…

Hurtig og effektiv levering af lækre varer.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da moshi moshi mind

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig levering og varerne levede 100%…

hurtig levering og varerne levede 100% op til mine forventninger både ift design, kvalitet og størrelser

13 de fevereiro de 2026

Kære Pia

Dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn butik og hjælpsom betjening

Skøn butik og hjælpsom betjening. Og ikke mindst lækkert tøj.

Kære Marie

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Super god oplevelser

Super god oplevelser:
Hurtig levering og en vare som levede fuldstændig op til det som var vist på billeder og beskrevet. Vil Klart handle her igen og holde øje med deres styles fremadrettet.

10 de fevereiro de 2026

Kære Camilla

Hvor fantastisk at høre. Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Super lækkert mærke

Super lækkert mærke, er vild med deres kjoler lækker kvalitet. Flot hjemmeside og altid hurtig levering..

17 de fevereiro de 2026

Kære Christina

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Så dejligt for os at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten er i top og hurtig…

Kvaliteten er i top og hurtig forsendelse, super god oplevelse, men alt alt for sent i mit liv er jeg blevet opmærksom på dette skønne og smukke brand, det gør jeg noget ved nu :-)

9 de fevereiro de 2026

Kære Anette

Vi er lykkelige for at vores veje trods alt mødtes nu 🙏🏼 Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i vores univers.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækre bæredygtige produkter

Butikken er hyggelig. De gennemført bæredygtige produkter er lækre og det er nemt at bruge webshoppen.
Tine Larsen

Kære Tine

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med at handle hos os - både i vores butik og på webshoppen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne tidsløse produkter og super god service

Altid skønne og tidsløse produkter som jeg har glæde af i mange år (bæredygtigt). At man modtager sine vare 2 dage efter at de er bestilt er bare et ekstra plus. Jeg kan også virkelig god lide det nye tiltag med at man kan få et tilgodebevis på returbeløbet hvis man skal sende en pakke retur.

13 de fevereiro de 2026

Kære Rikke

Mange tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre om din oplevelse med at handle hos os - altid dejligt med så konkret feedback.

moshi moshi mind-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais